Bloggeriţa de 63 de ani care a renunţat la cariera de profesor universitar: Paparazzii credeau că e vedetă

bloggeri??
Lyn Slater s-a impus pe segmentul blogurilor de modă prin atitudinea sa originală și nonconformistă


Fosta profesoară îşi axează temele blogului pe femeile care trăiesc "vieţi interesante, dar obişnuite". Principiul său de bază este: "Vârsta nu contează când mă îmbrac." Şi se vede asta. Însă dincolo de haine răzbate întotdeauna spiritul ei original şi tânăr, relatează Huffington Post.

Titlul blogulului, "Emblemă din greşeală", redă ironic un episod din experienţa personală, când la ieşirea de la o prezentare de modă s-a trezit în mijlocul unui grup de paparazzi care nu conteneau s-o pozeze, crezând că era vreo vedetă din lumea modei.

A fost uşor să-i inducă în eroare - oricine ar fi crezut că era o vedetă, judecând după coafură, după cum se îmbracă şi după atitudinea sa sigură.

"Fulgerată" de bliţuri, Slater a făcut din această întâmplare un întreg mod de viaţă - fii vedeta vieţii tale, fii cum vrei şi cum te simţi tu bine, indiferent ce cred alţii. Ea postează fotografii cu o editare redusă la minimum, în care îşi afişează fără reţineri ridurile, asumându-se aşa cum este, dar cu o dorinţă vizibilă de a trăi tinereşte.
Şi chiar îi iese.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod