Bărbat și femeie: Povestea incredibilă a omului care a trecut prin două schimbări de sex

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Dosar Eva. La 42 de ani, Walt Heyer a făcut operația de schimbare de sex și a devenit Laura Jensen. După opt ani, a simțit că trebuie să fie din nou bărbat.

Cândva, în floarea vârstei lui, Walt Heyer era căsătorit și avea doi copii. Dar atunci s-a întâmplat ceva care avea să-i schimbe viața: decizia lui de a deveni femeie. O alegere pe care avea s-o regrete, dar pe care, dacă n-ar fi luat-o, n-ar fi înțeles-o ca acum. Astăzi o regretă și are toate motivele.

Să ne înțelegem: fiecare om are dreptul să-și caute fericirea. Dar cu ce preț? Până unde putem merge pentru a ne simți împliniți? Walt a întrecut orice limită, nu doar pe aceea biologică, ci chiar și pe aceea a puterii lui de înțelegere.

Odată trecut acest hotar, a înțeles cum e dincolo, dar n-a mai reușit să priceapă cine e de fapt și ce este. Era un el? O ea?

Privind în urmă, pot spune că operațiile de schimbare de sex sunt nebunie curatăWalt Heyer
După prima sa metamorfoză, a devenit Laura Jensen. Un proces pe care l-a descris "îngrozitor și distrugător". După opt ani, a mai făcut o operație și a redevenit bărbat.
Și în sfârșit, călătoria lui între sexe s-a oprit.

Astăzi, la 74 de ani, stabilit în Los Angeles, Heyer crede că decizia sa de a deveni femeie a fost greșită și că operația n-ar fi trebuit să primească aprobare. Și susține că sute de persoane fac aceeași greșeală pentru că medicii nu evaluează corect motivele schimbării de sex. Walt a stat de vorbă cu Jay Akbar, reporterul ziarului britanic Daily Mail, și i-a povestit prin ce a trecut.

Experiența lui este relevantă nu doar pentru cei care simt că nu se mai regăsesc în identitatea pe care o poartă, ci și pentru cei mai mulți dintre oameni, care nu se confruntă cu această problemă.

La început, spune Walt, a fost încântat că a devenit femeie, după o lungă perioadă în care parcă se sufoca; încă de la cinci ani simțea că este prizonier într-un corp străin. Așa că atunci când a trecut la fustă și tocuri, a crezut că și-a găsit liniștea.
Nu după mult timp de la această transformare, bucuria sa avea să lase locul îndoielii sfâșietoare. "Imediat după intervenție, treci printr-o stare de euforie, pentru că o bătălie pe care o duci de mult timp. Crezi că e minunat și că viața ta va fi mai bună, iar pe măsură ce timpul trece, ți se întâmplă niște lucruri mărunte. Se cheamă realitate", a explicat el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod