Asta viaţă! Un cuplu de aventurieri a vândut tot şi se plimbă cu iahtul

O carte bună şi o cafea la îndemână, una dintre cele mai plăcute activităţi într-o zi obişnuită pe mare


Prietenii lor îi admiră şi îi invidiază, la modul pozitiv. Mulţi i-au vizitat şi s-au bucurat de viaţa exotică de la bord. "Aici pot să înveţe să navigheze, pot să aţipească liniştiţi în hamac. Avem de toate: soare, nori, poţi să sari în apă oriunde", explică Charlie. Cum să nu-i invidiezi? Pozele spun tot.

"Cele mai multe marine au internet wi-fi, deşi acesta nu funcţionează tot timpul.

Asta ne încurcă uneori când vrem să vedem prognoza meteo sau să ne actualizăm blogul. Anii în care am lucrat ca prezentoare meteo îmi prind bine acum. Cumpărăm o cartelă de telefon în fiecare ţară pentru a avea acces la internet şi pentru ne lua datele meteo de care avem nevoie", spune tânăra. "Un alt aspect pe care l-am subestimat a fost că lucruri care ţin de casă, precum curăţenia şi cumpărăturile durează mai mult. Acasă aveam maşina de spălat, ştiam unde găsesc ouă la supermarket şi unde era situat magazinul.
Şi mai aveam şi maşina cu care aduceam cumpărăturile"
, recunoaşte ea.

A fost un risc mare, am stat de vorbă cu câţiva oameni despre ce înseamnă să punem capăt carierei în această etapă a vieţii noastreCharlie Smith
Deşi îşi doresc mult să vadă cât mai mult din lume, Charlie şi Captain nu se grăbesc. "Navigăm numai când e vreme bună, nu ne grăbim şi dacă timpul începe să se strice uşor nu riscăm şi aşteptăm să se schimbe. Am avut puţine incidente la bord. Ni s-a rupt odată parăma cu care acoram, a fost o lecţie pe care am învăţat-o.
Iar cineva a încercat să ne fure bicicletele la Barcelona, erau legate pe punte, a urcat la bord şi ne-a trezit. Am avut o dispută, hoţul făcea pe prostul şi îşi cerea scuze, dar nouă ne crescuse tensiunea la maximum"
, povesteşte tânăra.

Pentru iubitul ei, cea mai frumoasă parte a călătoriei lor este de fiecare dată când ancorează într-un nou port, cu gândul la o nouă aventură care începe acolo. Şi chiar dacă stau amândoi aproape tot timpul într-un spaţiu mic, nu se ceartă atât de des pe cât ne-am aştepta toţi, inclusiv ei: "Mulţi ne întreabă cum e să fim împreună 24 din 24, dar credeţi-mă, suntem destul de norocoşi să ne descurcăm unul cu celălalt.
11 metri sunt prea puţini pentru a ţine pică"
, spune Charlie cu convingere.

Cei doi au părăsit Barcelona pentru a fi acasă, în Jersey, de Crăciun. Aventura lor spectaculoasă poate fi urmărită pe blog şi pe pagina de Instagram.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod