Mama sexy: Are 3 copii şi pozează provocator în poziţii de Yoga

Marina Vovşenko (34 de ani), din Moscova, postează pe Instagram imagini în care sfidează gravitaţia şi pe cei care o critică pentru că e prea dezbrăcată.
Cu un corp perfect lucrat, foarte flexibil, Marina nu arată ca o femeie care a născut trei copii. Aspectul ei fizic impresionant, frapant, la care o contribuţie importantă o are capul ras, nu-ţi dă nicio şansă să ghiceşti că este o femeie care creşte trei copii, ci un model care pozează pentru reviste şi branduri importante. Şi totuşi, povestea ei nu se leagă cu aparenţele.

Originară din Moscova, Marina a devenit celebră pe internet după ce a început să pozeze seminud în poziţii de yoga. Imaginile sale au atras repede atenţia, iar acum ea a depăşit pragul de 145.000 de urmăritori pe Instagram. Deşi nu este înzestrată cu calităţi fizice spectaculoase, având o greutate de 51 de kilograme la o înălţime de numai 1,62 de metri, rusoaica ştie să-şi fructifice la maximum atuurile - un trup foarte bine dezvoltat şi lucrat la sală, flexibilitatea întreţinută prin exerciţiile de yoga precum şi unghiurile care îi scot în evidenţă liniile corpului.

În general, fotografiile ei sunt bine primite şi atrag tot mai mulţi admiratori. Dar nu toţi cei care îi văd pozele sunt de partea ei, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Există şi persoane care îi scriu pe Instagram că, fiind căsătorită şi mamă a trei copii, ar trebui să pozeze mai îmbrăcată.

Marina consideră însă că nu are de ce să-i fie ruşine: "Îmi iubesc corpul şi cred că acesta este cel mai bun accesoriu pe care o femeie îl are", a declarat ea. Rusoaica a mai explicat că a poza seminud este cel mai bun de a arăta tuturor rezultatele antrenamentelor. "Nu s-ar putea vedea totul în jeanşi şi rochii", a explicat tânăra de 34 de ani.

Cât despre soţul său, Marina Vovşenko le spune atât admiratorilor cât şi cârcotaşilor că ea se bucură de toată libertatea de care are nevoie: "Soţul meu nu este proprietarul meu şi sunt liberă să fac ceea ce simt că este bine pentru mine. Sunt femei care nu pot face nimic fără permisiunea soţului. Ei bine, aşa ceva nu-i de mine", a precizat ea, adăugând că are şi susţinerea copiilor ei.


Foto: Daily Mail
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod