Bărbatul anului 2015. Klaus Iohannis, neamțul care a ajuns cel mai puternic român

Eva.ro consideră că președintele țării a influențat în bine viața cetățenilor, n-a făcut compromisuri și n-a abdicat de la principiile promovate în campania electorală
E înalt și vorbește puțin. I-a dezamăgit pe mulți dintre alegătorii săi, dar, se pare, că unii dintre cei care nu l-au votat, l-au descoperit mai târziu, conform ultimelor sondaje de opinie.
Sunt oameni la noi în țară care reacționează mai lent decât președintele Klaus Iohannis, ales ca fiind bărbatul anului în România, în viziunea eva.ro.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 23 Dec 2015, 13:25
    sigur

    Pupincurism masiv. Altu' care a gasit os de ros in tara asta nenorocita. Nu a facut nimic si nu va face nimic, la fel ca si cei dinaintea lui. Nimic pentru omul de rind, rectific. Poate ne lamureste si pe noi cum e cu copiii aceia vinduti si cu niste case cumparate fraudulos. Prostii de romani se dadeau peste cap anul trecut sa-l voteze pe autistul asta. Acum sa-si bage votul undeva, ha!

    4
    0

  • Ina pe 23 Dec 2015, 09:34
    KI

    Nu e barbatul anului in nici un caz. A iesit presedinte in urma votului negativ impotriva lui Ponta, nu pentru ca lumea l-ar fi votat. Cit despre prestatia lui ca presedinte, a avut cite concedii a putut, a decorat legionari, s-a plimbat in Florida si ultima isprava, a sters toate discursurile d-lui presedinte Basescu de pe site-ul oficial. La cit vorbeste, nu vreau sa stiu cum era ca profesor. In concluzie, un zero.

    4
    0

  • Arici Pogonici pe 23 Dec 2015, 02:57
    Cred ca e o alegere corecta

    iar daca nu era Klaus Iohannis, atunci poate iesea Radu Banciu, sau eu :o). Altul, sincer nu vad cine ar fi putut iesi. Toti sunt bizi sa-si ascunda rahatul sau sa fure pana se mai poate. Nu cred ca alegerea unui individ in functia de Presedinte al unui stat, poate fi numita pupin-curism, sa fim seriosi. Cat despre concedii si vizitele presedintelui Iohannis chiar nu ma intereseaza atata timp cat Justitia si serviciile gen ANAF nu recupereaza banii furati de politicieni si "baroni", Pentru asta, trebuie sa o downgrade pe Elena.

    0
    3

  • elena pe 22 Dec 2015, 22:23
    barbatul anului

    Eu, ca viiror fost cititor Eva.ro consider articolul PUPINCURIST!. Nu pot sa nu observ cum ati ratat 3 concedii lungi in paradisuri luxoase, 14 vizite lungi si complet fara rezultat, pensiile speciale si mai nou s-a redeschis robinetul pt eroii revolutiei (in timp ce "barbatul anului" pleaca in Florida sa petreaca Craciunul!

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod