A suferit de bulimie şi râdeau toţi de ea. Acum arată fabulos şi este model!

O tânără de 17 ani din Anglia a suferit de bulimie, iar colegii de şcoală râdeau de ea şi o numeau „balenă“. După ce a slăbit, are o siluetă perfectă şi a devenit model.
Când era elevă, Katie Beadle, din Hertfordshire (Anglia), devenise ţinta preferată a colegilor, care o necăjeau şi râdeau de ea că e grasă. Îi spuneau „balenă“. Ea suferea de bulimie de la 14 ani şi ajunsese să se simtă rău în fiecare zi. Mânca în exces şi se îngrăşase, iar situaţia părea scăpată de sub control.

A avut nevoie de şase luni până a fost capabilă să vorbească cu părinţii ei despre tulburarea alimentară de care suferea, dar nici cu ajutorul lor nu credea că va reuşi să-şi mai revină vreodată.

Din fericire, ea a reuşit să se recupereze. A slăbit din cauza bolii, iar stilul sănătos de viaţă pe care l-a adoptat a ajutat-o să capete o siluetă de vis.
Katie vrea acum să le încurajeze şi pe alte fete care au probleme să vorbească despre bulimie, să ceară ajutor şi să se recupereze complet, scrie ziarul britanic Daily Mail.

"Am fost puţin dolofană când eram mică, dar când mă uit înapoi, nu cred că eram foarte grasă. Nu mă machiam, iar colegii ziceau că-s urâtă. Am început să mănânc pe fond nervos şi m-am îngrăşat. Mă îndoiam de orice, iar în cele din urmă am auzit de atâtea ori că sunt grasă încât am început să cred asta"
, a povestit tânăra.

"Bulimia mea a început cu senzaţii de rău, îmi venea să vomit în fiecare zi şi am observat că am început să slăbesc, iar asta m-a ajutat să cred că e posibil să reuşesc, mi-am fixat acest obiectiv"
, a mărturisit Katie.
"Părinţii mei şi-au dat seama că nu mă simt bine, m-au dus la doctori, pentru că mi-era rău tot timpul, dar eu nu puteam să le spun adevărul, a fost oribil", a continuat ea.

Katie şi-a dorit din copilărie să fie model şi să facă şedinţe foto, dar dispreţul colegilor îi retezase orice speranţă. După ce a devenit bulimică, încrederea ei se năruise.

Astăzi, Katie încă este în recuperare, are 54 de kilograme şi are încredere în ea cum n-a avut niciodată pentru că se simte bine în pielea ei.

Cariera sa de model a început pe când ea lucra la un restaurant - a fost recrutată de un fotograf profesionist care i-a zărit potenţialul.
Katie vrea să-şi termine studiile în psihologie criminalistică la o universitate, dar nu exclude perspectiva unei cariere în modelling, scrie ziarul citat. Până acum a prezentat pentru diferite branduri şi a participat la campania Models of Diversity, al cărei scop a fost să aducă pe podiumuri şi pe copertele revistelor modele care nu se încadrează în standardele extreme ale industriei.

"Încă nu sunt mulţumită 100% de corpul meu şi nu ştiu dacă voi fi vreodată, dar modelling-ul m-a ajutat mult să-mi recâştig încrederea. Cred că odată ce treci prin ceea ce am trecut eu şi ţi se spune într-una că nu eşti bună, asta te dă peste cap.
Auzeam numai vorbe urâte şi încerc să le uit, dar este foarte greu. Erau deja cuvinte obişnuite, cum ar fi grasă sau urâtă"
, a mărturisit Katie.

"Vreau ca oamenii să ştie că nu trebuie să lase agresorii să-i doboare sau să se pună în calea spre împlinirea visurilor lor. Modelling-ul m-a ajutat mult să mă accept aşa cum sunt şi chiar dacă nu mă voi reface pe deplin, sunt mai fericită decât era"
, a mai spus ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod