Viata de vedeta

De la Catherine Zeta-Jones si kilogramele obtinute in timpul sarcinii, pana la Renee Zellweger, care s-a ingrasat pentru rolul din "Bridget Jones's Diary", starurile sunt nevoite sa scape de kilogramele in plus, rapid.
Ashley Judd

Declarata cea mai frumoasa femeie, atat in 1996, cat si in 2000, Judd se poate simti putin obligata sa-si mentina un fizic atragator. Aceasta reusete sa se mentina in forma cu ajutorul antrenorului Steve Kim, acelasi care se ocupa si de forma fizica a lui Laila Ali. Pe langa activitatea fizica, aceasta este foarte atenta si la ce consuma.

Actrita bea doar apa la temperatura camerei, fiind de parere ca apa rece este mai greu de digerat, si evita laptele. De asemenea, Judd consuma si suc de grau verde, care desi nu are un gust bun, are efect de dezintoxicare, si apa fierbinte cu lamaie.


Desi pana de curand evita carnea, acum actrita este o carnivora convinsa: "Ce s-a intamplat defapt este ca mi-am dorit o friptura in New York, si am mancat-o."


Drew Barrymore

Cunoscuta ca fiind o femeie cu forme frumoase si fata rotunda, Drew a crescut sub lumina reflectoarelor. Actrita este obisnuita ca fluctuatiile ei de greutate sa fie cunoscute de catre public, din cauza paparazzilor care ii surprind orice kilogram castigat sau pierdut.

Desi a fost vegetariana aproape intreaga viata, Drew a inceput sa consume carne doar din simplul motiv ca ii place.
A inceput, de asemenea, sa consume si bauturi dietetice, iar pofta pentru dulciuri si-o satisface cu jeleuri.

Barrymore nu are nevoie de un film s-o motiveze pentru a face gimnastica, si nu-i place sa-si neglijeze programul zilnic de exercitii, precum jogging-ul, dansul si golful in miniatura.
"In momentul in care devii lenes, iti este greu sa-ti revii. Nu fac exces de carne si nu port foarte multa piele, doar ca nu-mi mai pun limite stricte."


Catherine Zeta-Jones

Cunoscuta pentru frumusetea ei si pentru mariajul cu Michael Douglas, Catherine a castigat foarte multa atentie si din cauza celor 22 de kilograme obtinute in timpul sarcinii cu primul ei fiu, Dylan.

Sustinatoare a dietei Atkins, aceasta crede ca si controlarea portiilor a ajutat-o sa revina la greutatea normala.
Chiar a angajat un nutritionist care s-o ajute in alegerea alimentelor potrivite. Pentru o viata sanatoasa, aceasta consuma foarte multa apa si are parte de multe ore de somn.


Renee Zellweger

Nevoita sa se ingrase pentru filmul "Bridget Jones's Diary", Renee a reusit, dupa filmari, sa scape de kilogramele in plus cu ajutorul dietelor The Zone si Atkins. Actrita este foarte atenta la ce consuma, dar si la stilul de viata pe care il adopta: fara grasimi, fara tigari si multe ore de somn.

Pentru a-si mentine conditia fizica, Renee alege jogging-ul.
Desi nu i-a fost usor, dupa cateva luni de pizza, inghetata si unt de arahide, aceasta a revenit la lupta impotriva kilogramelor, prin activitati fizice zilnice si diete sanatoase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod