Vedete si diete cu continut scazut in carbohidrati

De la Jennifer Aniston pana la Bill Clinton sau Donald Trump, celebritatile adora regimurile cu un continut scazut in carbohidrati. Dar pentru ei nu sunt simple diete, ci, in lumea vedetelor, ele reprezinta un stil de viata.
In timp ce unii dintre noi se plang de absenta cosului cu paine din mesele restaurantelor, starurile isi impun regimuri delicioase fara carbohidrati ca metoda de mentinere a greutatii dorite.

Actrita Elisabeth Rohm din "Law & Order" are un regim strict, fara carbohidrati, care o ajuta nu numai sa slabeasca, ci sa se simta si bine, lucru foarte important pentru aceasta.

"Nu voi fi niciodata cea mai slaba fata dintr-o incapere. Imi doresc multe de la viata, iar proteinele ma fac sa ma simt mai energica," declara actrita care si-a schimbat regimul greoi din copilarie cu o dieta scazuta in carbohidrati.  

Elisabeth nu este fidela unei diete anume. Aceasta consuma in special carne sau produse din soia, branza, unt de alune si legume, din cauza carbohidratilor care ii provoaca un sentiment de "gol si gretos". La filmarile din "Law & order", aceasta impreuna cu Sam Waterson si-au comandat produse sanatoase de la un restaurant din apropiere. Rohm admite ca singura ei ispita de la care nu se poate abtine o constituie placintele.


The Diet Zone

Una dintre dietele cu continut scazut in carbohidrati o constituie The Diet Zone, dieta urmata de multe dintre starurile Hollywood-ului.

Jennifer Aniston a declarat ca a slabit cu ajutorul acestei diete, dieta testata si de fostul sot al acesteia, Brad Pitt, si de actorii din "Friends", Matthew Perry si Matt LeBlanc. Renee Zellweger a scapat de kilogramele "castigate" pentru filmarea "Bridget Jone's Diary" prin combinarea acestei  diete cu un regim vegetal.

Sandra Bullock, Demi Moore, Sarah Jessica Parker sunt alte vedete care au folosit si s-au declarat multumite de The Diet Zone.


Dieta South Beach

The South Beach Diet i-a ajutat sa slabeasca pe Bette Midler si Bill Clinton, fiind probata chiar si de Hillary. Fostul presedinte a declarat ca a devenit mai zvelt in cateva luni, renuntand la mancarea nesatoasa si urmand aceasta dieta.


Dieta Atkins

Atkins, dieta veche de 32 de ani, a fost folosita de Minnie Driver, Dennis Frantz, Stevie Nicks, scapandu-i pe unii dintre ei de aproximativ 13 kilograme. Chiar si faimosul Donald Trump a recunoscut ca a urmat aceast regim, in urma unui pariu.

Catherine Zeta-Jones a declarat ca regimul format din carne si branza a ajutat-o sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Desigur, odata cu banii vin si anumite avantaje. Este mai usor sa urmezi o dieta cand ai un bucatar personal.

Halle Berry l-a angajat pe bucatarul Stephanie Goldfarb pentru a-i pregati mesele cu continut scazut in zahar. "Acesteia ii plac regimurile alimentare sanatoase cu influente asiatice," spune Goldfarb.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 3 Apr 2007, 15:43
    fara carbo

    acum urmez o dieta fara carbo are avantaje si dezavantaje eram obisnuita sas consum multe fructe si legume si acum apar probleme cu digestia ...dar are rezultat :se vede scad

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod