Sunt vedetele prea slabe?

Arata incredibil de slabe, incat au devenit obsesia ziarelor de scandal, care imprastie zvonuri despre depresii, consum de droguri si chiar boli fatale. Fumeaza la pranz fiindca isi doresc energie fara calorii, iar la cina mananca in repezeala o salata.
Sa se pastreze slabe este, pentru majoritatea vedetelor, o cerinta a slujbei, dar unele dintre acestea, majoritatea femei, duc la extrem aceasta lupta impotriva kilogramelor. Cateodata devin atat de slabe, incat li se pot zari cu usurinta oasele prin piele. Fiind persoane publice, unde imaginea este totul, aceste femei nu reprezinta exemple sanatoase.

"Cred ca acolo este un suflet care sufera, cand vad persoane foarte slabe. Stiu ca fiecare moment al zilei si-l petrec gandindu-se cum sa consume cat mai putine calorii," spune Lucy Lawless, care a suferit in adolescenta de tulburari de alimentatie.



"Sunt mandra ca reprezint tipul de corp sanatos."

Actrita si cantareata Mandy Moore este mandra de corpul sau si de formele acestuia. "Sunt mandra ca reprezint tipul de corp sanatos. Nu sunt o scobitoare. Nu am fost si nici nu voi fi vreodata."

Cantareata Michelle Branch recunoaste ca este greu pentru o femeie in showbiz. "Mi s-a intamplat in special dupa nasterea fiicei mele, cand simteam ca toti erau foarte atenti la modul in care arat."

Actrita Gabrielle Union este de parere ca femeile ar trebui sa invete sa se iubeasca asa cum sunt.
"Le-am incurajat intotdeauna pe tinere sa-si accepte corpul asa cum este."

Lindsay Lohan este una dintre vedetele care, datorita fizicului ei, a generat speculatii in legatura cu sanatatea sa. Slabirea ei brusca a fost atribuita despartirii de iubitul sau si a petrecerilor. Decizia ei de a lua in greutate a fost luata dupa ce aceasta a vazut cateva fotografii si a realizat cat de mult s-a schimbat.

Mary-Kate Olsen a reprezentat subiectul altor zvonuri privitoare la greutatea ei, pana cand aceasta a declarat public ca sufera de anorexie.


Standardele de frumusete sunt foarte ridicate

In Hollywood, standardele de frumusete sunt foarte ridicate, lucru ce se pare ca le impinge pe vedete la masuri irationale si nesanatoase.
Iar intr-o lume superficiala, unde vedetele sunt imitate si urmarite pas cu pas cu ajutorul mediei, efectul asupra publicului nu este unul tocmai pozitiv. Sunt intr-o oarecare masura responsabile vedetele de tinerii care sufera de anorexie?

Se stie ca starurile ar face orice pentru a-si pastra un corp zvelt, de la diete stricte, exercitii dure, pana la tratamente costisitoare si pastile de slabit rapide. Iar cand nimic nu functioneaza, acestea opteaza pentru chirurgia plastica, care le scapa miraculos de kilograme in plus, mici defecte si semnele lasate de timp.

Courtney Cox, care a fost incredibil de slaba pe parcursul al mai multor ani, se place asa cum este: "Daca imi place cum arat intr-un anumit fel, nu trebuie sa ma simt responsabila pentru cei bolnavi de anorexie.
Daca ma simt bine la aceasta greutate, asa voi ramane. Nu sufar de tulburari de alimentatie."
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • YEU pe 28 Sep 2009, 19:25
    aia de dinaintea mea ...

    tu...asta de dinaintea mea ... ai 46 de kg si crezi k nu esti slaba deloc?:O:O:O scz k zic . dar cred k esti anorexica ... am si eu o prietena anorexica si vorbeste exact ca tine ... are vreo 45 de kg la 18 ... si spune k e super grasa ... acum fara suparare ...

    0
    0

  • lala pe 1 Iul 2008, 00:28
    Nu!!!

    Nu cred ca esti slaba pentru ca eu am 17 ani, 1.72 si 46 de kg si nu ma consider slaba deloc.

    0
    0

  • anonim pe 7 Mai 2008, 16:15
    ...

    eu am 14 ani,1.63 shi 47 kg...crdeti k sunt prea slaba?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod