Starurile recurg la solutii extreme pentru a slabi

Cerintele Hollywood-ului pentru un corp perfect pot fi destul de ridicate, asa ca starurile incearca orice pentru a fi pregatite pentru filmari, festivitati de premiere si sedinte foto. Aceste incercari implica mult sport, consumarea de bauturi ciudate, infometare si chiar, in unele cazuri, chirurgie.
Celebra Robin Quivers, din "Howard's Stern Show", a reusit sa piarda, uimitor, aproximativ 30 kilograme, dupa multe incercari esuate. Ea atribuie incredibila ei reusita dietei Master Cleanser Fast, formata dintr-o combinatie de suc proaspat de lamaie, sirop de artar, piper cayenne si apa.  

"Nu m-am simtit niciodata atat de multumita de corpul meu pana acum," declara Quivers.

Exista zvonuri cum ca si Billy Bob Thornton ar fi dorit sa incerce aceasta dieta, dar ca doctorii nu i-au recomandat-o si l-au avertizat asupra riscului ridicat de deshidratare.

Populara dieta saraca in carbohidrati si bogata in proteine, nu este la fel de periculoasa, dar, dusa la extrem, poate avea efecte negative. Aceasta dieta a creat valuri printre vedetele Hollywood-ului, ea fiind urmata de staruri precum Geri Halliwell si Renee Zellweger.  

Duce la o pierdere in greutate rapida, dar conform American Heart Association, aceste regimuri de slabit rapide elimina importante vitamine si minerale si maresc riscul de aparitie a bolilor de inima.

Matt Damon a reusit sa slabeasca aproximativ 20 kilograme, pentru a juca rolul unui soldat dependent de heroina in filmul "Courage Under Fire", alergand 16 km pe zi si printr-o dieta stricta bazata pe oua, carne de pui, legume si cartofi copti uscati. A aratat perfect pentru rol, dar, dupa cum recunoaste, regimul conduce la grave tulburari ale glandelor suprarenale.

Cand se apropie decernarile premiilor Oscar, multe vedete se infometeaza pentru a putea incapea in stralucitoarele costumatii.

Desigur, printre vedete se gasesc o multime de fumatori, stiindu-se ca tigarile micsoreaza apetitul pentru mancare. Multi folosesc chiar si laxative pentru a scapa de surplusuri, precum rockerul Dave Navarro care a cerut ajutorul unui specialist.

Daca toate celelate metode esueaza, atunci vedetele recurc la chirurgia plastica. Operatia pentru micsorarea stomacului a fost facuta cunoscuta cu ajutorul lui Carnie Wilson, care a scazut de la aproximativ 136 la 70 kilograme.

Gazda show-ului "Today", Al Roker, i-a urmat exemplul.
"Am crezut ca nu-i va pasa nimanui, si ca voi slabi fara ca cineva sa observe. M-am inselat", declara Roker.

Sharon Osbourne, Roseanne, John Popper, solistul de la "Blues Traveler" au ales aceeasi cale, chirurgia. Dar acest tip de chirurgie are si partile negative, cum ar fi faptul ca nu te mai poti bucura de mancare, stomacul fiind redus semnificativ, plus riscul care-l presupune aceasta operatie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod