Pastreaza-te in forma ca o vedeta

Slujba lor implica purtarea unora dintre cele mai frumoase rochii ale celor mai faimosi designeri, asa ca sunt nevoite sa-si mentina silueta. Dar chiar si vedetele nu au intotdeauna timp pentru antrenament si diete stricte. Atunci cum reusesc sa se mentina intr-o forma fizica atat de buna? Iata cateva sfaturi de la vedetele favorite pe care le poti urma.
Jennifer Lopez - "Nu renunta la placerile dulci"

Una dintre greselile dietelor este interzicerea anumitor alimente. Cand iti interzici o placere, ai tendinta de a pofti. Dar urmeaza sfatul lui Jennifer si include alimentele favorite in dieta ta. Cateva patratele de ciocolata sau chiar o mica portie de prajitura pe zi "te costa" mai putin de 100 de calorii, asa ca pot fi usor incluse intr-o dieta in care ai grija la numarul de calorii.
"Nu am nimic interzis in dieta mea si nu fac parte dintre femeile obsedate de sanatate care cred in eliminarea zaharului si a produselor lactate.
Cred ca este bine sa consumi cate putin din fiecare
," spune Jennifer.


Heidi Klum - "Fotografiaza-te dezbracata"


Poate parea extrem, dar aminteste-ti ca fotografia este doar pentru ochii tai. Fotografiindu-ti corpul   poti observa defectele si numai si poate fi exact impulsul de care ai nevoie pentru a scapa de kilogramele in plus. "Nu am fost niciodata prea slaba si daca as putea, as plati pe cineva sa mearga in locul meu la sala. Reusesc sa-mi mentin silueta printr-o dieta sanatoasa si sport," declara supermodelul.


Martine McCutcheon - "Consuma suc de ananas"

Martine s-a luptat toata viata cu kilogramele, iar sfatul ei este sa consumi mult suc de ananas.
Ananasul contine enzime care ajuta digestia. "Consum zilnic un pahar de suc de ananas. Face minuni cu metabolismul."


Denise Van Outen - "Mergi si slabesti"

Este usor si nu costa bani - 20 de minute de mers zilnic te poate ajuta sa scapi de greutate rapid. Actrita este o mare fana a plimbarii pe jos si intotdeauna isi lasa masina acasa si astfel reuseste sa-si mentina greutatea. "Locuiesc in Londra si mereu am tentinta sa merg pe jos decat sa iau un taxi."


Catherine Zeta Jones - "Fara carbohidrati dupa ora 17:00"


Urmeaza sfatul lui Catherine si nu consuma carbohidrati seara.
"Niciodata nu consum carbohidrati dupa ora 17:00," spune Catherine. Judecand dupa felul in care arata, se pare ca acest truc functioneaza.


Kelly Brook - "Sex regulat"

Este distractiv si te ajuta sa te pastrezi in forma. O jumatate de ora de sex energic cu partenerul te poate scapa de 250 de calorii (acelasi efect ca si joggingul). "Sexul face parte din dieta mea si ma ajuta sa ma pastrez sanatoasa si in forma."


Rachel Hunter - "Mananca putin si des"

Supermodelul crede in a consuma mai putin si des in locul celor trei meze pe zi.
Te ajuta la alungarea senzatiei de foame de pe parcursul zilei. "De fiecare data cand trebuie sa slabesc urmez principiul "mananca putin si des" timp de 8 saptamani si functioneaza. Dar asigura-te ca mananci sanatos si nu prajituri si biscuiti," sfatuieste Rachel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod