Mici secrete - mari vedete

Privind vedetele, credem ca acestea sunt inzestrate cu frumusete de la natura, si ele nu au fost nevoite sa faca niciun efort pentru asta. Dar nu este adevarat.
De exemplu Elizabeth Hurley. Aceasta a declarat ca una dintre marile ei dorinte este sa aiba un metabolism rapid, care sa-i permita sa manance orice isi doreste fara a lua in greutate. A incercat toate programele de slabit, si pentru o perioada chiar a mers la restaurant cu linguri si cutite de jucarie, in ideea de a manca cat mai putin. Acum, Elizabeth urmeaza regimul Annei Sverinskaya, evitand produsele lactate, cele fainoase, si cofeina.

Dar cand aceasta trebuie sa slabeasca rapid, reduce numarul de calorii, si consuma doar supa inventata de ea insasi: 2 cartofi si o ceapa mica se pun intr-un litru si jumatate de apa, unde s-a fiert un mic pui, plus sare si piper.
Cu 3 minute inainte de a fi gata, se adauga 3 legaturi de caltunasi (creson), fara tulpine. Aceasta ciudatenie a fost tot ce a consumat Elizabeth intr-o zi de regim.


Micul secret al lui Catherine Zeta-Jones

Si Catherine Zeta-Jones a trebuit sa regurga la o dieta pentru slabit urgent, dupa nasterea fiului sau, cand ajunsese la o greutate de 80 kilograme. Actualul meniu al vedetei insa, ar scandaliza orice expert in metode de slabit. Sa consumi tot ce consuma vedeta si sa nu iei in greutate, este ceva fantastic.
La micul dejun, aceasta are sunca si oua, sau crenvusti. Pentru pranz consuma: hamburgeri cu branza si salata, pulpe de pui prajite sau piept de curcan, si cozi de homar, friptura de vita sau tocana de oaie cu legume pentru cina. Exista insa un mic secret, totusi: Catherine nu consuma alimente cu carbohidrati dupa ora 17:00, iar acest mic sacrificiu face diferenta.


Madonna si o noua dieta

Madonna ar da nota zece pentru yoga. Desigur, si ea este nevoita sa urmeze diete, avand micile ei puncte slabe, cum ar fii dulciurile, dar aceasta le-a spus un "Nu!" hotarat.
Acest "Nu!" este adresat carnii, laptelui, zaharului, ceaiului negru, si a apei gazoase,regulile dietei macrotiotice pe care o urmeaza aceasta.

Normal ca Madonna isi are proprii nutritionisti, care ii pregatesc toate meniurile pentru diferitele ocazii. Asa ca, pentru ultimul tur de concerte din jurul lumii, cantareata a decis sa renunte pentru un timp la regulile acestei diete, si sa urmeze alta mai cumpatata.
Daca urmezi aceasta dieta, poti scapa de 5 kilograme in 4 saptamani.

Se poate consuma:

- Orice produs din cereale;
- Orice legume si radacini comestibile;
- Seminte de susan, floarea - soarelui, si dovlecei, dar nu foarte mult;
- Mere si pere;
- Peste sau pui o data pe zi;
- Nuci.

Nu se poate consuma:

- Struguri, mango, banane;
- Carne;
- Cafea;
- Bauturi gazoase;
- Zahar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod