Marcia Cross sufera de migrene

Dintre fumoasele actrite care au aparut in "Neveste disperate" face parte si Marcia Cross. Desi personajul pe care il interpreteaza, Bree Van De Kamp, a avut parte de un an destul de agitat, frumoasa actrita in varsta de 44 de ani are multe motive de bucurie in acest an. Cel mai important pentru ea si sotul acesteia, Tom Mahoney, cu care este casatorita din iunie 2006, sunt cele 2 micute gemene, care au aparut in viata lor in aceasta primavara.
Dar viata nu este formata doar din bucurii. Marcia se lupta cu migrenele inca din adolescenta. "Am suferit prima migrena la doar 14 ani. Imi amintesc ca vederea mi s-a intetosat si a inceput agonia. Am fost la doctorul scolii si am fost trimisa acasa. Atunci, nici eu si nici parintii mei, n-au stiut ce provoaca aceasta durere," isi aminteste actrita.
 
In anii ce au urmat, durerile au devenit mai frecvente si mai intense. In colegiu, aceasta a fost diagnosticata cu migrena clasica.
Dupa diagnostic, actrita a inceput o dieta alimentara pentru a preveni aceste migrene. "Am invatat totul despre aceasta. Stiu acum ce provoaca aceste migrene si cum pot lupta impotriva lor."
 
Actrita este foarte atenta la alimentatie si incearca sa gaseasca substituenti pentru alimentele care nu-i sunt recomandate. "Imi place ciocolata si inca n-am gasit inlocuitor pentru ea, dar pot consuma alte deserturi precum prajitura de morcovi. Intotdeauna am avut parte de o alimentatie sanatoasa, combinand proteinele, legumele si fructele."
 
Petrecand foarte mult timp pe platoul de filmare, Marcia este constienta de cat de important este sa te mentii energic.
Orele insuficiente de somn pot aduce migrene, asa ca actrita acorda 9 ore pe zi somnului. "La pranz, un somn de 20 - 30 de minute face minuni pentru mine. Ma simt extraordinar cand ma trezesc."
 
Cand, insa, somnul nu este o posibil, actrita apeleaza la cateva minute de meditatie. "Meditatia este o foarte buna cale de a te linisti." Pentru a evita migrenele, noua mamica apeleaza la relaxarea oferita de lumanari, esente parfumate si uleiuri de baie.
 
Pentru a se pastra in forma, Marcia lucreaza cu antrenorul colegei sale Eva Longoria si are grija sa nu-si suprasolicite corpul.
"Imi place sa fac excursii cu prietenii si sa practic Pilates. Am inceput sa fac si cursuri de yoga. Este foarte important sa te mentii activ si sa iti pastrezi corpul puternic. Nu ma imaginez lenevind."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod