Lectii despre slabit de la Janet Jackson

Janet Jackson este cunoscuta ca nefiind fidela unei anumite diete si ca o persoana care nu-si mentine greutatea "castigata" dupa regim. Acest lucru nu este tocmai bun pentru sanatate, fiind valabil si in cazul vedetei.
Au fost multe speculatii privitoare la modul in care Janet reuseste sa repuna kilogramele de care scapa cu atata munca. Depresia, stresul si multe alte motive au fost dezbatute de fani. Unii dintre ei au zis ca sunt problemele stresante din viata tuturor vedetelor ce cauzeaza acest surplus de greutate, la care se adauga o alimentatie dezordonata, ce intotdeauna i-a cauzat probleme acesteia.

Vedetele au fost dintotdeauna mai stresate decat oamenii de rand, viata acestora fiind permanent si atent urmarita de public.
Dar exista milioane de oamenii obisnuiti care se confrunta cu probleme de greutate si care sunt tentati sa dea vina pe stres.

Desigur, se poate ca Janet sa se relaxeze atat de mult dupa diete incat sa nu mai aiba grija la produsele consumate, si de aceea kilogramele sa revina.

Doar in cazul in care aceasta nu ar avea o problema medicala, atunci greutatea sa poate fi simplu explicata de consumul al prea multor calorii si lipsa unei vieti sportive. Aceste lucruri cauzeaza in principal problemele de greutate din intreaga lume.


Asa ca odata ce a constatat ca are probleme cu greutatea, vedeta s-a decis sa remedieze situatia. Cu alte cuvinte sa echilibreze cumva dieta cu exercitiile sportive.

Aceasta a reusit sa scape de aproximativ 1 kilogram pe saptamana pe o perioada de 4 luni, mai mult decat este recomandat. Dar cum a reusit?


Cum a reusit Janet Jackson sa slabeasca

Daca zvonurile sunt adevarate, atunci Janet a facut tot ce cartile si expertii ii sfatuiesc pe cei cu probleme de greutate. In primul rand aceasta a avut parte de o dieta controlata, iar in al doilea rand, vedeta a urmat un riguros program de exercitii. Fiecare dintre noi poate face asta, dar majoritatea aleg sa nu o faca.
Cheltuim sume fabuloase pe diete si regimuri speciale, dar fara niciun rezultat. Stim ce avem de facut, dar pur si simplu nu facem.

In cazul d-nei Jackson, aceasta a facut tot ce trebuia, avand si motivatia necesara. Unii spun ca motivul pentru care vedeta a slabit este de a arata bine pentru urmatorul album, dar nu acesta conteaza in primul rand. Important este ca aceasta a fost atat de hotarata sa slabeasca, incat a urmat riguros sfaturile specilistilor.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adriana pe 15 Apr 2007, 10:14
    nasooooooool

    Unde sunt lectiile? ce faceti? Ati adormit?

    0
    0

  • mariana pe 11 Apr 2007, 20:22
    neconcordanta

    Vezi un titlu interesant si dai clik sa citesti articolul. Dar care articol? Daca nu verifica cineva competent articolele pe care le scrieti, parerea mea va deveni una deplorabila despre topsanatate. Nu este prima data cand sunt dezamagita .

    0
    0

  • Liliana pe 30 Mar 2007, 18:44
    Care lectii????

    Pai, si unde sunt lectiile ei de slabit, alea pe care le pomeneati in titlul articolului????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod