Julia Roberts: Mostenirea genetica decide asupra siluetei

Una dintre vedetele cele mai iubite ale Americii este, desigur, Julia Roberts. Este frumoasa, atragatoare, are simtul umorului si, poate, cel mai frumos zambet de la Hollywood.
Doamnele de la Hollywood au tot felul de metode, unele foarte ingenioase, iar altele inspaimantatoare, cu ajutorul carora reusesc sa isi mentina o silueta zvelta. Julia nu face exceptie. Silueta pe care a avut-o in timpul filmului "Pretty woman" este considerata perfecta de actrita. Din acest motiv, Julia a pastrat o rochie din timpul filmarilor, care a devenit si preferata acesteia, si incearca sa nu-i depaseasca marimea.

"Ador aceasta rochie si imi place foarte mult silueta pe care am avut-o in film. Asa ca la fiecare doua - trei saptamani o probez. Daca ma strange, incep imediat un program de slabit."

Actrita din "Pretty woman" este de parere ca silueta sa zvelta se datoreaza in mare parte "mostenirii genetice", insa si dieta alimentara si exercitiile fizice, pe care le practica uneori la sala, o ajuta.

"Merg la sala de fiecare data cand imi permite timpul, dar cred ca in proportie de 97% mostenirea genetica decide asupra siluetei."

Dupa nasterea celui de-al treilea copil, Julia a adoptat insa un program de antrenament si a renuntat la micile rasfaturi culinare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod