Flori, de la Evrika, adepta sportului

Flori, de la Evrika, adepta sportuluiFlorentina de la Evrika ne spune ca numai prin mult, mult sport ne putemmodela si in acelasi timp pastra silueta dorita. Chiar ea este un exempluin acest sens. La inaltimea de 1,67 m, cele 48 de kilograme pe care leare nu sunt de ici de colo.

Crede foarte tare in asta si de aceea merge de cel putin trei ori pesapatamana la sala unde combina exercitiile de aerobic cu cele de fitness,axandu-se in special pe cele pentru abdomen si piciore. Si asta nu etot. Florentina alearga in fiecare seara cel putin o ora.

Este o persoana destul de activa, si de aceea nu pleaca de acasa faraa lua micul dejun.
Pentru ea micul dejun este cea mai consistenta masaa zilei. Asa ca in jur de ora 10 in fiecare dimineata isi permite samanance aprope orice se cade la aceea ora. Bineinteles ca nu pot lipsipainea, laptele si ouale.

Masa de pranz o ia de obicei in oras, dar evita prajelile. Oricum trebuiesa fie ceva cosistent, iar daca este vorba despre carne, prefera cevafript sau fiert.

In jur de ora 15.00, manaca un fruct. De obicei marul este cel ales,dar din cand in cand prinde bine si o banana.

Nu mai mananca nimic dupa ora 18.00.
Daca totusi doreste sa rontaieceva, atunci alege un fruct. Fie ca este in timpul meselor, dar mai alesintre acestea, Florentina consuma foarte multa apa plata. Se mai rasfata(dar foarte rar ne asigura ea) cu cate un pahar de suc acidulat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod