Drew Barrymore: "Nu-mi mai impun limite"

Pentru ca de aspectul fizic depinde cariera lor, celebritatile incearca sa aiba un stil de viata sanatos: alimentatie sanatoasa si sport. Iata cateva dintre acestea si metodele prin care se intretin.
Alimentatie sanatoasa

Halle Berry este posesoare unui corp de vis pe care si-l pastreaza cu un regim alimentar strict. Diagnosticata cu diabet la varsta de 19 ani, actrita evita sa consume zahar rafinat, preferand fructele. In dieta sa se gasesc foarte putine alimente prajite, multe legume, iar in locul iesirilor la restaurant, aceasta prefera sa ia masa acasa, unde poate sa isi pregateasca mesele asa cum doreste.


Antrenamente distractive

Antrenamentul nu inseamna neaparat munca la sala de gimnastica, lucru pe care celebritatile il stiu de ani intregi.
Multe staruri aleg activitati neobisnuite si distractive pentru a se pastra in forma.

  • Catherine Zeta - Jones isi insoteste intotdeauna sotul, Michael Douglas, la cursurile de golf;
  • Sandra Bullock face alpinism, intr-o jumatate de ora scapand de 365 de calorii;
  • Jennifer Aniston isi tonifica picioarele practicand jogging in piscina. Astfel, in doar 15 minute scapa de 165 de calorii;
  • Nicole Kidman a invatat sa danseze cancan pentru filmul "Moulin Rouge", o ora de cancan "costand-o" 470 de calorii.


Sandwich-uri si chipsuri

Pana la nasterea fiicei sale Apple, Gwyneth Paltrow a urmat o dieta macrobiotica care includea orice fel de carne, oua, produse lactate si cofeina.
In timpul sarcinii, actrita a reusit sa ia in greutate datorita poftelor pentru chipsuri si sandwich-uri cu branza.

Dupa venirea copilului, Gwyneth a adoptat un regim alimentar sanatos, nu la fel de strict ca cel pe care il urma inainte de sarcina. "Incerc sa consum doar alimente organice si incerc sa ma feresc de dulciuri, pentru ca nu consider ca imi dau energie. Incerc sa nu consum alimente "toxice" care sa-mi ia toata energia."


3 mese pe zi

Conform supermodelului si mama a doi copii, Claudia Schiffer, trei mese pe zi reprezinta calea ideala de a-si mentine un corp demn de podium.
"Nu urmez diete pentru ca-mi deranjeaza metabolismul. Am parte de trei mese pe zi, in mare parte pranzul este format din fructe pentru ca sunt digerate rapis si curata. Incerc sa nu iau gustari intre mese, dar daca poftesc la o bucatica de ciocolata sau un biscuite, nu ma abtin. Daca te abtii, atunci vei pofti si mai mult. Incerc ca tot ce consum sa fie natural si fara chimicale."


Moderatia in dieta

Desi in trecut Drew Barrymore era o vegetariana convinsa, acum aceasta consuma ocazional si carne. "Nu consum multa carne, dar daca simt nevoie, mananc putina.
Nu-mi mai impun limite. Daca imi doresc ceva, atunci voi avea, dar moderat." Drew isi potoleste poftele de dulce cu Cola dietetica si jeleuri fara zahar.  

In viata de zi cu zi, actrita are grija sa-si introduca in program activitati preferate ca: inotul, joggingul, dansul sau golful.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod