Cum se antreneaza starurile

Vrei sa stii cum reuseste Madonna sa-si mentina un corp frumos? Iti place corpul lui Usher? Din pacate, talentul nu este singurul lucru care ii face celebri. Un fizic frumos ajuta mult. Multe staruri adopta un program de fitness care sa le ajute sa fie in forma pentru aparitiile lor.
Iata aici cateva dintre vedetele favorite si modurile in care reusesc sa ne faca sa le admiram corpul, la fiecare aparitie.


Usher se antreneaza de la 16 ani

Usher este un bun exemplu de "abdomen de fier". Arata de parca nu ar fi mancat niciodata la fast food. Cum reuseste sa aiba un astfel de corp? Are propriile metode, desigur. Cantaretul "isi lucreaza" abdomenul inca de la varsta de 16 ani, cu multa munca si disciplina. Acesta are un program zilnic numit de el "40 de minute de groaza" care include exercitii de intindere, sarituri si flotari.


Usher are mare grija la regimul alimentar, consumand doar carne de pui, peste, o cantitate moderata de carbohidrati (orez, paste, cartofi) si multe fructe si legume. "Sunt foarte disciplinat. Cand nu vreau sa mananc, nu manac. Dieta mea alimentara este bazata pe peste, pui si broccoli, si cu putini carbohidrati, de preferat cartofii dulci," spune Usher.


Jessica Simpson se antreneaza 2 ore pe zi

Cantareata Jessica Simpson si-a schimbat programul de exercitii pentru rolul din "Dukes Of Hazard".
Programul ei de antrenament dureaza 2 ore pe zi, 5 zile pe saptama si a motivat-o chiar sa scoata o caseta video cu exercitii fizice. Programul cuprinde 45 de minute de forta si intarire si 30-45 de minute de exercitii pentru inima.
Dieta ei alimentara se aseamana cu The Zone, fiind formata din alimente precum: pui la gratar, peste si friptura cu salata.


Gwyneth Paltrow practica yoga zilnic

Cum reuseste Gwyneth sa se pastreze asa zvelta? Actrita practica yoga timp de 90 de minute pe zi. De asemenea a adoptat o dieta macrobiotica, care este formata din cereale, supe, legume, fasole si legume de mare.


Madonna se mentine prin Ashtanga Yoga

Madonna a fost intotdeauna intr-o forma buna in ultimii ani, devenind un adevarat exemplu pentru cei care practica fitness.
Aceasta adopta zilnic un program de Ashtanga Yoga, care o ajuta sa se mentina. De asemenea urmeaza si o dieta stricta sanatoasa si nu se atinge de mancarurile ce nu-i fac bine.
"Nu prea mananc la restaurante. Nu poti sa stii niciodata ce este pus in mancare, nu?" declara Madonna.


Angelina Jolie practica kickboxing

Pentru rolul din "Tomb Raider", Angelina a fost nevoita sa adopte un program fizic destul de strict. Si dieta alimentara i-a fost schimbata in una bogata in proteine, formata din carne si peste.
Actrita a invatat kickboxingul pe care acum il practica regulat. A mai invatat de asemenea bungee balet, scuba diving si manuirea armelor.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sabina pe 23 Sep 2008, 16:52
    Usher e tare

    Un tip ok. Imi place cum canti.

    0
    0

  • alex pe 5 Iun 2007, 16:14
    diete...

    va spun sincer k eu cunosc destule persoane care mananca absolut ce vor si au un corp de invidiat...doar k trebuie sa faca exercitii fizice..kiar si eu am corpul frumos la 17 ani si mananc ce vreau si cand vreau...si slava domnului am 54 d kg la 1.76 aja k... mai lasati dietele k nu sunt bune de nimic,faceti mishcare mai multa

    0
    0

  • dirlea mihaela pe 21 Mai 2007, 11:08
    diete

    eu cred ca nu ajuta la nimic dietele

    0
    0

  • denisia nagy pe 20 Apr 2007, 17:55
    cum se antreneaza starurile

    e bun si sanatos,dar nu ptr. persoanele comode din fire.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod