Christie Brinkley si frumusetea fara varsta

Cand te gandesti la frumusete fara varsta, sigur iti vine in minte numele fostului top-model american, Christie Brinkley. Desi a implinit varsta de 52 de ani, aceasta arata mai bine decat femei cu mult mai tinere decat ea.
A fost chiar aleasa sa fie imaginea unei mari firmei de cosmetice, pentru o linie care se adreseaza femeilor cu varsta peste 35 de ani.

Iata cum aceasta reuseste sa se mentina atat de frumoasa:

1. Foloseste creme cu protectie solara pe toata perioada anului. Aceste creme chiar ajuta. Cand Oprah a intrebat-o pe Patricia Wexler, dermatolog celebru, daca exista creme miraculoase, aceasta a raspuns: "Da. Cele cu protectie solara." Christie declara: "Dupa o copilarie de facut surf si ani de sedinte foto pe plaja, deseori eram nevoita sa ma prezint la doctor pentru a repara raul facut de soare."

2.
Exfoliere regulata. Aceasta considera ca faptul ca se rad ii ajuta pe barbati sa aiba o fata tanara pentru mai mult timp. Christie incearca sa obtina acelasi rezultat prin exfoliere. "Un bun exfoliant constituie primul pas spre o piele frumoasa. Apoi urmeaza hidratarea si aplicarea unui fond de ten. Foloseste o crema care sa te protejeze de razele soarelui si neuleioasa," spune Christie.

3. Pastreaza-te activ. Aceasta practica tenis, ski si softball, de obicei cu cei 2 copii ai sai.
"Dupa ce am nascut-o pe Sailor mi-am dorit sa-mi reintru in forma si nu neaparat pentru a arata bine, ci pentru a ma simti bine. Am vrut sa pot tine pasul cu ei si sa ne jucam impreuna."

Anii petrecuti alaturi de experti in machiaj, au invatat-o ce este bine pentru ea:

1. Pastreaza-ti pielea fina. "Folosesc cosmetice impotriva imbatranirii pielii."

2. Penseaza-ti sprancenele. "Periaza-ti firele de par in jos, umple golurile cu ajutorul unui creion pentru ochi mai deschis decat sprancenele, apoi periaza-le in sus pentru a crea o linie frumoasa."

3.
Folosete un bun corector pentru zona inferioara a ochilor. "Poate face minuni, dar foloseste-l dupa aplicarea fardului pentru ochi, asa putand sa acopere totul."

4. Pensula pentru aplicarea fardului de obraz trebuie sa fie stufoasa. "Pentru un look simplu, aplica fardul de la nas spre pometi, pentru a-i da forma fetei."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod