Charlie Brooks a slabit 10 kilograme in 2 luni

Pentru majoritatea femeilor, confortul unei relatii stabile si nasterea unui copil au, de obicei, efecte dezastruoase pentru aspectul fizic. La fel li se intampla si vedetelor.

Urmand un program de exercitii si o dieta sanatoasa timp de 2 luni, actrita Charlie Brooks a reusit sa slabeasca 10 kilograme, dupa nasterea fiicei ei Kiki.


"Obisnuiam sa merg la McDonald's dupa gimnastica"

Dupa cum recunoaste si actrita, in trecut nu a avut un stil de viata foarte sanatos. "Obisnuiam sa ma inscriu la o sala, ma duceam de 2 ori, mancam la McDonald's si ma gandeam ca totul este ok. Apoi mancam mai mult si nu ma mai intorceam la gimnastica."

Dupa ce a renuntat la fumat, a inceput sa piarda din greutate antrenandu-se pentru maratonul din Londra in 2004.

La scurt timp dupa aceste schimbari, a aflat ca este insarcinata. Pe perioada sarcinii a castigat 10 kilograme gratie unei diete nesanatoase bazata pe multe dulciuri.

"La inceput nu m-am ingrijorat din cauza greutatii, fiind fericita pentru ca asteptam un copil. Dar de fiecare data cand ma uitam in oglinda si ma zaream, nu ma simteam foarte bine."


Dansul arde grasimile

Hotarata sa-si reintre in forma, a cerut ajutorul antrenorului personal Dee Thresher, care a venit cu un program de exercitii usoare pentru noile mamici.
Programul include dans pentru arderea grasimilor si exercitii de intarire. Rezultatele sunt vizibile atat fizic cat si din punctul de vedere al atitudinii.

"Cred ca motivul pentru care am reusit sa urmez o dieta sanatoasa este acela ca mi-am schimbat intregul stil de viata si modul de gandire. Daca mananc ceva bogat in calorii, nu este grav, pentru ca stiu ca voi arde aceste calorii."


Limiteaza-te la peste si pui cu legume

Acum actrita mananca mult mai sanatos decat in trecut, cand consuma mancare de la fast-food de 4 ori pe saptamana.
Acum se limiteaza la friptura de pui cu multe legume proaspete si salate.

Dupa ce a terminat de jucat in "EastEnders", aceasta a fost distribuita in "Golden Hour" si a scos pe piata un DVD cu exercitii de fitness numit "Charlie Brooks - Inainte si Dupa Antrenament".

Cateva sfaturi pentru slabit de la Charlie:

- Fara carbohidrati dupa 6 seara;
- Incearca sa faci pranzul cea mai bogata masa a zilei si mananca putin si usor seara;
- Consuma mult peste si legume.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deiutza pe 14 Oct 2007, 17:43
    as vrea sa functioneze!!!!

    as vrea sa slabesc si as vrea sa imi fie de ajutor:)

    0
    0

  • ana pe 15 Iun 2007, 10:28
    :)

    multumim ne ajuta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod