Cat timp acorda vedetele sportului?

Este nevoie de mai mult decat de transpiratia din sala de gimnastica pentru a fi vedeta. Dar un corp frumos este foarte important pentru cariera si popularitatea starurilor si astfel, sala de gimnastica a devenit pentru acestea locul unde isi petrec majoritatea timpului liber.
Cat timp si efort depun vedetele pentru a arata bine in fata camerelor? Aici vei gasi cateva raspunsuri la aceasta intrebare.


3 ore de antrenament

Antrenamentele cantaretului Usher dureaza 3 ore, dintre care 20 de minute de meditatie si 30 de minute de exercitii de intindere. Acesta mai petrece 90 de minute executand exercitii cardio, 10 minute de abdomene si intotdeauna acorda 15 minute saunei inainte de a face un dus rece.


"Ma antrez pentru ca este sanatos"

Jessica Alba reuseste sa se mentina in forma practicand Tae Bo, exercitii cu greutati, cardio si, ocazional, golf.
"Ma antrenez pentru ca este sanatos, in special pentru femei, iar femeile din familia mea au avut mereu probleme de sanatate."


Exercitii cu greutati zilnic


Una dintre vedetele "dependente" de sala de gimnastica este cantaretul Nick Lachey care nu lasa o zi sa treaca fara a se antrena cu greutati.


Nu se antreneaza singure

Jennifer Lopez si-a lucrat corpul cu ajutorul celebrului antrenor, Gunnar Peterson, mai mult de 7 ani. In timpul antrenamentelor, aceasta si-a lucrat bratele, pieptul, spatele si abdomenul.
"Jennifer este unica, iar corpul acesteia este perfect lucrat," declara Gunnar, care sustine ca vedeta urmeaza si cursuri de yoga.
 
Dintre vedetele care au apelat la ajutorul lui Gunnar face parte si actrita Penelope Cruz, al carei antrenament include exercitii cardio si de forta si Angelina Jolie, acesta ajutatand-o sa se pregateasca pentru filmarile la "Tomb Raider".

Pe vremea cand se pregatea pentru "Spider - Man", Tobey Maguire a declarat ca se antreneaza 4 ore pe zi, 6 zile pe saptamana.
Gwyneth Paltrow practica yoga timp de 90 de minute zilnic, iar Sandra Bullock reuseste sa se mentina prin salsa. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod