Care sunt cele mai ciudate diete incercate de staruri?

Se pare ca si vedetele au incercat tot felul de diete, una mai ciudata ca alta, iar acest lucru s-a intamplat, probabil, inainte de a-si angaja nutritionisti, bucatari si antrenori personali. Ce diete li s-au parut mai ciudate si care s-au dovedit inutile?
Iata cateva raspunsuri.

"Nu mai urmez regimuri alimentare ciudate si incerc sa mananc sanatos. Parerea mea este ca Atkins face parte dintre cele mai ciudate. Mie imi plac dietele alimentare echilibrate." - Catherine Bell, "Army Wives"

"Am incercat sa urmez o dieta bazata doar pe grepfrut, pentru ca imi plac aceste fructe, si mi s-a parut obositor." - Samantha Harris, "Dancing with the Stars"

"Am urmat o dieta bazata pe suc de lamaie, sirop de artar si piper cayenne.
Nu am putut s-o urmeaz mai mult de cateva zile." - Kristanna Loken, "Painkiller Jane"

"Am incercat atat Atkins cat si dieta The Zone. The Zone este eficienta daca este urmata cu strictete. Detest dietele care te fac sa te simti deprimata. Imi place foarte mult cea pe care o urmez acum. Se numeste The First Personal Diet, iar alimentele din aceasta dieta sunt hotarate in functie de hormonii din sange. Multe dintre prietenele mele au reusit sa slabeasca cate 4 kilograme cu ajutorul acestei diete.
- Marisol Nichols

"Cele mai ciudate sunt cele care sunt formate dintr-un singur aliment. Acelea nu functioneaza" - Lauren Graham, "Gilmore Girls"

"Nu ma pricep la diete. Incerc sa ma mentin sanatoasa prin sport. Am incercat sa urmez o dieta cand filmam pentru "Marshall Law" si devenisem moracanoasa si aveam ameteli. Nu ma simt in forma cand urmez diete." - Kelly Hu, "In Case of Emergency"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod