Avril Lavigne este vegetariana

Fiecare femeie isi doreste sa fie frumoasa, indiferent daca face parte dintre vedete sau este doar o persoana obisnuita. Crezi ca celebritatile detin retete magice care le ajuta sa-si pastreze silueta? Iata cateva dintre micile trucuri care le ajuta sa se mentina energice si frumoase.
"Regina" dietelor, Oprah evita in alimentatia ei carbohidratii, incluzand painea, orezul, pastele si cartofii si se antreneaza zilnic. Aceasta este constienta ca nu este usor sa urmezi o dieta, dar daca iti doresti destul de mult poti.

Avril Lavigne obisnuia sa manance nesanatos: mult zahar si carbohidrati, iar acest lucru o facea iritabila si nivelul de zahar din sange ii scazuse. "Acum am invatat sa mananc sanatos. Am nevoie de foarte multa energie si simt ca anumite mancaruri mi-o consuma pe toata.
Mananc sanatos majoritatea timpului, dar uneori cad prada ispitelor. Este important sa-ti satisfaci unele placeri si uneori mananc la fast - food, dar majoritatea timpului sunt vegetariana.
" In timpul liber, cantareata adora sa gateasca, iar tara favorita este Italia, datorita mancarii italiene.

Heidi Klum a reusit sa piarda aproximativ 13 kilograme in primele 6 luni dupa nastere. Cum s-a pastrat motivata? S-a fotografiat in fiecare saptamana, pentru a observa evolutia corpului ei.

Angelina Jolie
urmeaza o dieta stricta bogata in proteine, formata carne slaba, peste si multa apa.


Pierderea din greutate din 2006 a cantaretei Janet Jackson a atras atentia tuturor. Pe langa antrenamentul zilnic, aceasta a angajat un nutritionist personal care sa se ocupe de dieta.

Christie Brinkley nu tine mancare nesanatoasa in casa. Cand isi doreste o mica gustare, atunci consuma cartofi dulci si nu dulciuri.

Ashley Judd
, vedeta din "A Time To Kill" si "De - Lovely" nu consuma deloc produse lactate. Fiecare zi incepe pentru actrita cu apa fierbinte si lamaie, iar pentru cereale foloseste lapte de soia.

Claudia Schiffer consuma doar fructe pana la pranz.
Cina este o masa usoara formata din salata si legume aburite, iar gustarile constau in suc de rosii, struguri negri si ceai de plante. Aceasta se limiteaza la 3 mese pe zi pentru a-si pastra metabolismul sanatos.

Demi Moore foloseste ceaiul de plante pentru a-si controla apetitul, iar sanatatea si-o pastreaza luand vitamine impreuna cu ceaiul intre mese.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod