Atletii Hollywood-ului

Sa ai o viata de star inseamna sa faci totul perfect, nimic pe jumatate, asa ca nu surprinde pe nimeni ca multe dintre acestea au si indemanari sportive.
Exista multe vedete care iubesc jocurile sportive si altele care fac sport doar pentru a-si mentine silueta, dar exista si vedete cu talent sportiv care participa la maratoane si joaca hockei si baschet ca adevarati profesionisti. Iata cateva dintre aceste vedete.  

David Duchovney, vedeta din "Dosarele X", a facut parte din echipa de baseball si baschet la Princeton, inoata cateva sute de metri si alearga alti cativa kilometri pentru diferite competitii. Acesta a participat multi ani la Nautica Malibu Triathlon de unde a reusit sa stranga aproape 1 milion de dolari care i-a donat unei fundatii care lupta impotriva SIDA.

Emily Procter, din "CSI: Miami" a inceput sa alerge la varsta de 35 de ani si un an mai tarziu participa la diferite competitii. Aceasta alearga in jur de 11 kilometri pe zi, 5 zile pe saptamana si viseaza sa organizeze o competitie de binefacere.

Mark - Paul Gosselaar are licenta de pilot, iubeste sa faca skydiving si joaca golf si hockey, dar pasiunea lui o constituie cursele de motociclete.
 
P. Diddy s-a antrenat timp de 2 luni, a avut probleme cu genunchiul in ziua maratonului si a declarat ca probabil nu ar repeta experienta, dar cantaretul a alergat aproximativ 40 km in New York City Marathon in 2003. Acesta a reusit sa stranga 2 milioane de dolari pe care i-a donat scolilor din oras si copiilor afectati de virusul HIV prin campania "Diddy runs the city".

Matthew Perry a inceput sa joace tenis de la 4 ani.

In ciuda problemelor de greutate cu care s-a confruntat, Oprah Winfrey a reusit sa participe pentru prima data la un maraton la 40 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod