14 pasi spre un look de supermodel

Supermodelul german Heidi Klum face parte dintre femeile care pot fi mame si femei de cariera in acelasi timp. Mama a doi copii, Heidi reuseste sa se ocupe de modeling si televiziune, fiind gazda unui popular reality show "Project Runaway". De asemenea aceasta reuseste ca intotdeauna sa arate fabulos.
Iata 14 pasi de urmat pentru un machiaj precum cel al supermodelului:

Pasul 1: Pregateste-ti tenul cu o masca exfolianta pentru a obtine o piele curata si fina, ideala pentru aplicarea machiajului;

Pasul 2: Aplica o lotiune usoara, hidratanta si neuleioasa pe intreaga fata;

Pasul 3: Cu o pensula fina, subtire aplica un fard de culoare alb la colturile din interior ale ochilor, deasupra si sub linia genelor;

Pasul 4: Heidi foloseste pentru coltul liniei de sus a ochilor un creion maro. Pentru a obtine acelasi efect, foloseste un creion foarte ascutit si foloseste doar varful pentru a contura linia genelor din centru spre exterior;

Pasul 5: Foloseste degetul pentru a aplica un fard crema de culoarea piersicii pe pliul ochiului si intinde-l cu ajutorul degetului;

Pasul 6: Aplica rimel maro inchis pentru gene intoarse atat pe cele de sus, cat si pe cele de jos.
Poti insista mai mult pe cele de sus, dar foloseste un servetel pentru a sterge surplusul de mascara de pe periuta inainte de fiecare aplicare, pentru a nu incarca prea mult genele.

Pasul 7: Pentru o definire subtila a sprancenelor, foloseste o pudra putin mai deschisa decat culoarea naturala a parului. Daca esti blonda precum Heidi, aplica o pudra aurie cu ajutorul unei pensule speciale, de la radacina cu miscari repezi.

Pasul 8: Cu un servetel demachiant indeparteaza orice urma de fard sau rimel, care poate a cazut pe obraji sau sub ochi.

Pasul 9: Amesteca cantitati egale de fond de ten si fard crema pentru ochi in palma, apoi, cu ajutorul degetelor, aplica acest amestec pe suprafata de sub ochi.
Astfel vei pastra aceasta zona delicata, hidratata si fara umbre intunecate.

Pasul 10: Foloseste-ti degetele pentru a aplica un fond de ten lichid, transparent, mat. Incepe cu centrul fetei si apoi aplica pe nas, obraji si barbie, intinzand bine pentru a nu lasa nu lasa suprafete neacoperite.

Pasul 11: Foloseste o pensula rotunda la capat pentru aplicarea unei pudre transparente pe zonele cele mai lucioase, fruntea, barbia si nasul, in special narile. O pensula cu un capat mic este perfecta pentru a aplica pudra exect acolo unde este nevoie.

Pasul 12: Aplica cu ajutorul unei pensule circulare fardul de culoarea piersicii pe pometi.
Incearca sa zambesti pentru ca atunci se vad mai bine si aplica acolo unde pometii sunt mai proeminenti.

Pasul 13: Apoi, cu aceeasi perie circulara, aplica pudra transparenta pe aceeasi portiune pe care ai aplicat fardul de obraz. Aceasta pudra va oferi un look natural.

Pasul 14: Finalizeaza cu un luciu de buze hidratant de culoarea piersicii. Alege unul care are pensula pentru o aplicare mai buna.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca Banca pe 15 Iul 2007, 19:24
    Mda

    Probabil pentru a nu-l sterge atunci cand stergi urmele de fard cazute pe obraji... D'ohhh.

    0
    0

  • Alyona pe 12 Iun 2007, 17:36

    De ce fondul de ten trebuie aplicat abea dupa ce ai aplicat fardul de pleoape si rimelul?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod