OSHO o experienţă gourmet unică

OSHO, primul restaurant-măcelărie din România, îmbină gustul perfect al preparatelor din carne sau din peşte proaspăt cu atmosfera relaxantă a restaurantului, într-o experienţă gourmet desăvârşită.

Carnea de la cele mai bune rase de vite din lume precum Limousine, Black Angus sau Wagyu, este maturată conform reţeţelor proprii. Procesul complex de maturare folosit necesită un echilibru perfect între timp, temperatură şi umiditate, acesta fiind şi secretul gustului perfect şi unic al cărnii de vită OSHO.

Peştele proaspăt şi fructele de mare de la OSHO Fish sunt selectate cu grijă, de trei ori pe săptămână, de către expertul care le cumpără la 4 dimineaţa din Spania, paradisul peştelui.
 
Alături de mezeluri apreciate din Spania şi Italia, în meniuri se găsesc şi vinuri speciale din România, Franţa, Italia sau Lumea Nouă.



Iosif Ştefănescu, Chef OSHO Steak, recomandă din noul meniu OSHO excepţionalele Wagyu New York, preparate din cea mai cunoscută rasă japoneză Wagyu, care sunt crescute în condiţii speciale, fără stres, masate zilnic, cu muzică ambientală şi hrănite cu cereale, fibre, fructe şi bere, aromatale Black Angus Ribeye, delicatese precum Bison Ribeye sau specialităţile cum ar fi Royal Osho Burger, cu foie gras.  

Marcos Antonio Cano Ruiz, Chef OSHO Fish, recomandă pentru această vară faimosul Jamon Pata Negra dar şi savuroasele platouri Boiled Marsicada, cu creveţi şi languste sau trilogia Seafood, cu caracatiţă, creveţi şi midii sau caracatiţă şi tonul pe grătar.



Iscusinţa bucătarilor OSHO a fost savurată şi de personalităţi internaţionale precum: Sharon Stone, Nicolas Cage sau membrii Buena Vista Social Club.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod