Dr. Oz. 5 obiceiuri care-ţi vor face ziua mai frumoasă

Lista cu ceea ce trebuie să ignori este primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere dimineaţa. Dacă ştii că ceva îţi distrage atenţia trece-l aici!
Ca să ai o zi bună trebuie să o începi cum trebuie. De aceea există câteva lucruri pe care nu este bine să le sari, chiar dacă ţi se pare că eşti în criză de timp şi nu ţi se par suficient de importante. Potrivit specialistului, aceste cinci trucuri pe care le poţi aplica zilnic îţi aduc buna dispoziţie şi te vor ajuta să fii mai organizată pe parcursul zilei. Iată care sunt obiceiurile pe care trebuie să le respecţi de mâine:

1. Lista cu ceea ce trebuie să ignori


Dacă ai constatat că anumite lucruri îţi distrag atenţia de la treburile care contează cu adevărat atunci este timpul să începi dimineaţa cu o listă de "ignore". Trece acolo tot ceea ce consideri că-ţi consumă timpul inutil şi te face să amâni lucrurile importante, recomandă Dr.
Oz. Astfel, te vei organiza mai bine şi vei face lucrurile care sunt importante.


2. Ia cu tine ceva cu semnificaţie importantă pentru tine


Înainte de a pleca de acasă spre serviciu, specialistul îţi recomandă să iei cu ţine un obiect sau orice lucru mărunt, cum ar fi o fotografie, o bijuterie, etc. Orice lucru care are o însemnătate specială pentru tine este binevenit, deoarece te va face să-ţi aminteşti constant ceea ce este cu adevărat important pentru tine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod