Diana Ştirbu, despre sport, gătit şi baze de agrement

Hello eva.ro, numele meu este Diana Ştirbu, sunt olteancă stabilită în Bucureşti din 2006, instructor internaţional kangoo jumps şi personal trainer, iar pasiunea pentru online am dezvoltat-o odată cu lansarea blogului meu, dianastirbu.ro.
Începand de astăzi, de două ori pe lună, o să scriu articole pentru eva.ro şi mă simt onorată că am fost desemnată să împărtăşesc cu voi experienţe legate de activitatea mea, în mare parte una legată de sport, aşa cum rezultă din descriere. Sper să reuşesc să vă transimt energia mea şi promit că o să vă pregătesc materiale care mai de care mai interesante.
 
Pentru primul articol m-am gândit să fac o mică prezentare a lucrurilor pe care o să le abordez de acum înainte. O să vă ţin la curent cu cele mai interesante evenimente sportive din Bucureşti, dar şi din ţară.
O să vă împărtăşesc experienţele mele legate de evenimentele la care particip sau pe care le organizez. Dacă nu ştiţi, am fost desemnată party planner sportiv, aşa că ar fi bine să încercaţi să ajungeţi la cât mai mult evenimente.
 
Destinaţiile pe care vi le voi propune vor fi unele legate de oraşe sau zone în care puteţi încerca sporturi noi şi baze de agreement. Categoria pe care o dezvolt în acest sens se numeşte #pinthemap şi o puteţi urmări uşor şi pe Instagram.

Grupul meu de prietene este unul de care sunt extrem de ataşată şi, de obicei, gătim împreună când ne vedem.
Avem o zi pe săptămână în care negreşit ne vedem şi încercăm reţete noi, aşa că o să vă împărtăşesc şi vouă din secretele zilei de miercuri, în care tot timpul se găteşte.

Ştiu totul, şi nu glumesc, despre echipamentele sportive şi vor exista şi articole în care vă voi propune ţinute pentru aerobic sau sala de fitness. Pregătesc informaţii cu ajutorul cărora să vă pot descrie cele mai bune exerciţii pe care să le puteţi executa şi acasă.

Cu alte cuvinte, vă invit în universul meu în care activităţile sportive primează, restul categoriilor abordate conturându-le frumos şi completându-le.
Pentru că nu pot niciodată să recomand ceva fără să încerc, articolele mele vor fi însoţite cu fotografii din locurile şi activităţile descrise.

Conbinaţiile execiţiilor şi antrenamentelor sunt în secret unul dintre cele mai mari atuuri ale unui program de slăbit. Mai mult, dacă alegeţi să diversificaţi activităţile sportive, nu o să apară niciodată senzaţia de plictiseală atunci când vine vorba de antrenamente. În proportie de 90%, din cazul persoanelor pe care le monitorizez atunci când aleg un program personalizat, rezultatele apar atunci când programul ales ajunge în stadiul în care le place foarte mult sau se identifică cu el.


De azi declar oficial statutul meu de redactor al revistei mele preferate online. #xoxo
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod