Tonul Calvo este o sursa naturala de elemente esentiale pentru buna functionare a organismului nostru!

General Parma Food completeaza gama Calvo Ton cu 3 noi articole la 160 gr pentru retail : Ton in ulei vegetal,Ton in ulei de masline, Ton in sos natur.
General Parma Food completeaza gama Calvo Ton cu 3 noi articole la 160 gr pentru retail : Ton in ulei vegetal,Ton in ulei de masline, Ton in
sos natur.
Cu greutatea bruta de 160 gr si masa componentei uscate de 110 gr, produsele prezinta avantajul unui foarte bun pret de vanzare la o calitate superioara, tonul fiind bucati, nu maruntit.

Tonul Calvo este lider pe piata Spaniei si va ofera nutrientii pestelui crescut in ocean! Sezonul rece aproape a sosit, vom avea nevoie de o alimentatie bogata in nutrienti. Acordati atentie sanatatii familiei , includeti in dieta tonul Calvo bogat in minerale si acizi grasi Omega 3.
Bogat în microelemente esenţiale, proteine şi vitamine, tonul este recomandat în alimentaţia sanatoasa. Nu ezitaţi să gustaţi din deliciul acestui dar al naturii de cel puţin două ori pe săptămână, cu toată siguranţa că sănătatea dumneavoastră va avea doar de câştigat:
Multe proteine şi calorii puţine

Proteinele din peşte sunt complete: ele conţin toţi aminoacizii indispensabili. Peştele conţine până la 27 grame de proteină în 100 grame de produs, uneori chiar mai mult decât anumite tipuri de carne de vită sau porc, in special tonul (27 grame proteine la 100 grame produs).
Tonul poate fi consumat cu încredere şi în curele de slăbire, deoarece are mai puţine calorii - 160 kilocalorii per suta de grame.

Corpul nostru este incapabil sa produca acizi Omega 3 de la sine, dar acestia sunt esenţiali pentru buna funcţionare a organismului. Ei contribuie la prevenirea multor boli cardiovasculare, de pielie, inflamaţii pulmonare, si acţionează pozitiv asupra fumatorilor si bolnavilor de astm. În plus, sunt esenţiali în timpul sarcinii şi alăptării pentru dezvoltarea corectă a creierului si a organismului bebelusilor.
Acizii graşi Omega 3 cresc energia fizică, măresc tonusul psihic şi ajută la lupta contra obezităţii. Grăsimile din peşte - acizii graşi Omega 3 previn îmbătrânirea precoce şi
protejează sistemul nervos. S-a demonstrat că în cazul copiilor, peştele stimulează dezvoltarea capacităţilor intelectuale, iar bătrânii care mănâncă peşte de trei-patru ori pe săptămână sunt mai puţin predispuşi riscului de a suferi de boala Alzheimer.

Consumul de Omega 3 este recomandat pentru toată lumea, în general, dar mai ales pentru acele persoane care consumă în mod obişnuit multe grăsimi saturate şi au un nivel ridicat de trigliceride în sânge.

Calvo ton este o sursa naturala de acizi graşi Omega 3!

Pret recomandat: Calvo ton 160 gr diverse sortimente - pret 6,99 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 29 Feb 2012, 15:33
    imega 3 si inima

    acizii omega 3 sunt intr-adevar esentiali pentru sanatatea inimii. tatal meu a facut un infarct miocardic anul trecut, din fericire a ajuns la clinicco, la brasov, pe mainile unor doctori foarte buni. acum e extrem de atent la ce si cum mananca. dieta conteaza enorm.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod