Va oferim o ceaşcă de sănătate în fiecare zi prin selecţia de ceaiuri Green Tea Twinings completand colectia cu GreenTea Cranberry.

Ceaiul reprezintă o alegere perfectă pentru clipele de relaxare. Dacă e să cauţi un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea şi laborioasă de selecţie.

Ceaiul reprezintă o alegere perfectă pentru clipele de relaxare. Dacă e să cauţi un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea şi laborioasă de selecţie. În cele aproape 200 de sortimente fiecare va regăsi propriul caracter. Ceaiurile Twinings au o aromă fină şi un miros deosebit. Toate aceste proprietăţi individualizează fiecare ceai Twinings.

General Parma vă prezintă una dintre alegerile potrivite pentru orice moment al zilei – selecţia Green Tea Twinings.

Prezentă pe piaţă cu variantele Green Tea & Lemon, GreenTea & Mint, Green Tea & Jasmine si acum Green Tea & Cranberry selecţia Green Tea Twinings vă oferă aromă şi gust deosebit, un elixir pentru sănătatea dumneavoastră. Sursa de ceai verde Twinings din orientul îndepărtat este mixată cu aroma naturală a fructelor de merisor (cranberry). Natural şi plin de antioxidanţi cu un gust delicat şi o culoare subtilă vă creează starea activă necesară începerii unei noi zile.

Pe langă gustul foarte bun, ceaiul verde are o serie de proprietăţi pentru care se recomandă a fi consumat în mod frecvent.
Consumat în ţările asiatice de mii de ani, "ceaiul este medicamentul miraculos al menţinerii sănătăţii". Devine din ce în ce mai cunoscut că ceaiul verde are un spectru foarte larg de prevenire a bolilor. Conţine uleiuri esenţiale, teina, tannini catechici, flavonoide, aminoacizi, vitamina C, teaflavina, tearubigina, proteine, calciu, fier, fluor, alcaloizi. Activitatea ceaiului se datorează în primul rând conţinutului de teina, de tanini şi de compuşi polifenolici.


Polifenolii şi catechinele combat radicalii liberi produşi de poluare, fum de ţigară, gaze de eşapament, ultraviolete.

Alcaloizii exercită un efect de stimulare nervoasă. Teina şi cafeina stimulează arderea grăsimilor, are proprietăţi diuretice. Flavonoidele protejează împotriva stresului. Toate aceste componente fac din ceaiul verde un excelent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor şi factor de protecţie anticancer. Alaturi de ceaiul verde si fructele de merisor au efecte benefice in lupta impotriva infectiilor urinare, calculozei renale, diabetului, aterosclerozei si virozelor respiratorii.
Combinand doua "miracole ale naturii" Green Tea & Cranberry va ofera sanatate la "pliculet" in fiecare zi.

Preţ Twinings Green Tea: 8.9 RON/cutie = 25 pliculeţe 2g

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod