Secretele vindecatoare ale plantelor

TopSanatate iti dezvaluie secretele vindecatoare ale plantelor. Descopera magia vindecarii si secretul sanatatii cu ajutorul plantelor.


Informatiile au fost preluate din cartea "Incursiune in fitoterapie", de Valentin Nadasan, Editura "Viata si sanatate", Bucuresti, 2004, www.viatasisanatate.ro
 

Comentariile 51-79 din 79

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • moga georgyana pe 6 Iun 2006, 08:43
    medicamente adevarate

    ma bucur ca am putut afla mai multe despre fiecare planta in parte iar acum am sa le tratez cu mai multa grija folosindu-le indeosebi.va multumesc

    0
    0

  • mioaraman pe 3 Iun 2006, 14:25
    ceaiul,minunea naturala

    sunt o mare consumatoare de ciaiuri,in afara celor foarte amare,le consum fara zahar si e excelent.

    0
    0

  • mindrut georgiana pe 2 Iun 2006, 01:21
    medicamente curate

    din totdeauna plantele au fost un sustituent al medicinei,iar cei care le stiu si propietatile lor miraculoase cu atat mai bine pt k se pot folosi de ele.economisesc si bani si timp.dar acest lucru se intampla mai ales in antichitate,acum,omul modern nu stie cum sa profite cat mai mult de descoperirile din domeniul stiintific medical.plantele au devenit un 'obiect nefolositor'.nu se stie insa ce ne rezerva viitorul si poate se va reveni la medicina traditionale:PLANTELE.

    0
    0

  • renata_iacobescu pe 19 Mai 2006, 22:25
    medicamente curate

    consider plantele cele mai bune medicamente si in acelasi timp cele mai sigure,totul este sa le cunosti actiunea.eu le folosesc.

    0
    0

  • azamfirei ana maria pe 19 Mai 2006, 21:19
    plantele

    da sunt bune dar utilizate corect si pe termenlung si specific pt fiecare afectiune in parte

    0
    0

  • ady pe 16 Mai 2006, 14:21

    sunt bune plantele

    0
    0

  • doinanecsuliu pe 14 Mai 2006, 21:41

    sunt incantata de multitudinea de informatii

    0
    0

  • VIOARA pe 18 Apr 2006, 08:24

    AM GASIT AICI INFORMATII FOARTE UTILE, CARE MA VOR AJUTA SA PRIVESC CU ALTI OCHI TOATE PLANTELE SI LA FEL, SA LE INTREBUINTEZ.

    0
    0

  • alexandra pe 5 Apr 2006, 08:23
    secretele vindecatoare ale plantelor

    sunt in totalitate de acord cu remediile naturiste

    0
    0

  • felicia m. pe 13 Mar 2006, 16:52
    xxxx

    Intocmiti o lista (alfabetica) cu afectiuni si alaturat indicati plantele necesare pentru vindecare. O astfel de lista ar fi practica.

    0
    0

  • badinadumitru pe 13 Mar 2006, 14:53
    ok!!!!!!!

    plantele sunt o minune pentru sanatatea noastra atunci cand sunt folosite cum trebuie,de aceea ar trebui mai multe informatii despre fiecare panta medicinala in parte ..

    0
    0

  • Gety pe 12 Mar 2006, 15:12
    opinii

    excelent site.prezentati va rog si efectele benefice aspra diferitelor afectiuni,si in special in alcoolism.multumesc anticipat

    0
    0

  • ionela pe 7 Mar 2006, 18:48
    Draga revista eva,

    Aveti mare succes cu toate chestiile astea pe care le dezvaluiti femeilor;dar se poate si mai detaliat.adica lucruri adevarate nu minciunbi de genul :slabesti 4 kg in 4 zile.nu ma asteptam la asa ceva din partea ta eva !

    0
    0

  • cici pe 5 Mar 2006, 19:50
    efectele prezentarilor

    Cred ca ar fi mai bine sa eliminam notiunea de doctor, avem pe site aproape tot inafara de garantia cuiva ca ne tratam ca de retete ... se cunosc de pe vremea bunicii. Asa ca am sa fac un site cu extrase despre operatiile chirurgicale pe cord sa mergem inainte... nu? Si ar mai fi ceva, sunt multe cazuri cind retetele prezentate nu au efect si atunci cine raspunde de veridicitatea prezentarilor "stimati specialisti"?

    0
    0

  • flory pe 28 Feb 2006, 23:11
    foarte foarte bine

    felicitari ,foarte frumos dar trebuie mai concret pe intelesul tuturor ce afectiuni sint ameliorate sau vindecate specificind si plantele folosite

    0
    0

  • iulia pe 26 Feb 2006, 11:26
    da

    plantele ajuta foarte mult la sanatate.obisnuiesc sa citesc reviste si ziare in care se spune despre folosirea plantelor la anumite boli si care bineinteles au avut rezultate foarte bune.Plantele inseamna sanatate!

    0
    0

  • mariana pe 19 Feb 2006, 14:09
    tratament pentru infertilitate

    inainte de toate celelalte posibilitati incercati miracolul plantelor .datorita unor factori ce nu pot fi controlati ; factori de mediu ,sociali,factori de stres etc .,in organismul femeii se produc o serie de scimbari si modificari hormonale ceea ce duce la dezechilibru energetic. restabilirea acestora se face cu multa credinta cu recunoasterea greselilor cu puterea mintii si a sufletului. tratament;plante recomandate;tincturi; ceai cretisoara 2 cani pe zi tinctura muguri de zmeur 70 picaturi seara acid folic 1 pe zi vitamina e 1 pe zi

    0
    0

  • elena pe 19 Feb 2006, 12:38
    perfect

    este interesant si benefic

    0
    0

  • Elena Cureteu pe 18 Feb 2006, 23:29
    Pareri

    foarte bine,aici gasim tot ce ne intereseaza, deoarece plantele sunt deosebit de folositoare, dar va rugam sa adaugatin ce fel ajuta in diverse afectiuni? Dorim sa continuati, este excelent.

    0
    0

  • cristacaroi pe 18 Feb 2006, 21:46
    super

    in locul chimicalelor sunt preferabile plantele adaugati si in ce boli se pot folosi

    0
    0

  • sorin popa pe 17 Feb 2006, 17:06
    vindecare

    a fi in armonie cu tine insasi si cu lumea din jur face parte din dintrun trecut incat iti este imposibil sa til mai amintesti atat de mic si de firav erai in perioada prunciei ,cu inaintarea in varsta si indepartarea ta de casa curata in care te-ai nascut aduce cu sine diferite boli ce se fac vizibile prin faptul ca nu mai poti privi semeni sincer in ochii un ajutor eficient al au plantele prin daruirea lor neconditionata de bunatate si energie caci in prezenta lor nu simti nici teama si nici ura este nevoie doar sa ai acepti puterea curativa caci fiecare planta in parte a fost la fel binecuvantata precum si tu esti la nasterea ta asa ca nu ati ramane decat sa vrei sa primesti ajutorul oferit de ea caci indepartarea noastra de fiinta divina si nobila ne face vulnerabili la toate expresiile lipsite de caldura si bunatate si asta se intampla zilnic in societatea care traim si ne dezvoltam copii nostri neprotejati de aura noastra caci ea insasi ne lipseste ceia ce a adus cu timpul la imbolavirea noastra si a semenilor nostri.da plantele au rolul de a ameliora ,vindeca cu cu conditia nu sa credem in ele ci sa realizam ca si in ele curge viata ,viata ce iti este oferita tie miesi nici macar nu suntem recunoscatori printrun simplu multumesc.nu vreau sa ma intind la vorba si sa specific vorba spusa dintre unul din cei mai invatati si mai milostivi oameni ce au existat in hartiile noastre pe pamant caci in sufletul nostru a disparut de mult se spune si se va spune vindecare dragi mei se afla aici pe pamant se afla in voi este in voi si eu voi fi martor si alaturi de tine numai sa crezi si sa imi ceri ca vrei sa fi vindecat tot ce fam oferit eu voua este dragostea mea iar dragostea mea vine de la tatal si eu sunt in tatal cereti si ve se va da ,bateti si se va deschide ,offf copii pribegi si fara credinta ce ati ramas pana cand am sa alerg eu dupa fiecare din voi si pana cand o sa va ocrotesc caci si inima mea este plina de tristete cand vad ca frati mei ma indeparteaza ma ocolesc iar ajutorul meu nici ca voi vreti sa mil primiti .dar mana mea sta intinsa peste capetele voastre si imngeri mei sunt toti asternutul vostru zilnic va oferi sa gustati din darul blandeti si zilnic va picur un strop din lacrima vieti oare nu va dati inca seama cat de mult eu vam iubit oare nu puteti inca sa realizati ca sunteti cu toti la aceias soarta sortiti si imi este cu neputinta sa va tin pe toti de mana cand voi cu fiecare privire ma indepartati si ma alungati .sa stiti ca eu vam iubit atat de tare incat cuile care au intrat in incheietura mainei mele si sulita ce coapsa mia spart si acum ma doare dar mai rau ma doare cand vad ca nici macar leacurile ce vi le pun la indemana nu le mai aceptati,binecuvantai fiti cu toti caci asa cum ploaia unda copaci toat asa si lacrimile mele picura pe fiecare sufletell din voi ,Dumnezeu sane binecuvanteze si binecuvantat fi tu cel ce la poarta mea bati.amin

    0
    0

  • VASILICA pe 16 Feb 2006, 14:15
    EXCELENT

    SUPER FAIN ESTE FOARTE INTERESANT CE AM GASIT AICI

    0
    0

  • valericanicolescu pe 19 Ian 2006, 17:49
    Sa continue

    Va rugam sa continuati cu prezentarea plantelor si va mai rog ca in dreptul fiecarei plante sa fie trecut si diagnosticul la care trebuie folosita.Parerea mea este ca plantele sant deosebit de folositoare,prin ele sanatatea vine direct de la Dumnezeu.A Lui sa fie slava-n veci. Amin.

    0
    0

  • tiulivia pe 19 Ian 2006, 17:49
    foarte bine

    pote ca cei ce vor vizita acest site nu vor mai apela asa des la tot felul de pastile care le distruge sanatatea in loc sa ii faca bine ci vor face un ceai care costa mult mai putin si este de 1000 de ori mai sanatos

    0
    0

  • liane pe 19 Ian 2006, 17:49
    felicitari creatorului de la matrix

    continuati cu prezentarea plantelor dar adaugati si in ce fel ele ajuta in diverse afectiuni

    0
    0

  • gina pe 19 Ian 2006, 17:49
    felicitari continuati cu celelalte plante

    foarte bine dar scrieti si pentru ce afectiuni concrete sunt bune

    0
    0

  • bibi pe 19 Ian 2006, 17:49
    da

    foarte excelent

    0
    0

  • Burtea Corina-Elena pe 19 Ian 2006, 17:49
    Frumos!!

    Foarte frumos site!

    0
    0

  • mariana2005_ pe 19 Ian 2006, 17:49
    felicitari

    pe acest sait gasesc tot ce ma intereseaza

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod