Week-end de fitness

Bucuresti, 10 ianuarie 2006 - World Class Fitness Romania ii asteapta pe toti bucurestenii la un week - end de distractie dedicat celor mai noi tendinte in fitness, in incinta complexului comercial Bucuresti MALL (Calea Vitan 55 - 59).


Adriana (una dintre vedetele emisiunii "Bune si nebune"), Tonkins ANDERSON (coregraful Loredanei si a multor alte staruri autohtone), Diana OPREA (reprezentanta Romaniei la Campionatul Mondial de Fitness Feminin) sunt doar cateva dintre atractiile evenimentului desfasurat in perioada 13 - 15 ianuarie.
Bucurestenii sunt asteptati cu mic cu mare de vineri dupa - amiaza si pana duminica seara la demonstratii de aerobic si fitness sustinute de echipa World Class pentru a se convinge cu ochii lor ca fitness-ul este o cale sigura catre o viata mai sanatoasa si mai lunga.  De asemenea, pot participa la o tragere la sorti in urma careia vor fi desemnati patru castigatori care vor primi o frizura si un look nou noute din partea GETT'S COLOR BAR.

Evenimentul este un preambul la primul salon international de fitness & life-style desfasurat in Romania, "Fitness & Life - Style Revolution" care va avea loc in perioada 28 - 29 ianuarie la Sala Palatului din Bucuresti.
Manifestarea include Finala Campionatului Mondial de Fitness Feminin, clase de aerobic sustinute de instructori europeni consacrati, seminarii pe teme de nutritie si life-style, precum si o expozitie cu vanzare.
Pentru mai multe detalii, consultati www.experiencefitness.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod