Secretele Doncafé - Ambalarea şi depozitarea cafelei


Ţi-am dezvăluit până acum o parte dintre secretele procesării cafelei – recepţia cafelei verzi şi prăjirea şi măcinărea şi degustarea cafelei. Incursiunea în culisele Doncafe se va finaliza pe linia de ambalare şi în centrul de distribuţie Strauss România.

Ţi-am dezvăluit până acum o parte dintre secretele procesării cafelei – recepţia cafelei verzi şi prăjirea şi măcinărea şi degustarea cafelei. Incursiunea în culisele Doncafe se va finaliza pe linia de ambalare şi în centrul de distribuţie Strauss România.

Ultima etapă din procesul de producţie a cafelei – AMBALAREA – se desfăşoară imediat după procesul de măcinare pentru a favoriza păstrarea intactă a prospeţimii cafelei. În fabrica Strauss, ambalarea se face în atmosferă de gaz protector, în funcţie de caracteristicile produsului, în formatele: stabilo, vacuum şi pillow. Datorită tehnologiei avansate folosite, zilnic sunt ambalate 20.000 de pachete de cafea cu gust bogat.

După ambalare, pachetele de cafea sunt transferate în CENTRUL DE DISTRIBUȚIE Strauss România, ce are o suprafată de 5.000 mp, până la 5 nivele de stocare şi o capacitate de 5.000 de paleţi.

Anual, Doncafé oferă iubitorilor de cafea peste 1 miliard de momente de răsfăţ şi tot atâtea ocazii de a se bucura de bogăţia gustului, cu toate cele 5 simţuri.

 



Te invităm să te alături celor peste 320.000 de fani din comunitatea Doncafé!
Doncafé – Simte bogăţia gustului!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;