Interviu exclusiv cu Dr. Oz: Ce mănâncă şi cum se menţine în formă

Îi urmăreşti cu interes emisiunea "The Dr. Oz Show" care a făcut furori în întreaga lume, dar vrei să ştii şi ce mănâncă el zilnic? Vezi dacă respectă regulile!

În 2008, revista Time l-a clasat pe Dr. Oz pe locul al 44-lea în clasamentul "Cei mai influenţi 100 oameni", iar revista Esquire l-a inclus în lista celor mai influenți 75 de oameni ai secolului 21.

Are 55 de ani, este chirurg, autor de cărţi, moderatorul unei emisiuni medicale, tată pentru patru copii şi un soţ exemplar. În 2010 totul s-a schimbat pentru el, deoarece o colonoscopie de rutină efectuată în direct, în timpul emisiunii "The Dr. Oz Show" i-a salvat viaţa. Atunci a descoperit un polip precanceros în colon, l-a îndepărtat şi acest lucru care l-a salvat de cancer.



Dr. Mehmet Oz, unul dintre cei mai îndrăgiţi medici din întreaga lume, vine pentru prima dată în România. Pe 25 mai a.c., la Sala Palatului din Bucureşti, celebrul medic va susţine o conferinţă dedicată stilului sănătos, în timpul căreia va dezbate subiecte legate de Health&Lifestyle şi ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătăţim viaţa. Pe site-ul oficial al evenimentului, www.droz.ro, poţi să găseşti toate detaliile legate de acest eveniment important.


Până la marea întâlnire, Eva.ro i-a adresat câteva întrebări celebrului medic:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod