Fii mereu in forma consumand cereale!

Scenariul acesta se repeta aproape zilnic: suna ceasul desteptator... si, cu toate ca ti-ai dori din tot sufletul sa mai beneficiezi de o jumatate de ora de somn, stii ca trebuie sa pleci la serviciu. Chiar daca se apropie concediul - sau mai ales din acest motiv - te simti epuizata si perspectiva unei noi zile de munca este aproape deprimanta. Cu toate acestea, trebuie sa fii in forma pentru a te achita de responsabilitatile care iti revin. Un bol cu cereale pentru mic dejun este solutia cea mai simpla si eficienta...


Sunt sigura ca ti se intampla adesea sa "sari" peste micul dejun, din lipsa de timp, fapt care se face resimtit peste zi: irascibilitate, nervozitate, reducerea performantei si stare de slabiciune. Acum poti uita de aceste inconveniente. Cerealele te vor ajuta sa te mentii in forma si sa-ti pastrez in acelasi timp si silueta. Aceasta deoarece, consumand zilnic cereale, nu mai resimti atat de fercvent si intens nevoia de a consuma dulciuri si paste fainoase.

Cerealele pentru micul dejun sunt una dintre cele mai importante surse de vitamine si substante nutritive, sunt gustoase, se prepara usor si rapid si sunt recomandate de medici si nutritionisti pentru a fi consumate la orice varsta.
Produsele obti contin fibre, minerale, vitamine si carbohidrati, fiind foarte importante pentru mentinerea echilibrului alimentar si implicit al sanatatii.

Asadar, in fiecare dimineata pregateste-ti o masa consistenta, cu un bol de cereale si lapte sau iaurt. Optional, adauga fructe proaspete sau din compot, taiate cubulete sau dulceata. Acest mic dejun te va mobiliza si te vei simti plina de energie.

Pe langa aportul de energie pe care ti-l asigura acest meniu, iti garantez ca nu exista riscul aparitiei monotoniei.
Exista atat de multe sortimente disponibile, atat de multe arome, incat singura dificultate este de a alege. Astfel, ai posibilitatea de a alege mereu ceva nou, de a testa si chiar de a combina diferite tipuri de cereale. In nici un caz nu vei fi dezamagita!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreescu crisina pe 17 Mar 2011, 00:05
    adevarat

    consumati cu incredere musli instant cu fructe,,,,contzine cle mai variate fructe si semintze....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod