Dr. Oz: 5 soluţii naturale care-ţi întăresc imunitatea şi te feresc de răceală

Există numeroase soluţii naturale care te ajută să ai un sistem imunitar puternic şi să previi răcelile în sezonul rece. Descoperă ce trucuri aplică Dr. Oz ca să-şi întărească imunitatea!
Alimente pe care le ai deja în bucătărie pot să-ţi protejeze sistemul imunitar şi să te ferească de răceli. Apelează cu încredere la următoarele soluţii recomandate de celebrul Dr. Oz:


1. Uleiul de oregano

Acest ulei are un efect purificator în interiorul intestinului, curăţându-l de toxine. Acest lucru favorizează o digestie eficientă, astfel că sistemul tău imunitar va beneficia de o protecţie ridicată.

Dr. Oz recomandă să iei uleiul de oregano în doze de câte 200 miligrame de trei ori pe zi.



2. Cruciferele

Asigurând detoxifierea ficatului, celulele sistemului imunitar vor avea terenul propice pentru a se păstra sănătoase. Astfel, sistemul imunitar va fi mai puternic, la fel şi protecţia împotriva răcelilor de sezon.

Dr. Oz îţi recomandă să consumi broccoli, conopidă, varză şi gulii pentru a asigura detoxifierea ficatului.


3. Avocado

Acest fruct curăţă glandele suprarenale şi îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitar. De asemenea, asigură organismului grăsimi sănătoase şi antioxidanţi care împiedică apariţia dezechilibrelor hormonale.


Dr. Oz îţi recomandă să consumi un sfert de avocado în fiecare zi!


4. Pătrunjelul

Dr. Oz îţi recomandă să foloseşti frunzele proaspete de pătrunjel nu numai pentru a orna mâncărurile, ci să-l presari din abundenţă peste salate, ciorbe şi orice alte mâncăruri. Trebuie să ştii că pătrunjelul are un conţinut extrem de bogat în clorofilă şi vitamina C care întăresc imunitatea, are efect antiinflamator şi curăţă organismul de toxine.


5. Ghimbirul

Împiedică acumularea toxinelor în plămâni şi sinusuri, protejând corpul de infecţii respiratorii.
De asemenea, curăţă sistemul limfatic care este cunoscut drept "sistemul de canalizare a organismului".
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex Popescu pe 13 Oct 2013, 21:08
    Dr. Oz: 5 soluţii naturale care-ţi întăresc imunitatea şi te feresc de răceală

    Off, iarasi jumatate de adevar, sau poate maxim 60% adevarat. De fapt totul este adevarat, doar ca se omite ceea ce este mult mai important decat mancarea, si anume hidratarea, adica APA ;) Toate procesele fizico-chimice din organism, pana la nivel celular, au loc in apa si cu ajutorul apei. Poti sa mananci oricat de sanatos, fara apa nimic nu se intmpla in corpul tau. Corpul uman are nevoie zilnic de mini 3% si maxim 5% din greutatea corpului. Si nu orice fel de apa, ci o apa cat mai pura (nu dura), structurata, cu pH-ul peste 7,5 spre 9 si o valoare ORP (Potential de Oxido Reducere) adica valoare antioxidanta de cel putin -200 spre -1000 daca se poate. Plu inca 2-3 metode naturale si eficiente de Deparazitare, Detoxifiere si Purificare la nivel de vezica biliara, ficat si rinichi, intestine si sange. Plus ca trebuie reactivat/accelerat sistemul limfatic. Alex Popescu - Consilier Nutritie, Bucuresti: 0724.370.940; 0761.684.683

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod