Ananasul - Sfaturi utile


  • Ananasul poate fi curatat si taiat in moduri diferite. Indiferent de metoda in care il vei taia, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-i indepartezi coroana si baza fructului cu ajutorul unui cutit;
  • Pentru o masa delicioasa poti combina ananas taiat bucatele cu crevete tocat si putin ulei de masline. Se condimenteaza dupa gust si se serveste cu frunze de laptuca;
  • Stropeste bucatelele de ananas cu sirop de artar si se pune la foc pana se capata o culoare inchisa. Se serveste simplu sau cu iaurt;
  • Ananasul este recomandat in salatele de fructe, in special in cele care contin si alte fructe tropicale, precum papaya, kiwi sau mango;
  • Fructul taiat si pastrat la rece isi pastreaza majoritatea nutrientilor cel putin 6 zile;
  • Ananasul nu este cunoscut ca un aliment care produce alergii.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;