Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 951-1000 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 13 Dec 2011, 16:56
    xxl bust

    La mine au avut efect capsulele xxl bust . Am obtinut o marire de 6 cm la circumferinta.. Nu le mai iau de 3 luni si rezultatele s-au mentinut

    0
    0

  • valeria pe 13 Dec 2011, 11:33
    buna

    Am ales acelasi produs si de 1 saptamana am inceput tratamentul. Pana acum tratamentul decurge normal iar sanii par ca incep sa se intareasca. Sper sa fiu la fel de multumita de breast success.

    0
    0

  • bianca pe 12 Dec 2011, 21:57
    buna seara

    Clar breast success este cel mai bun produs de pe piata, dovada stau rezultatele bune obtinute de catre cele ce le-au incercat.

    0
    0

  • Sanzi pe 12 Dec 2011, 19:18
    bust

    Am stat si am urmarit cu atentie toate produsele de marit a sanilor pe care nu le-am incercat.si acum m-am hotarat ca trebuie sa iau xxlbust pt ca dupa cum zic unele fete continutul este chiar sanatos pt organism si are sanse sa dea efecte pozitive.

    0
    0

  • Oana pe 12 Dec 2011, 19:08
    buna

    Tratamentul cu xxlbust este ok ,insa cred ca depinde si de organismul fiecaruia,la mine dupa 2 luni au crescut 1cm iar unei prietenedupa doua luni avea 2 cm in plus.

    0
    0

  • Crina pe 12 Dec 2011, 16:54
    buna

    iti recomand breast success , in cazul meu a functionat foarte bine si am incredere mai mare in faptul ca este un produs din import.

    0
    0

  • Elena pe 12 Dec 2011, 15:59
    rugaminte- info

    Buna fetelor, Spuneti-mi, va rog, ce ar fi mai recomandat: xxlbust sau breast success???... am vazut ca parerile sunt impartite si imi este cam greu sa ma decid. pretul fiecaruia dintre ele care este? cum se pot comanda? Va multumesc de pe acum pt raspunsuri... anticipat :) Zi frumoasa si felicitari celor care au reusit!

    0
    0

  • irina pe 12 Dec 2011, 10:16
    breast success

    cu breast success am scapat de complexul sanilor mici , iar datorita voua celor de pe acest forum am zis sa le incerc. ms mult!!!!

    0
    0

  • doinita pe 11 Dec 2011, 20:06
    buna seara fetelor

    Cori iti multumsc pentru incurajari , sa sti ca mi-au fost de folos si datorita tie am zis sa incerc si eu breast success. Stiu ca mi-am spus ca sanii au crescut cu 3 cm in 4 luni si ceva , in cazul meu eu sunt la a treia cutie si pana acum sanii au crescut cu 2 cm. Ma uit in oglinda si imi place ce vad si sper sa tinem legatura in continuare. te pup

    1
    0

  • CORINA pe 11 Dec 2011, 16:24
    XXL BUST

    AM TERMINAT TRATAMENTUL CU XXL BUST SI SANII MI-AU CRESCUT CU 3 CENTIMETRI. AM FOLOSIT TRATAMENTUL TIMP DE 3 LUNI.SUNT FOARTE MULTUMITA.MOMENTAN AM SA FAC O PAUZA PENTRU CA NU MAI AM BUGET.DUPA SARBATORI AM SA REIAU TRATAMENTUL!

    0
    1

  • carmen pe 10 Dec 2011, 12:36
    breast success

    Buna Emilia , ms pentru sfaturile date si mi-am comandat si eu 2 cutii de breast success dupa care voi continua tratamentul 6 luni.

    0
    0

  • OanaLucescu pe 9 Dec 2011, 22:13
    buna seara

    buna seara,dupa cum am mai scris acum aproximativ o luna am inceput sa iau xxlbust,saptamana asta termin prima cutie.Vreau sa va spun ca o sa continui sa-l iau,astazi mi-am mai comandat 2 cutii,asta pentru ca da rezultate,am sanii fermi de cand il iau si mi-au crescut 1cm.Mi se pare incredibil,si sper sa creasca in continuare sa nu se opreasca aici.Oricum am inteles ca nu trebuie luat 1 luna sau 2 si gata sa te astepti ca-ti cresc cat a Pamelei,trebuie luat 5-6 uni,asa ca mi-am mai comandat 2 cutii si daca treaba este ok o sa mai iau.

    0
    0

  • dina pe 9 Dec 2011, 15:49
    breast success

    Mi-am comandat acum 1 cutie de breast success si sambata cel tarziu luni o primesc. Abia astept sa le incerc si eu.

    0
    0

  • laura pe 8 Dec 2011, 18:40
    xxlbust

    Xxl bust da rezultate,le-am luat 4 luni si am obtinut 4cm in plus.Este extraordinar acest produs.

    0
    1

  • Ema pe 8 Dec 2011, 10:36
    xxl bust

    Felicitari Liliana pentru reusita ta .Uite eu de exemplu iau xxl bust de aproape doua luni si am am castigat 1 cm .

    0
    1

  • Irina pe 7 Dec 2011, 23:21
    buna seara tututor

    M-am documentat pe site-urile de specialitate din afara tarii si se pare ca breast success chiar isi face efectul si nu sunt doar vorbe. Am sa cumpar si eu doua cutii si in functie de cat de multumita sunt , voi continua.

    0
    0

  • Irina pe 7 Dec 2011, 23:21
    buna seara tututor

    M-am documentat pe site-urile de specialitate din afara tarii si se pare ca breast success chiar isi face efectul si nu sunt doar vorbe. Am sa cumpar si eu doua cutii si in functie de cat de multumita sunt , voi continua.

    0
    0

  • lavinia pe 7 Dec 2011, 22:10
    breast success

    Sanii mei au crescut cu 3 cm in 4 luni de zile, sunt mai tari si nu mai sunt lasati. Va recomand si eu breast success.

    0
    0

  • Liliana pe 7 Dec 2011, 20:58
    xxl bust

    Buna seara ! Ma numesc Liliana . Si eu sunt in tratament cu xxl bust de vreo 5 luni si jumatate si am adaugat la sani 3.5 cm . O sa mai urmez ca as mai vrea sa mai adaug tot cam asa.

    0
    1

  • nadia pe 7 Dec 2011, 17:57
    xxl bust

    eu ii simt mai fermi dupa 1 luna cu xxl bust. mai am doua luni pana termin perioada minima si pana la sfarsit cred ca voi obtine cativa cm in plus

    0
    1

  • Carmen pe 7 Dec 2011, 14:42
    breast success

    Buna , eu iti pot recomanda breast success pentru ca pe astea le-am incercat si am fost foarte multumita de rezultate. Este un produs din Canada in care mi-am pus toata baza si nu m-a dezamagit.

    0
    0

  • anca pe 7 Dec 2011, 08:45
    xxlbust vs breast succces

    care dintre cele doua produse credeti ca dau randamente mai bune?!

    0
    0

  • sorina pe 6 Dec 2011, 21:28
    buna

    Am incercat xxlbust timp de 3 luni ,a obtinut o marire de 2 cm si nu mai am sanii lasati.

    0
    0

  • georgeta pe 6 Dec 2011, 18:55
    breast success

    Ma bucur ca nu sunt singura care a incercat breast succes si mai mult ma mir de faptul ca in acest articol se sugereaza un lucru nedovedit. Eu l-am folosit si il folosesc in continuare pentru ca este un produs fffff bun de care am fost multumita pana acum. Nu pot explica ce inseamna sa ai niste sanii lasati si deloc placuti la vedere iar aceste pastile sa ma ajute sa trec peste aceasta obsesie.

    0
    0

  • Katrinel' pe 6 Dec 2011, 17:50
    xxl bust

    Am inceput a doua luna de xxl bust si mi-au crescut sanii deja un centimetru,sper sa am rezultate la fel de bune in continuarie

    0
    0

  • Oana pe 6 Dec 2011, 00:22
    Buna

    Si eu recomand tot breast success, este singurul care la mine a dat rezultate si pot spune ca am incercat multe metode. E foarte important sa le iei zilnic si rezultatele apar.

    0
    0

  • cami pe 5 Dec 2011, 21:49
    xxlbust

    Buna Daniela!Ms de sfat...insa am observat k tu fol breast success...insa pe mn m-ar interesa pareri referitoare la xxl bust.

    0
    0

  • daniela pe 5 Dec 2011, 18:28
    breast success

    La mine diferentele s-au vazut inca din prima saptamana. sanii ii simteam mai grei si mai fermi. Poti incerca pentru ca vei avea doar de castigat.

    0
    0

  • cami pe 5 Dec 2011, 12:59
    xxl bust

    Buna fetelor!Cam la cat timp ati inceput sa vedeti diferentele?k tare imi e k le iau degeaba..

    0
    0

  • ligia pe 5 Dec 2011, 09:59
    breast success

    Se pare ca breast success a fost singurul care a dat rezultate la mine, si am incercat multe. Recomand ca majoritatea fetelor breast success pentru ca este un produs bun.

    0
    0

  • lavinia pe 4 Dec 2011, 22:20
    fetelor

    fetelor sa stiti ca la mine a dat rezultate xxlbust,nu mai incercati alte porcarii

    0
    0

  • florina pe 4 Dec 2011, 13:26
    breast success

    MI-am comandat si eu de inceput o cutie de breast success si astept ca luni sa imi vina comanda. Am ales breast success pentru ca este un produs din Canada,

    0
    0

  • lucica pe 2 Dec 2011, 17:38
    xxl bust

    am deja 4 cm adaugati cu xxl bust si mai am de gand sa mai adaug inca 4cm. e drept ma asteptam la mai putin, dar se pare ca si-a facut efectul mai repede decat credeam

    0
    0

  • lavinia pe 2 Dec 2011, 17:08
    Buna tuturor

    Am citit acest articol si nu sunt de acord cu el , in primul rand sunt atatea alimente sau medicamente care sunt dovedite ca ne fac rau dar doctorii ni le recomanda (anticonceptionale etc) iar acestea care nu sunt dovedite ca ar face rau sunt scrise in articol. Consider ca un tratament naturist este mult mai sanatos decat cel cu chimice.

    0
    0

  • Gina pe 2 Dec 2011, 09:41
    breast success

    Folosesc breast success in momentul de fata si sunt multumita de felul cum reactioneaza asupra organismului meu. Sanii au inceput sa creasca, ma simt mult mai revigoranta iar de increderea in mine pot spune ca sunt o alta femeie.

    0
    0

  • dora pe 1 Dec 2011, 15:04
    xxl bust

    am doua luni de tratament cu xxl bust. m-am ales cu doi centimetri

    0
    0

  • ramona pe 30 Nov 2011, 08:56
    Neata

    Elena la mine rezultatele s-au vazut din prima saptamana cand am inceput sa imi simt sanii mai grei si mai fermi in special dimineata. Important este sa iei breast success asa cum trebuie.

    0
    0

  • elena pe 29 Nov 2011, 23:45
    breast success

    Am ales sa incerc si eu breast success din acelasi motiv ca si majoritatea fetelor de pe aici. Faptul ca sunt canadiene imi ofera o garantie mult mai mare ca sunt niste produse de calitate. Apropo , dupa ce perioada s-au vazut primele semne?

    0
    0

  • Ariana pe 29 Nov 2011, 21:47
    Buna Ziua

    Dupa ce am nascut mi s-au lasat foarte tare sanii si singura solutie era sa fac opeatie estetica.Nu pot sa ma operez,pana la urma e un lucru firesc si omenesc sa se intample acest lucru,insa totusi am cautat ceva naturist care sa ma ajute.Am incercat diverse pastile naturiste pentru marirea sanilor,acum iau xxlbust de 3 luni si rezultatele sunt foarte bune.O sa le mai iau o luna si ma opresc,sper ca rezultatele sa se mentina si dupa.va pup!

    2
    0

  • violeta pe 28 Nov 2011, 22:20
    breast success

    Daca nu stiam cum sa fac sa imi refac sanii din tinerete, breast success a fost solutia in cazul meu. De acea le recomand pe deplin.

    0
    0

  • doll pe 28 Nov 2011, 12:46
    :)

    am 2cm in plus:) am luat xxlbust 3 luni si sunt multumita de rezultate.il recomand din suflet ,nu m-am ingrasat ,mi s-au tonifiat sanii,mi-au crescut 2cm si sunt in sfarsit multumita de sanii mei.nu imi plac sanii f mari,asa cum ii am acum sunt perfecti.fetelor succes si va pup.

    0
    0

  • Oana pe 26 Nov 2011, 20:37
    buna

    In sfarsit am reusit sa strang bani sa-mi cumpr xxlbust.Astazi l-am comandat !

    1
    0

  • adriana pe 26 Nov 2011, 20:14
    xxl bust

    Daca vrei sa comanzi xxl bust in italia intra pe www.farmacie-naturista.ro si spune le ca vrei sa-ti livreze xxl bust in italia!

    0
    0

  • jeni pe 26 Nov 2011, 14:45
    Hello

    Am citit comentariile voastre si am tras o concluzie in urma careia am zis sa incerc si eu pastilele breast success pentru ca pe net sunt laudate si sper sa fie asa.

    0
    0

  • Laura pe 25 Nov 2011, 23:37
    breast success

    Daca cineva imi spunea inainte ca ma pot ajuta niste pastile sa imi rezuperez sanii de altadata ii radeam in nas. Ei bine, am zis sa incerc si eu la insistentele unei bune prietene si acum ii multumesc pt tot. Important este sa iti doresti cu adevarat si sa urmezi tratamentul cum trebuie. De acea recomand si eu la randul meu pastilele breast success.

    0
    0

  • elena pe 25 Nov 2011, 09:57
    xxlbust

    bună fetelor!stie cineva cum pot comanda xxlbust in italia?ca nu am nici o idee...in tara nu voi ajunge prea curand,si vreau sa imi cumpar neaparat.Astept informatii!!!

    0
    0

  • adriana marculescu pe 24 Nov 2011, 17:34
    xxl bust

    buna tuturor. vreau sa spun ca in 40 zile mi s-au marit sanii 1.5 cm . sunt foarte multumita. tinand cont ca reactii secundare nu am avut delok o sa iau xxl bust pana cand cred eu ca trebuie

    0
    0

  • Eleonora pe 24 Nov 2011, 17:00
    breast success

    Breast success este un produs cautat la noi in Canada, si chiar ma bucur ca in sfarsit a ajuns si in Romania. Eu l-am folosit acum 1 an si mi-a placut ca isi face efectul si este extrem de eficient.

    0
    0

  • Ioana pe 23 Nov 2011, 15:09
    buna tuturor

    Revin si eu cu noi masuratori dupa 3 luni de tratament. Azi dimineata mi-am luat inima in dinti si am zis sa ma masor, iar acum pot spune cu mana pe inima ca am sanii mai mari cu 2 cm si mult mai fermi.

    0
    0

  • Catinca pe 23 Nov 2011, 13:39
    breast success

    Daca doriti calitate va recomand breast success , sunt 100% garantate de catre firma producatoare din Canada. Eu am discutat cu o amica care sta in Canada si mi-a confirmat faptul ca este un produs destul de cautat.

    0
    0
Pagina « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod