Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 851-900 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 25 Ian 2012, 15:08
    breast success

    Am ales si eu breast success datorita recomandarilor primite iar eu la randul meu il recomand. Este net superior fata de ceea ce am mai incercat.

    0
    0

  • INA pe 24 Ian 2012, 17:53
    XXL BUST

    AM 7 CM LA CIRCUMFERINTA CU AJUTORUL XXL BUSTU-LUI SI IMI VINE SA –L LAUD LA TOATA LUMEA CE BINE MI-A FACUT MIE

    1
    0

  • Mirela0987 pe 24 Ian 2012, 17:30
    xxl bust

    Personal am incercat xxl bust . Mi s-au marit sanii 3 cm , dar nu ma multumesc doar cu atat ,-am nevoie de mai mult ca sa ma pot incadra si eu in randul fetelor de seama mea . V-am pupacit.

    0
    0

  • celia pe 24 Ian 2012, 16:48
    am ales xxl bust

    Hy ! Eu m-am documentat foarte mult inainte sa fac o alegere.In cele din urma am ales sa-mi comand tratamentul xxl bust.Am pus multe intrebari si m-am documentat cat am avut acces si am ajuns la concluzia ca ingredientele din care este facut xxl bust sunt mult mai eficiente si mai sigure.

    0
    0

  • natalia pe 24 Ian 2012, 09:40
    Buna dimi

    Fetelor au inceput sa se vada si la mine primele efecte de cand am inceput tratamentul cu breast success. Ma bucur ca nu m-am inselat cand am ales pe astea in detrimentul celor romanesti. Cat de mult conteaza pt sotii vostrii o pereche de sani mai mari si mai tari? :D

    0
    0

  • any pe 23 Ian 2012, 21:51
    xxl bust

    Iau xxlbust pt fermitate.Este un produs eficient pt mine.Sanii mei arata mai bine dupa numai o luna de tratament.Am decis sa-l incerc la recomandarea unei doamne care vinde la plafarul din fata blocului.Spunea ca majoritatea clientelor care se vaita ca au probleme cu fermitatea sanilor au folosit xxl bust la recomandarea ei,iar unele sunt la al cincilea tratament.Spunea ca este cel mai bun de pe piata la ora actuala.Si culmea sunt si barbati care cumpara pentru sotiile lor.

    1
    1

  • alina comanescu pe 23 Ian 2012, 17:39
    breast success

    Am comandat pe net de inceput doua cutii de breast success si abia astept sa imi vina comanda. Am sa le incerc si eu si revin cu impresii.

    0
    1

  • Dalia pe 23 Ian 2012, 17:39
    2 luni cu xxl bust

    Sunt in a 2-a luna de cand administrez xxl bust si nu am avut reactii negative cu el . Eu sunt genu’ de persoana care am tendinte de ingrasare si de cand iau nu m-a ingrasat In privinta asta sunt bucuroasa ca asa pot sa-mi maresc sanii linistita fara sa ma tem de reactiile neplacute

    0
    0

  • Diana pe 23 Ian 2012, 17:38
    Buna petronela

    Cu breast success in 2 luni sanii au crescut cu circa 1.5 cm, dar am inteles ca difera de la persoana la persoana.

    1
    0

  • Carmen pe 23 Ian 2012, 17:37
    breast success

    Recomand breast success fetelor care isi doresc sani mai mari si mai fermi. Pe mine m-au ajutat foarte mult.

    0
    0

  • carmen pe 23 Ian 2012, 10:28
    xxlbust

    Buna dimineata! Mi-am comandat xxl bust in urma cu 1 luna si de atunci il administrez.Am constatat ca sanii mei sunt mult mai fermi.Am senzatia ca au si crescut dar nu m-am masurat.Abia dupa ce am terminat tratamentul am aflat ca este fabricat in Romania. M-am decis sa-mi mai comand inca 2 floacoane. Mie i-mi face bine.O zi frumoasa !

    0
    0

  • Adriana pe 22 Ian 2012, 14:25
    buna ziua!

    Din fericire eu am ales sa cumpar xxlbust si acum dupa o luna m-am masurat si am un cm in plus.oricum sanii sunt mai fermi si arata mai bine.o sa continui sa iau inca 2-3 luni.

    0
    0

  • petronela pe 22 Ian 2012, 02:11
    despre sani

    care este dimensiunea maxima in 2 luni?sunt chiar asa bune pastilele astea?si de la ce varsta se pot lua?ast msj pe id meu kris.kristina

    0
    0

  • ana pe 21 Ian 2012, 19:14
    ana

    Buna fetelor! De mai bine de o luna am inceput tratamentul cu xxl bust. Pot spune ca intradevar sunt asa cum mi-am dorit. Inca din a doua saptamana sanii au inceput sa creasca si sa fie mai tari iar azi, pot spune ca sanii mei au crescut cu aproximatix 1 cm, ceea ce inseamna enorm pt mine.Il recomand...

    1
    0

  • xxl-bust pe 21 Ian 2012, 19:07
    xxl-bust

    Am lua xxl-bust 4 luni si mi s-a marit sanii cu aproximativ 2,5 centimetri.Se vede clar diferenta ! Nu i-mi place sa am sanii prea mari,dar cum ii am acum sunt ok.Pe mine m-a ajutat mult xxlbust ca mi i-a intarit si nu mai sunt lasati... Il recomand in special pentru doamnele care au sanii lasati.Spun cu mana pe inima ca xxl-bust te ajuta sa-ti recapeti fermitatea!

    2
    0

  • Alina pe 21 Ian 2012, 19:00
    xxlbust

    Folosesc xxlbust de 2 luni de zile si nu ma asteptam sa vad asa repede o schimbare.Din primele saptamani aveam fermitate , iar acum am cu un cm in plus.Ma simt minunat!

    0
    0

  • diana pe 21 Ian 2012, 13:10
    buna

    Eu am luat 4 luni breast success si nu m-am ingrasat deloc ceea ce a fost ideal.

    0
    0

  • roxana pe 20 Ian 2012, 19:49
    buna

    Raluca, dupa cat timp au inceput sa se mareasca sanii?

    0
    0

  • byanka pe 20 Ian 2012, 18:57
    buna

    fetelor dar dupa ce ati luat pastilele de marire v-ati ingrasat?

    0
    0

  • felicia pe 20 Ian 2012, 17:48
    buna

    Breast success sunt foarte eficiente iar pretul este foarte bun. Am dat ca proasta milioane pe tincturi si alte prostii de la plafarele din Romania si m-am ales cu nimic.... O prietena mi-a recomandat breast success si mi-au dovedit ca exista si lucruri calitative.

    0
    0

  • Bianca pe 20 Ian 2012, 17:43
    Buna Ioana

    Efectele s-au vazut destul de rapid cu breast success si ma bucur ca nu au avut efecte adverse. Inca o data m-am convins de faptul ca un produs canadian ramana un produs canadian. Iti recomand din suflet sa le incerci.

    0
    1

  • Sturzoiu_Raluca pe 20 Ian 2012, 17:18
    xxl bust

    E greu pentru noi femeile ca sa ai un corp pefect si sani nu prea . Eu a trebuit sa iau xxl bust timp de 8 luni ca sa ajung sa port cupa B. Ce-i drept eu vroiam rezultatele cat mai repede , dar uneori mai este nevoie si de rabdare

    0
    0

  • roxana pe 20 Ian 2012, 16:30
    pentru Ioana

    Ioana,din pacate nu prea are efect,eu am luat 5 luni si eram convinsa ca va functiona,sunt dezamagita.

    0
    0

  • ivona pe 20 Ian 2012, 14:06
    xxl bust

    Am asteptat cu sufletul la gura sa-mi maresc sanii si am incercat 3 luni cu xxl bust . Am 1 .5 cm . Totusi este o motivatie

    0
    0

  • Ioana Lazar pe 20 Ian 2012, 13:06
    buna Bianca

    Am auzit si eu de breast succes si vad ca il cam lauda lumea. La tine si-a facut repede efectul? ai avut ceva reactii adverse? Multumesc anticipat

    0
    0

  • bianca pe 20 Ian 2012, 12:48
    breast success

    Am urmat tratamentul cu breast success si rezultatele au fost de 4 cm in 6 luni de zile, sanii au prin fermitate si nu il ultimul rand mi-a dat incredere mai mare in tratatementele natursite.

    0
    0

  • Matilda Stan pe 20 Ian 2012, 12:00
    XXL BUST

    Eu urmez cu XXL BUSTde aproape 4 luni si mi s-au marit sanii 2 cm si nu mi-a facut nici o problema in organism . Mai ales ca iau si contraceptive . Mentionez ca analizele mi le fac in fiecare luna fiindca sunt obligata din motive de sanatate

    0
    0

  • Cristi pe 19 Ian 2012, 18:00
    Adevarul

    Singurele 2 metode care dau cu adevarat rezultate sunt: 1.implanturile (pe care sincer nu le recomand) si 2. Marirea sanilor prin hipnoterapie. Pe aceasta tema sunt numeroase studii care ii demonstreaza eficacitatea comparabila chiar cu cea a implanturilor, exemple aici: http://www.adultsonlyhypnosis.com/scientific-studies/breast-enlargement-evidence . Din proprie experienta (fiind licentiat in psihologie) am oferit rezultate spectaculoase in decursul a 2 sau 3 luni , (cate o sedinta la 2 saptamani). Este o metoda mai sigura si mai putin invaziva decat busturiul sau anumite suplimente hormonale care pot avea de cele mai multe ori reactii adverse de tot felul. Daca aveti nevoie ma puteti contacta la: cristionesteanu@yahoo.com

    0
    0

  • dana pe 19 Ian 2012, 17:03
    xxl bust

    Urmez cu xxl bust de 2 luni . Am castigat 2 cm in plus si pentru asta am mai comandat inca 2 cutii . Apropo nu am avut slabiciuni si nu am avut stari de disconfort

    0
    1

  • Elena pe 19 Ian 2012, 16:33
    elena

    Buna fetelor, as vrea sa va multumesc tuturor celor care mi-au deschis ochii si mi-au dat incredere sa incerc xxlbust. Acum, dupa 6 luni de tratament sanii mei arata foarte foarte bine, si asta doar datorita fetelor care mi-au recomandat sa le incerc. Multumesc in special celor care au creat aceste pastile. Va pup.

    0
    0

  • Rodica pe 19 Ian 2012, 15:09
    xxl bust

    2 luni = 1 cm . V-am pupat

    0
    0

  • felicia pe 19 Ian 2012, 13:15
    breast success

    buna tuturor, am vreo 10 zile de tratament cu breast succes si ma simt foarte bine pana acum. Rezultatele au inceput sa devina vizibile si cred ca sunt pe drumul cel bun.

    1
    0

  • karina pe 18 Ian 2012, 17:13
    Xxl-Bust

    Si mie mi-au crescut sanii cu XXL BUST 4.5cm .Pe de alta parte, nu zice nimeni sa fiu perfecta, dar daca pastrez cat de cat niste limite estetice asta ma face sa ma simt mai bine si, zic eu... imi sporeste increderea si respectul fata de mine insumi

    0
    0

  • corina pe 18 Ian 2012, 08:49
    buna

    Breast success pot spune ca mi-a redt un pic zambetul pe buze. DIn niste sanii lasati si goi, am reusit sa ii redresez cu ajutorul lor. Recomand tuturor femeilor care vor calitate.

    0
    0

  • viorica pe 17 Ian 2012, 17:21
    xxl bust

    Am consumat xxl bust 4 luni si am castigat 2 cm . acum il folosesc din nou si ma simt bine . am de gand sa-l iau inca 6 sau 7 luni ca mai vreau sa-mi mai creasca

    0
    0

  • larisa pe 17 Ian 2012, 13:35
    XXL BUST

    de cand ma stiu am avut o problema cu sanii mei micuti. Am auzit de xxl bust dar imi era teama de efectele adverse . mi-am luat inima-n dinti si am luat 3 cutii de xxl bust ca sa-l incerc si acum am reusit sa adaug 2 cm in plus si ma simt ok. Acum sunt ‘de 3 ori’ femeie din punct de vedere moral si fizic si astept si rezultatele si la celelalte 3 cutii care trebuie sa soseasca

    0
    0

  • emilia pe 16 Ian 2012, 23:24
    buna

    eu am 5 luni de cand am terminat tratamentul cu breast success si pot spune ca rezultatele s-au pastrat.

    0
    0

  • ca,mi pe 16 Ian 2012, 16:14
    ajutor

    fetelor dupa ce ati incetat tratamentul cu pastilele pt marirea sanilor ce s a intamplat?

    0
    0

  • xxl bust pe 16 Ian 2012, 12:55
    xxl bust

    Am luat 2 luni xxlbust si sanii s-au marit 1cm.Am facut pauza timp de o luna din motive financiare .Pana mi-am comandat a 3 a cutie rezultatul s-a mentinut. I-mi doresc foarte mult sa continui acest tratament pentru ca la mine are efect pozitiv.

    0
    0

  • elena pe 16 Ian 2012, 12:50
    xxl bust

    sunt la a 6 cutie de xxl bust si mi-au crescut cu aproape 3 cm . eram invidioasa pe prietenele mele cand le vedeam ce sani mari aveau .sunt multumita de rezultat.il recomand

    0
    0

  • geta pe 15 Ian 2012, 23:26
    buna

    felicitari pentru alegerea mioara, eu ma declar multumita de aceste pastile breast success.

    0
    0

  • mioara pe 15 Ian 2012, 23:24
    breast success

    Am luat la indemnul unei tipe tinctura de marar, care pe langa ca are un gust oribil este total ineficient. Acum am sa incerc si eu breast success pentru ca am citit multe cuvinte de lauda despre el. o sa va tin la curent.

    0
    0

  • loredana simion pe 15 Ian 2012, 16:22
    Xxl bust

    Buna fetelor.Eu sunt stabilita in Italia si am auzit de Xxlbust multumita matusei mele care a venit de sarbatori la mine.Dupa sarcina sanii mei au devenit inestetici , lasati ,fara forma si au scazut in centimetri.Am zis sa incerc acest tratament cu Xxlbust.Am 2 luni de cand il iau. Sanii mei au fermitate acum, sunt tari, arata bine si se pare ca am castigat 2 centimetri.Este foarte bun !Voi continua inca 2 luni

    2
    0

  • xxl bust pe 15 Ian 2012, 16:15
    xxl bust

    De cand ma stiu am fost complexata de marimea sanilor mei.iau de 3 luni , pastilele xxlbust si in sfarsit am inceput sa fiu increzatoare .am capatat 2 cm pana acum.mai am de urmat din tratament fiindca vreau sa mi maresc sanii cat mai mult.

    2
    0

  • petruta pe 15 Ian 2012, 15:15
    buna

    De curand am inceput tratamentul cu breast success si rezultatele sunt satisfacatoare pana acum. Sanii intredevar incep sa creasca si eu ma sint mai tonica si mai plina de viata.

    0
    0

  • alina pe 15 Ian 2012, 14:48
    breast success

    Singurele pastile pe care le recomand sunt breast success, si credeti-ma ca am incercat multe.

    0
    0

  • Cristi pe 14 Ian 2012, 19:12
    Adevarul este...

    Singurele 2 metode care dau cu adevarat rezultate sunt: 1.implanturile (pe care sincer nu le recomand) si 2. Marirea sanilor prin hipnoterapie. Pe aceasta tema sunt numeroase studii care ii demonstreaza eficacitatea comparabila chiar cu cea a implanturilor, exemple aici: http://www.adultsonlyhypnosis.com/scientific-studies/breast-enlargement-evidence . Din proprie experienta (fiind licentiat in psihologie) am oferit rezultate spectaculoase in decursul a 2 sau 3 luni , (cate o sedinta la 2 saptamani). Este o metoda mai sigura si mai putin invaziva decat busturiul sau anumite suplimente hormonale care pot avea de cele mai multe ori reactii adverse de tot felul. Daca aveti nevoie ma puteti contacta la: cristionesteanu@yahoo.com

    1
    0

  • katy pe 14 Ian 2012, 17:07
    xxl bust

    buna fetelor eu am luat xxl bust pentru fermitate nu pentru ca am sanii mici ,dar ii vroiam mai fermi si acum mai am cam un sfert de flacon si termin a doua cutie.se vede ca sunt mai fermi si am un cm in plus...

    0
    0

  • luiza pe 14 Ian 2012, 14:34
    xxlbust

    Iau xxl bust de 1 luna si jumatate si sanii mei sunt mai mari cu 2 centimetri.Mi-a fost recomandat de o amica ( maria ) careia ii multumesc, si care a reusit sa-si mareasca sanii si sa si-i tonifieze.Mi-a aratat sanii ei si am ramas uimita.Am sa-l recomand si eu...

    3
    0

  • andra pe 14 Ian 2012, 14:30
    recomand xxl pentru fermitate

    administrez xxlbust pt fermitate.este un produs eficient pt mine.isi face efectul .acum sanii mei arata mai bine dupa numai o luna de tratament. il recomand !

    1
    0
Pagina « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod