Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 751-800 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ely pe 23 Feb 2012, 00:09
    breast success

    Un produs ffff. bun de care sunt multumita atat eu cat si prietenele mele cu care l-am incercat. Inainte de a alege breast success am citit o gramada de lucruri bune pe forumurile de specialitate.

    0
    0

  • camelia pe 22 Feb 2012, 17:28
    xxl bust

    Eu iau xxl bust de trei luni si ma simt ok si prietenele mi-au spus ca se vede ca am sanii mai mari . asa mi se pare si mie, dar nu m-am masurat inca .

    0
    0

  • Crina pe 22 Feb 2012, 12:20
    buna fetelor

    Si eu iau xxlb de 5 luni si nu m-am ingrasat ,in schimb sanii mi-au crescut si arata total diferit de cum ii aveam inainte.Oricum eu am de gand sa iau xxlbust mai mult de 6 luni ,o sa ma opresc atunci cand o sa ajung la marimea dorita.Nu are nici efecte adverse asa ca este super ok .

    0
    0

  • vica pe 21 Feb 2012, 22:18
    breast success

    Am comandat azi o cutie de breast success si maine il primesc. Am ales si eu sa comand de la breast-success.ro ca vad ca prea ii laudati.

    0
    0

  • Nadia pe 21 Feb 2012, 20:26
    Buna Ela

    Eu am luat pana acum 6 flacoane de breast success si nu m-am ingrasat nici un kg. Deci iti pot spune ca poti incerca cu incredere breast success

    0
    0

  • Ela pe 21 Feb 2012, 18:37
    xxl bust sau/si breast succes

    Ingrasa aceste produse? Avand in vedere ca sunt pe baze de plante, plante care stimuleaza anumiti hormoni, am ajuns la aceasta intrebare. Intrebarea mea este adresata persoanele care au folosit aceste produse, timp de mai multe luni. Multumesc, Ela

    0
    0

  • Violeta pe 21 Feb 2012, 17:31
    xxl bust

    am inceput sa iau xxl bust de la 01 noiembrie 2011. ….pana acum am castigat 1 .5 cm ,N-am crezut ca o sa am rezultate …dar se pare ca m-am inselat. O sa continui ca am nevoie de centimetri mult mai multi fiindca am sanii micuti

    0
    0

  • gina pe 21 Feb 2012, 10:21
    xxl bust

    si eu pot sa-ti recomand xxl bust.doar pe acesta l-am incercat.l-am ales ptr ca este singurul pe care am reusit sa-l gasesc in farmacie.100% safe !

    0
    0

  • Amalia pe 21 Feb 2012, 00:21
    Buna Elena

    Iti recomand sa incerci breast success, eu am fost si sunt f. multumita.

    0
    0

  • Monica pe 21 Feb 2012, 00:15
    buna

    buna elena! eu iti recomand din suflet xxlbust pentru ca da rezultate foarte bune mai ales din punct de vedere a fermitatii sanilor.Ai mei au crescut si arata mult mai bine,inainte si eu ii aveam micuti si lasati.Acum arata cu totul si cu totul altfel,eu am luat xxl 5 luni si vreau sa continui sa mai iau 2-3 luni ,ii vreau mai mari,cat am luat xxl 5 luni mi-au crescut 3cm.A si apropo sa stii ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele ,eu iau anticonceptionale si nu am avut nici o problema.

    0
    0

  • elena pe 20 Feb 2012, 22:05
    xxlbust sau breast succes?

    care e mai bun vreau si fermitate dar si marire ptr ca am terminat perioada de alaptare si stiti cum e oooo imi vine sa mor cand ma uit in oglinda merci frumos

    0
    0

  • ralu pe 20 Feb 2012, 15:01
    breast success

    Un produs bun care la mine si-a facut pe deplin treaba. il recomand si eu.

    0
    0

  • Carmen pe 20 Feb 2012, 13:00
    Buna Beatrice

    Eu am comandat de pe breast-success.ro si mi-a venit comanda a doua zi (coletul fiind ambalat discret).

    0
    0

  • Cornelia.Ivascu pe 20 Feb 2012, 10:57
    Xxl Bust

    am inceput tratamentul xxl bust chiar atunci cand mi-a venit menstruatia . Prima data am avut impresia ca nu-si face efectul daca sunt in acea perioada, dar ca sa fiu sigura am sunat si i-am intrebat si mi-au zis ca nu-i nici o problema. Acum am 4 luni de cand il folosec si am 2 cm in plus si o fermitate frumoasa .

    0
    0

  • andreea pe 19 Feb 2012, 14:47
    buna

    buna, vreau si eu sa ma apuc sa iau pastile pt cresterea sanilor...as vrea sa stiu daca este in regula sa le iau impreuna cu anticonceptionale?

    0
    0

  • Mihaela pe 18 Feb 2012, 17:23
    buna

    Nu am luat niciodata pastile de marirea sanilor,dar vreau sa iau acum,de aceea stau de vreo saptamana pe internet si tot caut informatii ,citesc forumuri sa vad care sunt cele mai eficiente si pana la urma m-am hotarat asupra pastilelor xxl bust.M-am uitat in primul rand sa fie naturale,sa nu aiba reactii adverse si sa dea rezultate.La partea cu rezultatele vom vedea,o sa va scriu pe viitor.O zi frumoasa!

    0
    0

  • Beatrice pe 18 Feb 2012, 15:00
    breast success

    Am sunat, am comandat, astept sa vina :D Aveti idee cei de la breast-success.ro livreaza in 24 de ore cum se lauda? pt ca nu mai am rabdare...

    0
    0

  • nela pe 18 Feb 2012, 09:45
    breast success

    Un produs eficient care merita incercat de toate femeile ce isi doresc un bust ferm si sanii mai mari. Va vorbesc din postura de femeie multumita de noile dimensiuni.

    0
    0

  • Camelia pe 17 Feb 2012, 17:56
    xxl bust

    am si eu 1 luna cu xxl bust. Momentan se observa doar fermitate. Astept sa-mi si creasca. Sunt putin nerabdatoare , dar incerc sa ma stapanesc

    0
    0

  • alina pe 17 Feb 2012, 17:39
    breast success

    Luni trebuie sa primesc si eu doua flacoane de breast success, iar tipa care a raspuns la telefon m-a asigurat ca sunt ambalate discret (sper sa fie asa). Datorita voua, am comandat si eu de la breast-success.ro si sper sa fie seriosi.

    0
    0

  • Manuela pe 17 Feb 2012, 15:20
    xxl bust mi-a fost de folos

    Imediat cum m-am oprit din alaptare am cautat remedii pentru fermitatea sanilor ca sincer in loc sa ma uit cu ochii in jos , mai intai se uitau sanii si apoi eu . . Asa am dat si de xxl bust . Am terminat 3 luni de tratament . II am Fermi si plini. Fata de cum aratu e mult mai bine

    0
    0

  • alexandra pe 17 Feb 2012, 11:35
    o sa iau si eu

    o sa mi comand si eu xxlbust! Pupici si o sa va tin la curent

    0
    0

  • Amira pe 16 Feb 2012, 17:53
    xxl bust

    Buna fetelor. Am luat xxl bust , in urma caruia mi-am marit sanii cat am avut nevoie si apoi m-am oprit . Peste 3 zile se implineste 1 an de zile de cand nu le mai folosesc si efectul s-a mentinut

    0
    0

  • Diana pe 16 Feb 2012, 15:44
    Buna Amalia

    te asigur ca sunt eficient pastilele breast success. Eu am comandat de 3 ori de la aia de la breast-success.ro si totul a fost ok.

    0
    0

  • Lacramioara pe 16 Feb 2012, 12:49
    xxl bust

    Buna tuturor, vreau sa va spun ca am auzit de tratamentul XXL BUST de la o prietena care a luat si stiu sigur ce rezultate a avut . Mi-am cumparat ca vreau si eu sa arat bine, ce numai ea

    0
    0

  • dana pe 16 Feb 2012, 09:36
    xxl bust

    tocmai mi-am comandat xxl bust. abia astept sa l primesc.sunt foarte nerabdatoare sa vad rezultate...

    0
    0

  • ionela pe 15 Feb 2012, 23:10
    merci pt sfat Amalia

    Am intrat si eu pe breast-success.ro si mi-am comandat 2 cutii, sper sa fie eficiente. Mercic

    0
    0

  • amalia pe 15 Feb 2012, 23:01
    breast success

    Un produs eficient pe care l-am testat si de care am fost multumita, iar pretul este unul decent pe breast-success.ro

    0
    0

  • Anabella pe 15 Feb 2012, 19:56
    Buna seara!

    Pana la urma m-am decis ,am comandat xxlbust ,pare cel mai ok si am vorbit cu cateva fete care au luat aceste pastile xxl si au fost multumite de rezultate.

    0
    0

  • Silvia Gavriliuc pe 15 Feb 2012, 16:56
    breast success

    Nu credeam ca va ajunge in sfarsit breast success si in Romania, eu am facut tratament acum 2 ani de zile, doar ca le luasem din Italia. La vremea acea nu se gaseau in Romania si am rugat o prietena sa mi le trimita. Recomand tuturor care isi doresc calitate si siguranta.

    0
    1

  • issabella pe 15 Feb 2012, 14:49
    xxl bust

    am inceput si eu sa iau xxl bust de o luna si 1 saptamana si pot sa zic ca au inceput sa se vada efectele . Nu mi s-au marit , dar se observa pe-alocuri tonifiere

    1
    1

  • Ana Bajenaru pe 14 Feb 2012, 17:10
    si eu sani mici, dar ma tratez

    eu folosesc un tratament pe care l-am gasit pe net…. iau xxl bust de 2 luni si mi s-au marit un pic foarte putin dar am vazut ca sunt mult mai fermi si am hotarat sa nu ma las pana nu ajung la 79cm…

    1
    1

  • Maria H. pe 14 Feb 2012, 16:34
    xxl bust

    Pana in prezent am castigat 3 cm cu xxl bust . Sa stiti ca este bine cand cei din jur incep sa te admire, sa te felicite, sa-ti spuna …..uau ce bine arati si asta face foarte bine la psihic si nu numai – te simti mult mai bine

    1
    0

  • adnana pe 14 Feb 2012, 13:21
    breast success

    Am 3 luni de tratament cu breast success si este nemaipomenit, efectele s-au vazut inca de la 7 zile iar acum pot spune ca sunt pe calea cea buna.

    0
    1

  • ANCA pe 14 Feb 2012, 10:54
    XXL BUST

    am 5 cm in plus cu xxl bust . pot sa spun ca simt ca sunt de ‘ N ’ ori femeie din punct de vedere moral si fizic , am gandit pozitiv si o sa gandesc in continuarie

    0
    0

  • raluca pe 13 Feb 2012, 21:57
    breast success

    De curand am vazut ca vand si cei de la breast-success.ro aceste pastile. Eu le-am luat prima oara din Anglia si au fost foarte eficiente si ma bucur ca in sfarsit au aparut si in Romania.

    0
    0

  • Nicoleta pe 13 Feb 2012, 17:32
    xxl bust

    Am citit posturile voastre despre xxl bust ..Ei bine le-am luat si eu si acumulat 5 cm si plus ca nu mi-a dereglat menstruatia. . In fine pe mine m-a ajutat si organismul meu este la fel de sanatos ca inainte de a le fi inceput

    0
    1

  • Brandusa Sarbu pe 13 Feb 2012, 16:15
    xxl bust

    spun din propria experienta.. asa am inceput si eu sa le iau ,Am fost la un plafar si mi-au recomandat xxl bust imediat am facut rost de bani si mi-am cumparat.. P.S. sunt foarte incantata k am reusit sa castig 3cm si jumatate

    0
    1

  • Sara pe 13 Feb 2012, 14:55
    buna

    Eu o sa aleg xxlbust,ce o fi o fi,am vazut ca fetele de pe toate forumurile spun ca da rezultate si in plus e romanesc,natural si nu risc nimic.

    0
    0

  • Ana pe 13 Feb 2012, 13:50
    felicitari Camy!

    Eu folosesc breast success de ceva timp si sunt ffff multumimta de rezultate, si eu le-am luat tot de la breast-success.ro si am fost multumita de ei. Au livrat rapid si discret.

    0
    0

  • laura pe 13 Feb 2012, 09:23
    xxl bust

    Acum ceva timp am inceput un regim de slabire. In aproximativ un an de zile, am slabil 20 kg. In acelasi timp, sanii mei s-au micsorat si s-au lasat foarte mult. Am fost aproape de depresii, eram terminata. M am documentat prin carti si pe internet in speranta ca voi gasi o solutie.Pe internet am descoperit xxl bust.Imi doream atat de mult sa mi maresc sanii ca m-am hotarat sa mi comand 3 flacoane de prima data.Am administrat tratamentul 3 luni,fara sa fac nici o exceptie. Surpriza ! Acum am sanii mai tari si mult mai fermi.Sunt atat de fericita! Acum pot sa mai renunt la sutien din cand in cand.Cred ca mi-au si crescut putin,dar nu ma intereseaza prea mult ptr ca nu i aveam mici,cred ca din cauza asta mi s-au si lasat.Sunt atat de multumita de sanii mei.Pot sa mi fac si decolteu,dar prefer sa nu port sutien ptr ca se vad super frumos.Ma iubesc !

    2
    0

  • camy pe 13 Feb 2012, 09:01
    breast success

    Am comandat si eu 3 flacoane de breast success de pe breast-success.ro si abia astept sa primesc coletul. YUPIIIIIIIII

    0
    0

  • Diana pe 12 Feb 2012, 21:14
    xxlbust

    Pai eu il iau de 4 luni,si vreau sa-l iau pana la 6 luni.Tot ce-mi doresc este sa nu se retraga sanii dupa ce termin tratamentul cu xxl ,dar am vazut multe fete care au terminat tratamentul de mult timp si sanii au ramas la fel de frumosi.

    0
    0

  • corina pe 12 Feb 2012, 20:19
    buna seara

    Diana tu cat timp ai luat xxlbust? Vreau si eu sa-l cumpar ,am vazut ca aproape toate fetele care l-au luat au fost multumite de rezultate.

    0
    0

  • Diana pe 12 Feb 2012, 20:14
    xxlbust

    eu recomand xxlbust ,mie mi-au crescut sanii 3 cm cu el si nu are nici efecte adverse.In plus de fiecare data cand l-am comandat fata care mi-a luat comanda a vorbit foarte frumos cu mine.

    0
    0

  • sorana pe 12 Feb 2012, 14:03
    breast success

    Pentru o crestere sanatoasa a sanilor va spun ca breast success este eficient, si de incercat pot spune ca am incercat destule.

    0
    0

  • Ioana pe 11 Feb 2012, 19:31
    xxl bust o porcarie tipic romaneasca!!!!!!!!!!!!!!!!

    nu il recomand, o porcarie tipic romaneasca , nu imi mai trebuie nici un astfel de supliment. I-am sunat si le-am spus ca nu au avut nici un efect si cea care a raspuns la telefon m-a luat la intrebari la misto...

    3
    1

  • elena-4-u pe 11 Feb 2012, 14:18
    nu am avut rezultat

    am luat breast succes si acum regret;nu am avut nici un rezultat;este o mare teapa;este o mizerie;

    2
    0

  • alina pe 11 Feb 2012, 12:31
    xxl bust

    am luat 2 cutii de xxl bust si am reusit performanta de a-mi mari sanii 3 cm.ma pot lauda cu sani frumosi ! am sa continui tratamentul pentru ca vreau sa profit de beneficiile acestui tratament.l-am recomandat tuturor prietenelor!

    0
    1

  • nina pe 11 Feb 2012, 09:58
    breast success

    Sa ajungi de la cupa A la cupa C este o mare realizare, iar asta s-a intamplat dupa enspe miii de alte produse pe care le-am incercat si nu au dat rezultat.

    0
    1
Pagina « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod