Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 451-500 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MADALINA pe 19 Iun 2012, 17:49
    XXL BUST

    BUNA MONICA! EU ITI RECOMAND XXL BUST. DUPA PAREREA MEA ESTE CEL MAI BUN ! SE GASESTE IN FARMACII SI CEL MAI IMPORTANT ESTE CA DA REZULTATE. EU IL IAU DE 2 LUNI. DACA AI VEDEA CE SANI FRUMOSI AM ! SUNT MAI MARI SI FOARTE TARI. CRED CA TI AR PLACEA FOARTE MULT. CEL MAI BINE AR FI SA INCERCI XXL BUST SI APOI SA REVII CU REZULTATE ! SUNT SI EU CURIOASA... TE PUP

    0
    1

  • Marinela pe 19 Iun 2012, 09:08
    Buna, Monica.

    Am incercat mai multe produse pentru marirea sanilor, inclusiv pombe, si pana la urma am ajuns la concluzia ca pilulele breast success sunt cele mai eficiente. Cel putin in cazul meu au dat randament. Success.

    0
    1

  • Monica pe 19 Iun 2012, 09:06
    Marire sani

    Vreau sa incep si eu un tratament cu pastile destinate maririi sanilor, dar nu stiu pe care sa le aleg. Recomandati-mi si mie un produs eficient, care va fost de folos. Va multumesc.

    0
    0

  • ioana pe 18 Iun 2012, 17:59
    am reusit sa-mi maresc sanii cu xxl bust

    Eu iau pastilele xxl bust de aproape 5 luni si mi s-au marit sanii 4 cm si nu mi-a facut nici o problema in organism . Eu iau si contraceptive . Ma simt foarte bine. Voi continua sa iau xxl bust

    0
    0

  • CRISTINA pe 18 Iun 2012, 16:23
    big breast

    sper din tot sufletul sa dea rezultate, iau de 18 zile si adevarul este ca nu am vazut nici un rezultat pana acum, sper ca o sa creasca macar dupa o luna de zile.

    0
    0

  • Simona pe 18 Iun 2012, 09:06
    Buna, pissy.

    Indiferent de perioata de tratament cu pastilele breast success, rezultatele obtinute la sfarsitul tratamentului sunt permanente. Dar din cate mi-au spus si mie cei de la breast-success , pentru rezultate optime si maxime, este necesar sa urmezi un tratament de minim 4 luni.

    0
    0

  • Gabriela pe 16 Iun 2012, 19:14
    Xxl bust

    Buna. Eu mi am comandat xxl bust de pe site ul lor. Am terminat 3 flacoane si vreau sa mi mai comand inca 3. Vreau sa profit de oferta care o au pe site. Cu cele 3 flacoane pe care le am consumat pana acum am reusit sa obtin doar 3 centimetri. Vreau mai mult. Eu am nevoie de vreo 10 cm sa fiu multumita. Voi continua pana reusesc

    0
    0

  • alina pe 16 Iun 2012, 00:09
    bust

    fetelor pastilele xxlbust sa gasesc si-n farmacii sau se face comanda doar pe net

    0
    1

  • Adnana pe 15 Iun 2012, 23:36
    buna

    In cazul meu si-au facut efectul din prima saptamana de tratament cu breast success. Iar durata tratamentului care mi-a fost recomandata de catre cei de la breast-success.ro a fost de 4-6 luni. Sper ca ti-am fost de folos.

    0
    0

  • pissy pe 15 Iun 2012, 14:32
    hello

    cat trebuie sa folosesc pastilele k va tot aud k le folositi de nu stiu cat timp . isi fac efectul dupa o cutie ?

    0
    0

  • Simona pe 15 Iun 2012, 13:12
    Medicamente

    Inainte de a incepe tratamentul cu pastilele breast success, mi-am consultat medicul de familie. I-am prezentat ingredientele si mi-a confirmat faptul ca aceste pastile au efect doar asupra sanilor si nu dauneaza absolut deloc organismului. Sunt la al 2 - lea flacon si deja sanii mei sunt mai tonifiati si au capatat o forma rotunda, super. Sincer sa va spun..nu ma asteptam, mi-a luat cv timp sa ma decid, dar cred ca merita.

    0
    0

  • loredana pe 15 Iun 2012, 09:19
    xxl bust

    mi-am comandat si 3 flacoane de tratament xxl bust si sper sa mi ajunga cat mai curand. cum primesc produsele ma apuc de tratament pentru ca nu vreau sa mai pierd timpul. am nevoie de o schimbare...

    0
    0

  • Crina pe 14 Iun 2012, 22:27
    Buna Alina

    Eu iau breast success de 5 luni si nu m-am ingrasat deloc, din contra, ma simt foarte bine si plina de viata.

    0
    0

  • suzana pe 14 Iun 2012, 22:26
    xxl bust

    Am 22 ani si la varsta mea sanii sunt o parte a corpului extrem de importanta si lipsa lor ma intrista de foarte multe ori. .Sunt o groaza de piese vestimentare care imi plac, dar cum as putea sa le port daca nu pot . Sunt la a 4 a cutie de xxl bust si va spun sincer ca mi-a redat speranta. cand m-am masurat si am vazut ca am 3 cm in plus .

    0
    0

  • ioana pe 14 Iun 2012, 11:10
    xxl bust

    buna ! eu am luat xxl bust si nu m am ingrasat. la inceput si eu m am gandit ca poate avea aceasta consecinta dar nu s a intamplat! am obtinut tonifierea si marirea sanilor fara sa ma ingras! succes

    0
    0

  • Alina pe 14 Iun 2012, 10:57
    breast success

    nu s-a ingrasat nimeni de la ele? as vrea sa le iau si eu dar imi este frica de reactiile secundare...

    0
    0

  • irina pe 13 Iun 2012, 21:38
    xxl bust

    folosesc xxl bust de anul trecut.nu mai tin minte cand am inceput tratamentul,insa ma declar foarte multumita.sanii mei si-au marit volumul vizibil.sunt incantata ca pot sa-mi fac decolteu.am laudat produsul tuturor prietenelor mele.nu le-a venit a crede.doua dintre ele si-au comandat deja produsul.sunt tare curioasa de rezultatele pe care le vor avea ele.

    1
    0

  • Corina pe 13 Iun 2012, 19:02
    breast success

    Am intrat si eu pe breast-success.ro si am citit multe lucruri care imi dau incredere ca voi reusi sa trec peste complexul sanilor mici. Voi plasa si eu o comanda de un flacon de inceput si sper sa fiu multumita ca sa continui.

    0
    0

  • Dina pe 13 Iun 2012, 17:36
    breast success

    Singurele pastile care si-au facut efectul in cazul meu sunt pastilele breast success. Am incercat in trecut cu tincturi de marar, de diferite pastile din plafare si nu am rezolvat nimic.

    0
    1

  • Emilia Toader pe 13 Iun 2012, 13:56
    Xxl bust

    Hy ! Sunt la a 2 a cutie cu xxl si mai am putin si o termin. O sa-mi comand si a 3 a cutie pentru ca pana acum am reusit sa-mi meresc sanii cu aproape 2 centimetri. Abia astept sa vad ce rezultat voi avea dupa 6 luni de tratament. Va puup !

    0
    1

  • Maria pe 13 Iun 2012, 10:59
    Marirea Sanilor

    Buna, Florentina! Si la mine tot pastilele breast success si-au facut efectul. Cred ca sunt cam singurele pastile pentru marirea sanilor de pe piata la care primesti certificat de autenticitate.

    0
    0

  • silvy pe 12 Iun 2012, 17:36
    si eu iau

    si eu iau xxl bust de cateva luni si da rezultate foarte bune.

    0
    0

  • Corina pe 11 Iun 2012, 18:42
    Xxl

    Eu deja sunt la a 4 a cutie de xxl si rezultatul este destul de bun. M am masurat si am cu 3 cm mai mult la circumferinta bustului. Am sa l iau in continuare. Sper sa am rezulate si mai bune...

    2
    0

  • Ioana pe 11 Iun 2012, 17:42
    Xxl bust

    Mi am cumparat si eu xxl bust. L am gasit intr un plafar . Era la reducere asa ca mi am luat 2 tuburi de pastile. Doamna care vindea la plafar mi a zis ca se vinde foarte bine si ca sunt multe persoane care vin in fiecare luna sa si prelungeasca tratamentul.

    2
    0

  • Florentina pe 11 Iun 2012, 12:54
    Breast success

    Am incercat mai multe produse pentru marirea sanilor, chiar si creme, dar pe mine personal m-au ajutat pilulele breast success.

    0
    0

  • Melania pe 10 Iun 2012, 11:35
    Xxl Bust

    Azi mi-am comandat Xxl Bust si sper sa-mi ajunga cat mai repede. Sunt foarte nerabdatoare sa incep administrarea pastilelor. Imi doresc foarte mult sa am sanii mai maricei. Este singurul meu complex, dar m-am ambitionat sa scap de el cu putin ajutor. Am 16 ani dar bustul meu ma face sa par de 13 ani. Vreau sa fiu mai voluptoasa!

    2
    0

  • Ana maria pe 8 Iun 2012, 22:38
    Xxl bust

    Buna. Eu sunt la a 3 a cutie de xxl bust. Mi le am cumparat din farmacie pentru ca le am gasit la oferta. La inceput mi a fost teama ca nu voi avea nici un rezultat dar timpul mi a dovedit ca m am inselat. In tot acest timp am reusit sa am sanii mai mari ,mai tari si mult mai fermi..Nu m am masurat, pentru ca nu cred ca e cazu pentru ca rezultatul e vizibil. Numai eu stiu cat de bine ma simt. Sunt multumita ! Ma simt bine in corpul meu !

    0
    0

  • Alina pe 8 Iun 2012, 16:28
    xxlbust

    M-am hotarat o sa comand xxlbust,ingredientele din compozitie sunt ok si vad ca toate persoanele care il folosesc sunt multumite. Asa ca o sa revin dupa o luna sa va spun cum sta treba.

    0
    0

  • Evelina pe 7 Iun 2012, 13:12
    Breast Success sau Implant?

    Stiati ca siliconul folosit la implanturile mamare e foarte toxic? Platina care intra in componenta lui are ca efect "scurcircuitarea" sinapselor? O prietena de-a mea si-a facut implant si acum are probleme cu colana. Amandoua aveam sanii mici si am incercat metode diferite. Eu urmez un tratament cu pastilele breast success si ea si-a facut acel implant. Ce-i drept, rezultatele apar treptat si dupa o perioada indelungata, dar macar mi maresc in mod natural. Asa ca, fetelor ganditi-va bine inainte de a lua o decizie.

    0
    0

  • Crina pe 7 Iun 2012, 10:07
    breast success

    Am luat 3 cutii pana acum si nu vreau sa ma opresc pana nu termin 6 luni de tratament. Rezultatele sunt f. bune si sper ca la final sanii sa arate cum mi-am dorit din totdeauna.

    0
    0

  • Madalina pe 6 Iun 2012, 21:47
    sani

    M-am gandit sa incep admnistrarea xxlbust deaorece nu sunt multumita de bustul meu .am acum 10 zile de cand iau xxlbust si sanii sunt fermi.

    0
    0

  • Gabriela pe 6 Iun 2012, 17:33
    Gabriela

    Buna seara! Am revenit dup 5 luni de xxlbust,stiu ...a trecut mult timp ,in care am reusit sa-mi vad visul implinit,sanii nu mai sunt lasati, sunt mai mari si e minunat.Toate laudele mele pentru Xxlbust. Este singurul care a dat rezultate din cate am luat .Sper sa aveti si voi rezultate la fel de bune ca mine !

    0
    0

  • adriana pe 6 Iun 2012, 17:29
    xxl b

    buna tuturor. vreau sa spun ca in 40 zile mi s-au marit sanii 1.5 cm . sunt foarte multumita. tinand cont ca reactii secundare nu am avut , o sa iau xxl bust pana cand trebuie. parca am mai multa incredere in mine, daca stiu ca am sanii mai mari. pentru mine este foarte important aspectul fizic...

    0
    0

  • Elena pe 6 Iun 2012, 10:33
    breast success

    Sunt foarte multumita de felul cum actioneaza pastilele breast success, prima cutie am primit-o de la o prietena din Canada iar ultimele 3 le-am luat din Romania. Este un produs foarte bun pe care il recomand.

    0
    0

  • Cornelia pe 6 Iun 2012, 10:33
    breast success

    Am ales pastilele breast success din mai multe motive, unul este acela ca am primit certificat de autenticitate. Va recomand tuturor care doriti sa urmati un tratament cu astfel de pastile, sa cautati firmele care ofera certificare si suport telefonic. Bafta tututor.

    0
    0

  • laura pe 5 Iun 2012, 12:30
    Sunt la a 4 cutie xxl bust

    Sunt la a 4 cutie xxl bust . iau 1 dimineata si una seara . Nu am avut niciun efect advers,nici macar durere nu am simtit. Ieri m-am masurat si linia centimetrului a sarit peste 2 cm

    0
    0

  • alexandra pe 4 Iun 2012, 22:13
    xxl bust

    Si eu iau xxlbust de 2 luni si sincer va spun ca sanii mei au suferit o schimbare ,nu mai sunt lasati ,sunt mai fermi si sunt mult mai mari. La mine are un efect benefic. Ma bucur enorm ca am gasit acest produs si ca l-am incercat.

    0
    0

  • Mariana pe 4 Iun 2012, 10:56
    Pastile breast success

    Am observat ca majoritatea fetelor recomanda pastilele breast success si mi-am zis sa le incerc si eu. Spuneti-mi va rog cele care l-ati folosit, dupa cat timp ati obtinut rezultate si care este tratamentul recomandat pentru rezultate optime. multumesc, astept raspuns.

    0
    0

  • claudia pe 3 Iun 2012, 18:04
    pastile

    Si mie mi-a ajuns coletul cu xxlbust ieri si la mine era ambalat discret.Acum sa vedem rezultate,eu am incredere,trebuie sa pornim cu optimism la drum.

    0
    0

  • simona pe 1 Iun 2012, 11:20
    Buna Onita

    Am plasat si eu o comanda pe breast-success.ro si mi-au spus ca azi mi-l trimit.

    0
    0

  • Onita pe 31 Mai 2012, 09:20
    Buna, Claudia.

    Coletele sunt ambalate discret. Oricum, pe mine m-a sunat curierul inainte, acum depinde de ce metoda de livrare ai ales. Cei de la breast success mi-au oferit mai multe variante si, daca vrei si esti din Bucuresti, ai posibilitatea de a-ti ridica personal coletul din magazinul lor.

    0
    0

  • Claudia pe 31 Mai 2012, 09:05
    breast success

    Buna tuturor, acum mi-am comandat o cutie de breast si mi-au spus ca maine dimineata il primesc. M-au asigurat ca, coletul va fi impachetat discret si sper sa se tina de promisiune.

    0
    0

  • Tania pe 30 Mai 2012, 22:29
    breast success

    Nu am incercat pana acum decat breast success si pot spune ca sunt extrem de multumita de ele. Efectule s-au simtit din prima saptamana, acum dupa doua luni sanii sunt cu doi cm mai mari si ii simt mult mai grei.

    0
    0

  • Sorina36 pe 30 Mai 2012, 16:20
    buna ziua

    Am 36de ani. Cat am fost mai tanara, am cautat cu disperare metode prin care sa fac ca sanii mei sa arate mai mari si mai plini. Chiar am vrut sa iau acele inserturi siliconice, dar m-am razgandit. Eram invidioasa pe femeile care erau bine inzestrate de la natura! Cu cateva luni in urma am zis sa incerc si eu pastile din astea de marirea sanilor,dar naturale.Asa ca am cumparat pastilele xxlbust. Am facut o alegere buna din fericire. Acum 6 luni purtam un sutien 32A, si dupa ce am inceput sa folosesc xxl,dupa 6 luni,am ajuns la 34A. Chiar recomand xxlbust la toate femeile care doresc o cale practica, nedureroasa si eficienta de a-si mari bustul.

    0
    0

  • Onita pe 30 Mai 2012, 11:32
    Pastile marirea sanilor

    Buna! Eu am folosit ceva unguent si niste picaturi Si-au facut efectul, dar numai pe moment. Daca nu le mai folosesti iti scad. In momentul de fata urmez un tratament cu pastilele breast success, la sfarsitul tratamentului revin cu rezultatele obtinute.

    0
    0

  • andreea pe 29 Mai 2012, 17:50
    vreau sani mari

    Vreau si eu sanii mai mari...ma gandeam sa cumpar si eu niste pastile din astea de marire.

    0
    0

  • Larisa pe 29 Mai 2012, 14:35
    :))

    ioana esti dator sa-l recomanzi? ioana?sau ion?

    0
    0

  • Ioana pe 28 Mai 2012, 21:06
    breast success

    Intredevar breast success si-a facut efectul si in cazul meu. Este destul de greu de crezut ca niste pastile pot face minuni, sau poate ca nu fac chiar minuni daca nu sunt luate zilnic. Pe mine m-au ajutat sa scap de complexul sanilor lasati dupa doua nasteri si de acea ma simt dator sa il recomand.

    0
    0

  • gabriela pe 28 Mai 2012, 14:47
    am comandat

    am comandat xxlbust,m-am hotarat sa le cumpar pe acestea pentru ca sunt fabricate in Romania asa cum spun si fetele mai jos si am mai multa incredere.

    0
    0

  • Miky pe 28 Mai 2012, 13:54
    pastile marirea sanilor

    Buna! Eu folosesc pastilele si lichidul Grobust pentru marirea sanilor. Le folosesc de 4 luni si rezultatele sunt pe masura. Sunt foarte foarte multumita de sanii mei. Chiar ma bucur ca am reusit sa gasesc in sfarsit niste produse care sa dea rezultate. Va recomand cu cea mai mare incredere sa le folositi. Vorbim mai multe daca vreti pe mess sau e-mail: eu.miky23@yahoo.com

    0
    0
Pagina « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod