Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 351-400 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geanina pe 11 Sep 2012, 09:51
    Am incredere in Xxl Bust

    buna fetelor! am citit discutiile si eu va spun sincer ca am incredere in produsele pe care le gasesc in farmacii! mi-am cumparat xxl bust de la farmacia de la unirii din bucuresti! este aproape de locul meu de munca ! parca se numeste naturaplant. va doresc succes

    1
    0

  • Mihaela T. pe 11 Sep 2012, 09:45
    Metode Recomandate De Vedete

    Am vazut aseara pe acasa tv. sa recomadat metodele naturale pentru marirea sanilor, cum sunt exercitiile si ceva diete bogate in esterogen.... adica fructe, legume, etc.... excludem suplimentele. Asa ceva am gasit pe marirea-sanilor.com si am si comandat azi sunt foarte curioasa cum va functiona... o sa va tin la curent daca va intereseaza... Si daca nu imi va functiona o sa incer si eu cu pastile Bust XXL.... pe curand!!

    1
    0

  • Andreea pe 11 Sep 2012, 09:44
    Xxl bust

    eu iau xxlbust de patru luni si rezultatele sunt incantatoare.M-a intrebat cineva daca rezultatele se vor mentine si dupa ce incetez sa le mai iau.. daca e cineva care a terminat de luat xxlbust sa ne spuna si noua.Eu am de gand sa mai iau cateva luni. Pana acum am obtinut 4 centimetri in circumferinta.

    0
    0

  • Bianca pe 11 Sep 2012, 08:55
    Breast Success ; VEDETE!

    Probabil se refera la Sanziana, ca am auzit-o si eu odata spunand ca a urmat un tratament cu aceste pastile pentru tonifiere..

    0
    0

  • Cineva pe 10 Sep 2012, 21:29
    Ce vedete ?

    Despre ce vedete vorbesti Camy ?

    0
    0

  • Camy pe 10 Sep 2012, 20:48
    breast success

    A meritat investitia cu breast success, iar faptul ca f. multe vedete le-au folosit mi-a dat incredere ca voi reusi, si am reusit!!!!!

    0
    1

  • adelina pe 10 Sep 2012, 17:23
    XXLBUST

    Cei de la acasa tv au spus ca xxlbust e singurul tratament pentru marirea sanilor care da rezultate .Eu mi-am facut comanda de trei flacoane.

    0
    0

  • Evelina pe 10 Sep 2012, 15:17
    Buna, Silvia!

    Da-mi te rog adresa ta de email sa ne transmitem email-uri cu evolutia pe toata perioada tratamentului, pls. Tot de la breast-success ro mi-am luat si eu.

    0
    1

  • Silvia pe 10 Sep 2012, 15:15
    breast success

    Mi-am comandat si eu 3 tuburi de breast success de pe breast-success.ro si astept ca maine sa primesc pachetul. Am sa incerc sa va tin la curent cu evolutia tratamentului. Pup!!!!!!!!!!!!!!

    0
    1

  • Dorina pe 10 Sep 2012, 10:12
    Xxl bust

    Buna! Azi trebuie sa mi ajunga comanda cu xxl bust. Mi am comandat al 6 lea flacon. Dupa masuratorile mele, bustul meu s a marit cu aproape 5 centimetri. Ii simt mai grei si asta imi place la nebunie. In ultimele luni nu am mai purtat sutien, m am gandit ca este mai bine asa, nu cumva sa le opresc cresterea. Au crescut atat de mult, asa ca sunt nevoita sa mi cumpar alte sutiene. Ma saturasem de sutiene cu push-up. Acum o sa mi cumpar sutiene simple. Vreau sa mi simt naturaletea sanilor. Sunt multumita ca am ales Xxl Bust

    0
    0

  • Rodica pe 10 Sep 2012, 09:23
    medicamente

    Da, se gasesc si in farmacii dar s-ar putea sa fie mai scumpe, deoarece adaosul practicat de acestea difera. Poti da cautare pe google dupa cuvantul breast success sau cauta in orice farmacie.

    0
    0

  • Vinilica pe 10 Sep 2012, 09:20
    medicamente pt. marirea sanilor

    De unde pot achizitiona pastilele breast success? Se gasesc si in farmacii?

    0
    0

  • La La pe 8 Sep 2012, 16:50
    am gasit xxl bust

    am gasit xxl bust pe site ul lor. mi am comandat 2 produse. sunt foarte nerabdatoare sa incep...

    0
    0

  • La La pe 8 Sep 2012, 15:05
    vreau xxl bust

    de unde pot sa comand . vreau si eu xxl bust. am mai auzit de el , pentru ca vorbeau niste prietene. ziceau ca il folosesc si se vad schimbari. astept un raspuns pentru ca nu vreau sa le intreb pe ele. astept raspuns. va rogggggggg !!!

    0
    0

  • Popa Irina pe 8 Sep 2012, 14:56
    Xxl bust pentru mărirea sanilor

    Buna. Eu am ales Xxl bust pentru ca am zis sa incerc un produs fabricat in Romania. M am saturat sa tot iau tzepe cu produse importate din alte tari. Am observat ca majoritatea sunt chinezesti( Made in China ). Cand am descoperit Xxl bust am ramas placut surprinsa sa constat ca nu au plecat din tara toti medicii si cercetatorii. Eu sunt convinsa ca in Romania se fac produse de foarte buna calitate. Administrez Xxl bust de 1 luna si sanii s au schimbat considerabil. Sunt tari. Sunt plini. Cred ca mi au crescut aproape cu 2 centimetri. Sunt extrem de multumita.

    1
    0

  • Monica pe 7 Sep 2012, 08:41
    marirea sanilor

    si eu mi-am luat 4 flacoane de breast success, acum ramane sa vedem ce rezultate obtin.

    0
    0

  • Doina pe 5 Sep 2012, 23:42
    breast success

    Sunt la al 3-lea flacon de breast success si rezultatele sunt inbucuratoare, sanii sunt mult mai fermi si mai tonifiati si pot spune ca au crescut cu circa 2.5 cm.

    0
    0

  • Sandra pe 5 Sep 2012, 18:01
    xxl

    Iau xxl de cateva luni bune si vreau sa va spun ca sanii mei au crescut 6cm ,s-au intarit si arata incredibil,sper sa se mentine asa,deocamdata fac o pauza ,nu o sa le mai iau sa vad daca se mentin .

    0
    0

  • Marioara pe 4 Sep 2012, 10:35
    GINA!

    Gina, vorbeste frumos complexat-o. Am scris ceea ce am citit pe acest site.

    0
    0

  • Anka pe 3 Sep 2012, 19:17
    Metoda marirea sanilor

    am optat pe un program de hipnoza combinat cu exercitii cate 10 min pe zi... Sper sa imi faca bine... Iar pe langa program cei de pe marirea-sanilor.com mi-au trimis in colet si un ghid cu o dieta speciala cu fructe si legume care ma ajuta sa imi maresc sani - pe langa asta in acel ghid iti este explicat de ce anume trebuie sa te feresti sa nu mai pierzi din volumul sanilor sau din fermitatea lor. deci recomand!! Sanatate si Numai BIne

    5
    0

  • Carmen pe 31 Aug 2012, 14:47
    Buna

    Eu am luat pastilele xxlbust 5 luni si sanii mei s au marit ,am vazut ca toate fetele care au luat xxl si-au marit sanii asa ca parerea mea este sa nu mai incercati tot felul de produse de care nu stiti multe si luati xxlbust macar asta da rezultate ,trebuie sa ai rabdare dar credeti-ma ,se merita . Toate bune

    1
    0

  • Gina pe 31 Aug 2012, 08:40
    Pentru marioara

    Marioara, parerea mea este ca nici nu stii pe ce lume traiesti! Cum poti tu sa mi zici mie sa ma documentez din moment ce eu sunt cea care ti a dat o lectie! Eu sunt cea DOCUMENTATA ! Tu esti cea RETARDA ! Habar nu ai ce inghiti. Cum sa iei pastile care in in compozitie ingrediente care ajuta la micsorarea glandei, in cazul de fata la micsorarea glandei mamare. Tu vrei sa ti micsorezi sanii ? Daca asta vrei, te inteleg ! Este alegerea ta, dar fii atenta la ce scrii pentru ca sunt persoane care pot crede prostiile pe care le scrii tu. In cazul de fata: pastile cu hormoni de micsorare a glandei mamare . Sfatul meu este sa ti ceri scuze tuturor !

    2
    0

  • flavia pe 30 Aug 2012, 15:35
    marirea sanilor

    Pana acum din tot ce am vazut cred ca xxlbust e cel mai bun,o sa-mi comand si o sa va tin la curent cu evolutia.Numai bine!

    3
    0

  • Marioara pe 30 Aug 2012, 12:42
    Pentru GINA!

    Recunosc faptul ca nu m-am documentat inainte de a posta aceasta parere. Dar uitandu-ma pe site-ul lor: breast-success.ro , inclusiv pe acest SITE, vezi mai sus, am ajuns la concluzia aceasta. Oricum, aceasta planta are mai multe beneficii. Documenteaza-te!

    0
    0

  • marina pe 29 Aug 2012, 18:38
    Xxl bust

    buna! urmez tratamentul cu xxl bust de 4 luni si pana acum am reusit sa-mi maresc sanii cu numai 3 centimetri. pana acum este bine. vreau sa vad care va fi rezultatul dupa urmatoarele luni. am atat de multa ambitie ...

    0
    0

  • gina pe 28 Aug 2012, 17:18
    marioara

    marioara, vreau sa iti spun ceva : cum poti spune ca planta aceea din produsul pe care tu vrei sa il incerci ajuta la cresterea glandei mamare si ca este asemanatoare cu cea din compozitia produselor de prostata. este o mare prostie ceea ce spui tu. PLANTA DE CARE ZICI TU AJUTA LA VINDECAREA PROSTATEI. prostata marita este o boala. prostata trebuie MICSORATA !!!!!!!!!!!! in concluzie: produsul pe care vrei tu sa-l incerci are in compozitie un ingredient care ajuta la MICSORAREA GLANDELOR pe baza de HORMONI. sa inteleg ca produsul pentru sani pe care tu ai zis ca vrei sa-l incerci si cu care vrei sa-ti maresti sanii, de fapt MICSOREAZA DLANDA MAMARA????????????? MICSOREAZA SANII ???????? AM DREPTATE ?????????????? este logic ceea ce pun eu ! DOCUMENTEAZA-TE !!!!!!!!

    0
    0

  • Marioara pe 27 Aug 2012, 14:02
    Efecte pastile breast

    Pastilele breast success au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare. Interesant.. Incerc si eu 1 flacon pt. inceput.

    0
    0

  • CarmeN pe 26 Aug 2012, 14:17
    Xxl bust

    Buna ziua! Am revenit cu rezultatul asa cum am promis. Am terminat tratamentul de acum 2 saptamani, dar abia acum am reusit sa mi fac timp sa va impartasesc experienta mea. Dupa 6 luni de tratament am sanii foarte frumosi. Dupa masuratorile pe care le am facut impreuna cu o prietena, se pare ca sanii mei s-au marit cu 4,5 cm, aproximativ 5 cm. Eu nu aveam sanii foarte micuti, dar mai aveam si urmatoarea problema : erau lasati. In concluzie nu-mi placeau deloc. Acum sunt foarte multumita. Ma simt foarte bine in pielea mea si am mai multa incredere in mine. Nu-mi este rusine sa stau fara sutien. Inainte nu aveam curaj sa plec de acasa fara sutien,pentru ca nu erau estetici. Erau si mici,erau si lasati si parerea mea era ca, aveam sanii dezgustatori. Dupa 6 luni de tratament chiar imi plac.Se vad atat de bine sanii prin tricou cand nu am sutien. Am fost si la mare si am facut topless. Chiar imi plac si am observat ca si celor din jur le atrag atentia.

    0
    0

  • Maria pe 23 Aug 2012, 17:38
    Raspuns

    Intreaba i pe ei ! Trebuie sa gasesti la ei pe site o rubrica unde sa le lasi o intrebare,cred eu!

    0
    0

  • berar tatiana pe 22 Aug 2012, 16:26
    bunà ,mànumesc tatiana locuiesc in Belgia as vrea si eu medicamentul XXL BUST dar cum las putea cumpàra din rominia ? Dacà cineva mà poate indruma và rog sà mà indrumai và multum

    si pinà la ce vistrà este posibil sà consumi asfel de medicfamente ,si mai o intrebare ,nu ingrasà ,pastilele astea

    0
    0

  • angela pe 22 Aug 2012, 15:54
    xxlbust

    eu am inceput tratamentul cu xxl bust. pana acum ma simt foarte bine. nu am reactii adverse. parca simt cum isi face efectul. au aparut si rezultatele. sunt foarte entuziasmata !

    1
    0

  • Florina pe 22 Aug 2012, 09:11
    Buna, Ioana!

    Incearca pastilele breast success de pe breast-success.ro sau operatie, daca ai banii necesari.

    0
    1

  • Ioana pe 22 Aug 2012, 09:10
    marirea sanilor ?

    N-as prea vrea sa-mi sacrific stilul de viata pentru a-mi mari sanii.. deci daca s-ar putea sa-mi creasca in urma unui tratament ar fi ideal.

    2
    0

  • Angela pe 21 Aug 2012, 22:50
    marirea sanilor...?

    am optat pe un program de hipnoza combinat cu exercitii cate 10 min pe zi... Sper sa imi faca bine... Iar pe langa program cei de pe marirea-sanilor.com mi-au trimis in colet si un ghid cu o dieta speciala cu fructe si legume care ma ajuta sa imi maresc sani - pe langa asta in acel ghid iti este explicat de ce anume trebuie sa te feresti sa nu mai pierzi din volumul sanilor sau din fermitatea lor. deci recomand!! Sanatate si Numai BIne

    8
    1

  • Marioara pe 21 Aug 2012, 12:16
    nu mai cred in nimenea

    Am luat tot felul de pastile, pompe etc. si nimic. Acum incerc si breast success, daca nu obtin nici un rezultat renunt si imi fac implant. Am comandat 6 flacoane de breast-success, sper ca cu astea sa obtin rezultate. pupici

    1
    1

  • natalia pe 21 Aug 2012, 11:28
    Hello

    Astazi am facut comanda de 3 flacoane de XXL BUST.O sa va tin la curent cu evolutia mea.pupici

    0
    0

  • Georgiana pe 18 Aug 2012, 19:16
    Buna seara

    Xxlbust e singurul care da rezultate,credeti -ma ca am luat tot felul de pastile pentru marirea sanilor si dintre toate xxlbust e singurul care a dat rezultate. Sanii mei au crescut3cm in aproape 3 luni de cand iau aceste pastile xxl si nu am avut efecte adverse,sanii arata mullt mai bine ,imi doresc sa mai iau aceste pastile inca 3-4 luni si apoi sper sa se mentina,sunt f multumita.

    0
    0

  • Madalina pe 18 Aug 2012, 18:42
    Xxl bust

    Am inceput si eu sa administrez xxl bust in urma cu 2 saptamani. Sanii mai sunt mai tari acum. Eu l am luat initial, pentru fermitate pentru ca am sanii foarte moi si cam lasati. Acum sunt tari si par mai plini. Mi am cumparat mai multe flacoane pentru ca am vazut reducerea. L am recomandat tuturor prietenelor care se plang de aceleasi probleme ca si mine.

    0
    0

  • Danuta pe 17 Aug 2012, 09:40
    si eu la fel

    tot pastilele breast success le-am ales si eu, sper ca am facut o alegere buna.

    0
    0

  • Mihaela pe 16 Aug 2012, 13:36
    pilule breast success

    am luat si yo 5 flaconae de breast success si cand ma intorc de la mare incep tratamentul. pe mine personal m-a atras site-ul lor si faptul ca ofera informatii complete si suport 24 din 24.

    0
    0

  • adela pe 16 Aug 2012, 11:37
    marirea sanilor

    Ieri am cumparat si eu xxlbust de la plafar,mi l-a recomandat doamna de acolo,mi-a spus ca are cliente care il iau de 8 luni si se vad rezultate foarte bune.Astazi am inceput sa iau si eu pastilutele si sper sa am rezultate pe care mi le doresc.

    0
    0

  • cristina pe 15 Aug 2012, 16:53
    xxl bust

    azi mi-am luat si eu xxl bust. de maine incep sa iau pastilele...

    0
    0

  • giorgiana pe 15 Aug 2012, 13:28
    Xxl bust

    Administrez si eu Xxlbust de 5 saptamani si mi-au crescut sanii aproximativ 1,5 cm.O sa va tin la curent,am de gand sa il iau macar pana mai adaug vreo 4-5cm.

    0
    0

  • Olga pe 14 Aug 2012, 15:19
    pastile marirea sanilor

    Probabil, dar am observat ca pastilele breast success contin mai multe ingrediente si unele mi-au fost recomandate chiar de catre medic.

    0
    0

  • ralu pe 14 Aug 2012, 13:31
    buna

    xxlbust chiar functioneaza,sunt singurele pastile care dau rezultate,restul sunt apa de ploaie ca le-am incercat aproape pe toate.

    0
    0

  • Andra pe 11 Aug 2012, 14:22
    Xxl bust

    Am reusit sa-mi comand xxl bust. Am vazut ca este la promotie si mi-am comandat 3 cutii. Sunt nerabdatoare !

    0
    0

  • Stela pe 10 Aug 2012, 22:30
    Xxl bust

    Buna. De maine incep a 2 a cutie de xxl bust. Sanii sunt foarte tari si simt ca se maresc. Nu am avut reactii adverse si pot spune ca sunt multumita. Voi continua pana obtin o marire vizibila. Succes !

    0
    0

  • Raluca Adriana pe 10 Aug 2012, 14:40
    Metoda Marirea Sanilor

    Am auzit si eu de xxl bust si cica ar functiona...Sincer mi cam frica de pastile... Momentan pun in aplicare programul "marirea sanilor definitiva" de pe marirea-sanilor.com - cam de 3 luni il practic si eu sunt multumita. Sani mei arata altfel si spre mandria mea azi miam luat un sutien cu nr mai mare. Nu e mult in cele 2 luni de exercitii dar macar e o tehnica naturala si sanatoasa.

    4
    0

  • Andra pe 9 Aug 2012, 15:15
    Vreau si eu xxl bust

    Buna ziua ! Vreau si eu xxl bust ! De unde pot sa-mi fac comanda ? Am mai auzit de la cineva de acest produs. Spunea ce il foloseste de mult timp si este foarte bun. De unde pot sa-l iau ?

    0
    0

  • cristina pe 9 Aug 2012, 15:07
    xxl bust

    Eu m-am documentat foarte mult inainte sa fac o alegere.In final am ales sa-mi comand tratamentul xxl bust.Am pus multe intrebari si multe cautari pe google si am ajuns la concluzia ca ingredientele din compozitia xxl bust sunt mult mai eficiente si mai sigure. Acum astept coletul.

    1
    0
Pagina « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod