Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 301-350 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pascu pe 26 Sep 2012, 21:58
    am luat metoda naturala....

    mi-am cumparat din pachetul www.marirea-sanilor.com toate ingredientele necesare si de azi ma apuc de treaba .... sper sa aibe efect... pt ca toa am citit ca acest program da rezultate pe cale naturala.... deci sa vedem...

    6
    0

  • Irina pe 26 Sep 2012, 16:48
    tratament marire

    Azi mi-am comandat tratamentul Xxl Bust si sper sa-mi ajunga cat mai repede. Sunt foarte nerabdatoare sa incep administrarea pastilelor. Imi doresc foarte mult sa am sanii mai maricei,este singurul meu complex ,vreau sa fiu mai voluptoasa! O sa va scriu dupa prima luna .

    0
    0

  • Ramona pe 26 Sep 2012, 11:01
    xxlbust

    In cazul meu, dupa mai multe cure de slabire, am reusit sa scap de kg care ma deranjau, dar in acelasi timp mi s-au lasat sani si binenteles ca s-au si micsorat. Am inceput Xxl Bust de doua luni de zile si deja pot sa spun ca se observa schimbarea.Sunt pe drumul cel bun.

    0
    0

  • amalia pe 26 Sep 2012, 10:40
    Buna ziua

    Ma numesc Amalia ,am 29 de ani si iau pastilele xxlbust de trei luni.Decolteul meu arata din ce in ce mai bine si o sa continui sa iau 3-4 luni.Am fost complexata de mica de decolteul meu

    1
    0

  • anonim pe 26 Sep 2012, 10:12
    PROSTIE

    DOAMNE ! INTELECTUAL : CAT ESTI DE SLAB ! TU REALIZEZI ?

    0
    0

  • Monalisa pe 26 Sep 2012, 08:55
    colet discret

    Si eu am comandat pastilele breast success si am primit coletul a doua zi. Nu ma intereseaza cat de repede il primesc, vreau sa obtin rezultate bune. De-abia am inceput tratamentul, revin cu rezultate.

    0
    0

  • Sonia pe 26 Sep 2012, 00:06
    am primit coletul

    Astazi am primit coletul cu xxlbust si am primit prospect tot ce am nevoie, de maine incep sa administrez pastilele. Am mare incredere in aceste pastile.

    0
    0

  • Gabriela pe 25 Sep 2012, 22:12
    xxlbust

    .Am luat tot ce exista pe piata in materie de pastile de marire a sanilor si nimic nu a dat rezultat. Singurele pastile care au dat rezultate au fost xxlbust. Mi s-au marit sanii 3cm si nu imi sa cred ca in sfarsit exista ceva natural pe piata care a dat rezultate.3 cm mi s-au marit ,asta dupa 4cutii de xxlbust. 2saptamani am de cand le-am terminat si sanii au ramas la fel. Sunt multumita de alegere !

    1
    0

  • cata pe 25 Sep 2012, 15:02
    pentru Arion mihaela

    ananas sau anason ?

    1
    0

  • Cory pe 25 Sep 2012, 10:12
    breast success

    Am comandat pana acum 4 flacoane de breast success si eu personal sunt multumita de rezultate, iar sotul este mai multimit ca mine :)

    0
    3

  • Mirela pe 24 Sep 2012, 17:23
    xxl bust

    Am luat si eu xxl bust timp de 5 luni si nimic. Nu mi-au crescut deloc sanii ba mai mult am avut si dureri in zona acestora Iar cutiile au venit fara prospect. Ganditi-va bine ce comandati!

    2
    0

  • Monica pe 24 Sep 2012, 16:00
    Operatie

    Ti-ai pus silicoane si acum iei pastile de marirea sanilor? Vrei sa fii fulga??? Pe bune.... Mai gandeste-te

    5
    0

  • Olivia pe 24 Sep 2012, 09:15
    interventie chirurgicala

    Eu mi-am facut implant dar nu marimea pe care mi-am dorit-o initial, din lipsa de bani. Am hotarat sa urmez si un tratament cu pastilele breast success. Astept parerile voastre, daca e bine sau nu. Va multumesc!

    0
    0

  • Flori pe 23 Sep 2012, 11:19
    marire

    Fetelor eu tot de xxlbust am auzit ca este bun si ca da rezultate rapide.Mi-am comandat trei de xxlbust in dimineata asta.Ma gandeam intr-o perioada sa-mi pun silicoane dar am citit foarte mult despre interventia chirurgicala si de efectele adverse dupa.Si ma gandesc ca atunci cand o sa am copii o sa-mi fie rusine :) prefer sa raman naturala .

    2
    0

  • Arion Mihaela - Deva pe 23 Sep 2012, 09:16
    Cresterea Sanilor Cu 3 Nr

    Plante cu stimulare hormonala asa miam marit eu sani cu 3 nr. - www.marirea-sanilor.com Iata un amestec de plante care promite rezultate deosebite : seminte de marar,radacina de lemn dulce, inflorescente de busuioc si seminte de ananas. Plantele se macina cu rasnita electrica de cafea sub forma de pulbere, dupa care se amesteca in parti egale. Dupa care am efectuat si cateva execitii pe care leam primit cadou de pe acest blog- marirea-sanilor.com sunt exercitii video peste 30 .. Sper sa va fie si voi de ajutor

    4
    0

  • ina pe 22 Sep 2012, 19:47
    xxlbust

    Si eu tot xxlbust iau si asa este da rezultate.Asa cum ai spus si tu sunt multe pastile pe net care promit marea cu sarea si nu dau niciun rezultat,am luat si eu destule .xxl bust e bun

    0
    0

  • Mihaela pe 22 Sep 2012, 17:27
    Buna

    Buna! La mine singurele pastile de marirea sanilor care au dat rezultate au fost xxlbust.Le-am luat timp de 5 luni si in fiecare luna sanii mei au crescut cu cate 1cm.Dupa 5 luni am obtinut o marire de 5cm in total,sanii s-au intarit si arata ffff bine.Eu sunt multumita si recomand aceste pastile xxlbust pentru ca eu am luat f multe pastile de pe net pt marire si nici unele nu au dat asemenea rezultate.

    0
    0

  • LAURA PASCU pe 21 Sep 2012, 21:40
    DEZASTRU - MAI BINE MA INDOPAM CU PASTILE

    LA DRACU CU TOATE SITURILE CARE APAR PESTE NOAPTE CU TOT FELURI DE MINCIUNI CUM E SI ACESTA Exercitii Marirea Sanilor Marirea Sanilor In Mod Natural Cu Doar 20 min/zi. www.marirea-sanilor-natural.com DE PE CARE AM CUMPARAT UN COLET SI E DEZASTRU UN CD SI UN PDF DEZASTRU - NU POT SA CRED CA EXISTA ASEMENEA SITURI MINCIOASE ... MAI BINE MA INDOPAM CU MEDICAMENTE PENTRU MARIREA SANILOR...

    1
    0

  • Mauricea Sibi pe 21 Sep 2012, 19:11
    Multumita de acest program

    www.marirea-sanilor.com - recomand cu incredere am folosit si in aproximatic o luna miam marit sani cu 1 nr. in plus. Nu e mult dar tinand cont ca e natural sunt multumita. va recomand si voua linkul www.marirea-sanilor.com

    7
    0

  • Maria pe 21 Sep 2012, 19:07
    Metoda Marirea Sanilor

    Da, sustin fetele ce a postat mai jos despre - Programul de marirea-sanilor.com chiar a dat rezultate si la mine. Si il folosesc de 1 luna . Il recomand mai ales ca e natural si nu afecteaza corpul cu nimic.Sper sa va fie si voua de folos.

    3
    0

  • Simona pe 21 Sep 2012, 17:11
    Xxl buust

    Buna ziua. Vreau sa va impartasesc experienta mea cu tratamentul Xxl Bust. L am luat pe o perioada de 5 luni fara intrerupere si am respectat modul de administrare, exact asa cum este trecut pe flacon si marirea sanilor a aparut intr un timp scurt, cred eu. Dupa prima luna, m am masurat si aveam cu 1,5 centimetri in plus, dupa a 2 a luna inca 1,5 cm in plus, iar in lunile ce au urmat , aproximativ 2 centimetri pe luna. Dupa 5 luni de tratament aveam aproape 7 centimetri in plus. Am terminat administrarea in urma cu 2 saptamani si rezultatul este acelasi. Acum, chiar sunt multumita de rezultat. Sunt fericita ca s a intamplat ce mi am dorit cel mai mult, sa am sanii mai mari! Mi am postat si pe facebook poze cu sanii. Sunt foarte mandra de mine. Prietenele mele au crezut ca mi am pus silicoane. Am o multime de like-uri. Acum ma gandesc daca sa pun si cutia de Xxl Bust, si sa spun ca este cel mai bun prieten al meu.

    2
    1

  • yo pe 21 Sep 2012, 10:51
    ptr adina kinga

    ce analfabeta esti ! '' complecta'' si ''pute-ti contacta'' : mai bine nu mai scrii. pune pe altcineva. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    1
    0

  • Adina Kinga pe 21 Sep 2012, 10:03
    Am obtinut 2 Nr. in bust Cu marirea sanilor definitiva

    vroiam sa va scriu si eu metoda pe care am incercat-o eu de 2 luni. E simpla si naturala, am cumparat un pachet digital cu 40 de videouri cu exercitii pentru marirea sanilor le gasiti pe marirea-sanilor.com iar pe langa acest pachet am primit si un pachet pdf cu program gratuit pt realizarea programului complect. Si asa incet am ajuns sa pun in bust 2 nr. E perfect pt mine si o sa mai continui sa practic aceste metode. Daca le doriti ma pute-ti contacta... Pa pa

    2
    1

  • Mihaela pe 21 Sep 2012, 09:16
    Raspuns pt. Ariana.

    Pastilele breast success au efect doar asupra sanilor si nu dauneaza absolut deloc sanatatii sexuale. Cel putin asa scrie in prospect, si eu n-am avut probleme.

    0
    0

  • Ariana pe 21 Sep 2012, 01:52
    efecte negative?

    Buna. Vad ca toata lumea isi lauda produsul consumat..e ok, dar, fetelor, luminati-ma si pe mine: Cum ati stat cu libidoul (dorinta sexuala) pe perioada tratamentului? cu celulita?

    0
    0

  • Doina pe 21 Sep 2012, 00:20
    Xxl Bust

    Buna. Eu folosesc xxl bust si sunt cea mai multumita. Am incercat foarte multe metode, dar fara rezultat. Paana acum am reusit sa obtin 4 centimetri in plus. Nu am nici un fel de reactie adversa. Ma simt foarte bine. In aceasta perioada cat am luat xxl bust, am observat ca m slabit 3 kilograme. Imi place foarte mult cum arat acum.

    0
    1

  • Ioana.M pe 20 Sep 2012, 10:02
    tratament pastile

    Pot spune ca a fost o bucurie sa constat ca pot proba sutiene de dimensiuni normale si ca nu mai e nevoie sa probez sutiene dimensiunea A.Dupa circa 4 luni de tratament cupa sutienului potrivit este C si pot spune ca viata mea s-a schimbat intradevar in bine.Sanii mei sunt mai tari si mult mai mari decat ce eram obisnuita sa privesc zilnic in oglinda. Ma gandesc sa mai iau inca 2 cutii de breast-success

    0
    0

  • Ioana Popescu pe 19 Sep 2012, 15:23
    Despre Metode Marirea Sanilor

    Am inceput de vreo 2 saptamani cu exercitii pentru marimea sanilor, am luat un set de 30 de exercitii video de pe www.marirea-sanilor.com si le tot practic... Pentru inceput am o febra musculara...sunt curioasa sa vad cu ce ma aleg dupa programul intreg de 2 luni. Mai bine asap e cale naturala decat cu medicamente... Asta e parerea mea! Daca intereseaza pe cineva evolutia mea sa imi lase un coment si o sa postez... Bayy!!!

    4
    1

  • Dana pe 19 Sep 2012, 12:30
    xxlbust da rezultate

    Eu iau xxlbust de patru luni si nu exista comparatie cu celelalte produse,aceste pastile chiar dau rezultate.In patru luni mi-au crescut sanii si s-au intarit,au alta forma si nu a existat vreun efect advers.Am incercat tot felul de tincturi si tot felul de pastile inainte si nimic nu a dat astfel de rezultate.

    0
    0

  • Ela pe 19 Sep 2012, 11:00
    marire sani

    mi-am luat si eu doar 3 flacoane pentru inceput, daca obtin rezultate optime, revin cu comentarii.

    0
    0

  • Miky pe 19 Sep 2012, 09:03
    Buna

    Le poti lua de pe breast-success.ro sau din magazinele plafare partenere.

    0
    0

  • Miruna pe 18 Sep 2012, 13:30
    marirea sanilor

    Am mers la medic pentru un control si am intrebat daca pot lua xxlbust...doctorita a spus ca pot lua aceste pastile fara probleme,asa ca mi-am facut comanda de 3 flacoane,astept sa-mi aunga coletul.Am citit multe pareri bune despre xxlbust si am facut schimb de adrese de email cu o fata care a luat timp de 7 luni xxlbust .Mi-a aratat cum avea sanii inainte si cum ii are acum,e mare diferenta ,sanii ei arata mult mai bine si sunt mult mai mari.Am mare incredere in aceste pastile xxl bust.Succes si voua.

    0
    0

  • Maria pe 18 Sep 2012, 08:59
    breast success

    Buna fetelor, de unde imi recomandati sa-mi cumpar si eu pastilele breast success?

    0
    0

  • Sara pe 17 Sep 2012, 15:27
    Prefer pastilele breast success sau alte medicamente.

    Probabil ca si exercitiile sunt benefice pastilele breast-success.ro hranesc receptorii estrogeni de la nivelul sanilor depasind nivelul normal al hormonului de crestere cu peste 50%; La fel cum mama natura dezvolta sanii in perioada pubertatii sau in perioada sarcinii, astfel incat rezultatele sunt permanente. Nu am cunostinte medicale, dar asa mi-a spus si mie doctorita.

    0
    0

  • Nicoleta pe 17 Sep 2012, 11:15
    Xxl bust

    Eu folosesc xxl bust si am rezultate foarte bune. Parerea mea, este ca acest produs este cel mai bun. Am incercat foarte multe produse, dar acesta este cel mai bun. Spor...

    0
    0

  • Pascu Nicoleta pe 15 Sep 2012, 10:23
    Tehnici Marirea Sanilor

    sanii se pot mari natural prin hipnoza fara a ingera toate porcariile acelea de tincturi sau masare prin uleiuri care inflameaza sanii dar tot nu cresc. exista studi si mai mult si eu am prcticat acest program... va las id meu sa vb pe care intereseaza relaticlienti - va astept papa

    0
    0

  • Avramela Luciu pe 14 Sep 2012, 21:39
    Am incercat si eu...

    toate luati pastile pt marirea sanilor?? Wow incredibil.. Sincer asi vrea sa incer si eu dar mie cam teama... Am inceput de vreo 2 saptamani cu exercitii pentru marimea sanilor, am luat un set de 30 de exercitii video de pe www.marirea-sanilor.com si le tot practic... Pentru inceput am o febra musculara...sunt curioasa sa vad cu ce ma aleg dupa programul intreg de 2 luni. Mai bine asap e cale naturala decat cu medicamente... Asta e parerea mea! Daca intereseaza pe cineva evolutia mea sa imi lase un coment si o sa postez... Bayy!!!

    9
    1

  • Ionela pe 14 Sep 2012, 19:14
    xxlbust

    Si eu iau xxlbust si intr-adevar dau rezultat.Pana acum am luat 3 flacoane de xxl si sanii mei au crescut 3cm.Credeti-ma ca-i masor in fiecare zi cu cm,inainte nu puteam sa ma dspart de cantar si acum nu ma pot desparti de cm:)).Sanii mei in astea trei luni s-au ,,transformat'',s-au intarit,au crescut si arata mai bine.

    0
    1

  • Luana pe 14 Sep 2012, 08:58
    Dimpotriva!

    Eu nu am incredere in produsele romanesti, stiti foarte bine cum se fabrica si ce chimicale contin. Cel putin pastilele breast success au fost avizate de ministerul sanatatii si aprobate de catre FDA.

    0
    0

  • Claudia pe 13 Sep 2012, 20:07
    am comandat xxl bust

    Mi-am comandat xxlbust,este romanesc,natural,nu ma complic cu pastilele din strainatate.Am vazut la stiri ,spuneau sa nu comandam din strainatate. Sper sa am rezultate cat mai bune.

    0
    0

  • Gina pe 13 Sep 2012, 17:39
    Buna, Sorina!

    Acea discute era vizavi de articoul de pe aceasta pagina. Tu poti sa iei ce produs doresti, dar cum ai spus si tu, fii atenta la detalii. Uita-te in primul rand la site-ul produsului, cum arata, daca ofera date de contact complete etc..Eu am ales breast success, tu poti sa-ti iei o pompa sau ce crezi tu ca-i mai bun pt. tine, bafta.

    0
    0

  • sorina pe 13 Sep 2012, 10:31
    marirea sanilor

    buna! si pe mine ma bate gandul sa iau un produs pentru marirea sanilor, dar nu am curaj. vad ca majoritatea fetelor folosesc xxl bust. dar ma mai gandesc. am citit mai jos, in posturile celorlalte fete, ca produsul best succes are in compozitie un ingredient pentru micsorarea glandelor( care se foloseste si la micsorarea prostatei- ''gina'' ). in nici un caz nu voi lua best suces. am sa ma mai documentez.

    0
    0

  • Ana pe 13 Sep 2012, 09:00
    pt. elena

    Buna, Elena. Nu ar trebui sa te grabesti, pana la 18 ani organismul tau este intr-o continua dezvoltare si ar trebui sa mai astepti, acesta este sfatul meu pe care l-am primit si eu de la medicul meu de familie. Sora mea are 22 de ani si amandoua avem sanii mici, ea acum urmeaza un tratament cu pastilele breast success, deoarece contine foarte multe ingrediente renumite.

    0
    0

  • madalinna pe 12 Sep 2012, 22:08
    xxlbust

    buna! eu am 18 ani si folosesc xxl bust. ma simt foarte bine. este natural. nu am nici un efect advers. se vad si rezultate bune. parerea mea este ca poti sa incerci. iti urez succes

    1
    0

  • Elena pe 12 Sep 2012, 15:30
    O parere

    Buna..am apr 17 ani si am sanii mici fata de prietenele mele:(..si as vrea sa le am mai mari..as vrea si eu sa incerc xxl bust ...insa nu stiu sigur..ce imi recomandati..sa incerc?:-s

    0
    0

  • Violeta pe 12 Sep 2012, 09:49
    fara operatii

    Nici eu nu sunt adepta operatiilor din mai multe motive. Primul motiv ar fi faptul ca iti raman semne si al 2 lea este faptul ca preturile sunt foarte mari. De aceea am ales si eu sa urmez un tratament cu pastilele breast success, merita incercat.

    0
    0

  • ioana pe 11 Sep 2012, 16:05
    pastilele push up

    stie careva daca aceste pastile influenteaza un test de sarcina? iau aceste pastile de o luna de zile...o schimbare micuta se poate observa la sani..alte efecte negative asupra mea nu au avut ! problema mea este ca mi-a intarziat si am facut un test de sarcina si este pozitiv!!!!!!! vreau doar sa aflu daca e posibil sa fie pastilele..poate ma lamuriti

    0
    3

  • Ionita Maria pe 11 Sep 2012, 14:11
    breast success

    Ioana, si eu la fel. Nu ca n-as avea incredere in produsele romanesti, ci datorita faptului ca firma de care este produs e foarte renumita.

    1
    0

  • Ioana pe 11 Sep 2012, 12:26
    breast success

    Recomand si eu breast success, l-am incercat si am fost multumita de el. Faptul ca este adus din Canada mi-a dat si mai mult incredere in el.

    0
    2

  • Andreea pe 11 Sep 2012, 10:00
    Ce parere aveti despre exercitii?

    Tot citesc aici si vad si postari despre pastile, si despre exercitii, diete, pentru marirea sanilor, mai noi si hipnoza vad ca a aparut ...Voi ce zice-ti a probat cineva asa ceva de expemplu acum am citit pe marirea-sanilor.com despre ele si asi vrea sa comand ce parere aveti? Astept pareri

    0
    0
Pagina « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod