Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 2201-2250 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 24 Iul 2011, 15:17
    haha

    haha da se vede clar ca sunt distribuitori breast succes uitati-va la comentariu lu cristina(sigur l-a dat vreun distribuitor breast succes) a zis ca ea a folosit xxl brest si are alergie pe tot corpul...xxl breast?? eu nu am auzit de acest produs xxlbreast,daca nici nu stie cum se numeste produsul cu siguranta nici nu l-a folosit. ce mai vor sa indeparteze concurenta xxlbust ,dar problema e ca xxlbust chiar da rezultate fata de celelalte pastile de pe piata.

    2
    3

  • alexandra pe 24 Iul 2011, 15:13
    xxlbust

    eu am ajuns la a patra cutie de xxlbust si rezultatele sunt excelente.dupa o luna jumatate s-a vazut primul rezultate dar a meritat asteptarea!!!

    2
    3

  • diana pe 24 Iul 2011, 15:08
    xxlbust

    Fetelor orice ar fi poata sa vina sa ma injure sa-mi faca ce vrea eu va impartasesc reusita mea,v-am spus la inceput ca desi nu cred ca o sa dea rezultate l-am luat timp de 2 luni si au crescut 2cm.Vreau sa continui inca 2 luni,2 cm nu e asa mult dar se vede diferenta clar.

    1
    2

  • eva pe 24 Iul 2011, 15:06
    bu

    Nu pot sa cred ca ati distrus forumul xxlbust:(((

    1
    2

  • julia pe 24 Iul 2011, 15:03
    nasol

    traim in Romania,astia de la breast succes foloses o metoda 100% romaneasca ,vin si dau comentarii peste tot isi lauda breast succesul ala si automat o sa se duca la fund in felul asta.In loc sa lase clientii sa-si zica parerea ,dar probabil parerea clientilor nu e bune deloc atata timp cat ei recurg la astfel de metode.

    1
    2

  • alice pe 24 Iul 2011, 14:59
    incearca

    ia incearca sa vezi ca vin aia de la breast succes si te injura ,te fac jigodie si in toate felurile...spun ca breast succes e cel mai bun...n-ai ce sa faci

    3
    3

  • georgiana pe 24 Iul 2011, 14:58
    buna

    buna fetelor ar trebui sa nu ii bagam in seama pe distribuitorii breast succes si sa discutam in continuare de efectele produsului pe care il luam.ce spuneti?

    2
    1

  • alice pe 24 Iul 2011, 14:56
    mda

    da asa e au impanzit toate forumurile astia de la breast succes spun peste tot ca breast succes e cel mai bun si pe doamnele care au incercat alt produs si au avut rezultate e injura si spun ca nu e asa ca mint ca numai breast succes are rezultate...ce prostie

    2
    3

  • mihaela pe 24 Iul 2011, 14:54
    buna

    si eu fetelor am avut cateva postari pe acest forum de cand am inceput sa iau xxlbust dar s-au dus de cand au inceput sa ne injure astia care vand breast succes,nu pot sa inteleg cata rautate sa ai .Probabil vor sa isi faca reclama cu orice pret.

    1
    4

  • elena pe 24 Iul 2011, 14:52
    forum

    acest forum intr-adevar era destinat xlbust ,aici discutam de efectele xxlbust si altele.Dar cat de nenorociti sunt distribuitorii astia de la breast succes ne-a stricat forumul,ei dau comentarii impotriva xxlbust loogic isi pun tot felul de nume.

    1
    4

  • simona pe 24 Iul 2011, 14:49
    xxlbust

    acesta era un forum despre xxlbust,si distribuitorii de la breast succes vor sa distruga imaginea acestui produs,pentru ca este concurenta lor.alta logica nu are,de ce ar veni peste noi pe forum sa ne injure in halul asta si sa zica ca breast succes este cel mai bun si tralala...hai sa fim seriosi.

    1
    2

  • iona pe 24 Iul 2011, 14:45
    breast succes

    JIGODIILOR , ati ajuns sa faceti postati singuri doar doar veti vinde acest produs breast succes JIGODIILOR , incercati sa prostiti pe cele ce au astfel de complexe cu produse extrem de periculoase , cititi cu atentie articolul de mai sus pentru a vedea la ce va expuneti

    1
    5

  • Carina pe 24 Iul 2011, 13:11
    sunt de acord cu Ana

    De ce nu sunt precizate reactiile adverse date de acest "minunat" produs xxl bust ???? M-am ales anemii pe durata tratamentului si cu grave tulburari hormonale, ati putea sa imi raspundeti de ce domnilor ce va aflati in spatele diferitelor nume de femei??????

    5
    3

  • Ana pe 24 Iul 2011, 13:07
    pt ligia

    crezi ca te poti imbogati cu un tub de xxl bust vandut naivelor??? cine poate sa mai creada ce se scrie pe acest forum???? 100000 de posturi date cu nume diferite de catre cei ce distribuie acest produs. Cine poate sa mai creada astfel de povesti...

    4
    2

  • ana pe 24 Iul 2011, 13:05
    JIGODIILOR , ati ajuns sa faceti postati singuri doar doar veti vinde acest produs xxl bust

    JIGODIILOR , incercati sa prostiti pe cele ce au astfel de complexe cu produse extrem de periculoase , cititi cu atentie articolul de mai sus pentru a vedea la ce va expuneti

    4
    1

  • cristina pe 24 Iul 2011, 13:01
    din cauza xxl breast m-am ales cu alergii pe tot corpul....

    nu recomand deloc acest produs , nu ma intereseaza cine face breast , sau xxl breast ci doar ma deranjeaza faptul ca acesti profitori incearca sa profita de pe urma noastra si a naivitatii noastre.

    0
    6

  • ana pe 24 Iul 2011, 11:50
    buna

    pai ce minte ai sa vii sa discuti aici tu nu vezi ca asta era un forum unde se discuta despre xxlbust apoi a venit un distribuitor de la breast succes si a inceput sa dea comentarii despre xxlbust la vrajeala ne injura,si se cearta cu noi pe aici ca breast succesul lui e mai bun.Oricum eu nu am chef sa intru in polemica cu acel distribuitor brest succes.Inainte intram in fiecare zi pe forum sa ad ce rezultate mai au fetele cu xxlbust acum nu mai putem v nimic din cauza distribuitorului breast succes care a distrus forumul.Ce idiot!

    1
    7

  • lygia pe 24 Iul 2011, 11:44
    xxlbust

    sincer vad o mascarada aici,chiar vroiam un forum serios unde sa vorbesc despre reultatele xxl bust,eu le iau de ceva timp si chiar sunt multumita de rezultate.dar vad ca aici nu sunt oameni seriosi.

    1
    5

  • flory pe 24 Iul 2011, 11:43
    breas succes

    fetelor nu luati breast succes,faceti dereglari hormonale

    2
    5

  • gia pe 24 Iul 2011, 11:42
    breast succes fara succes

    am cumparat breast succes si pe cutie scria ca sunt facute in China

    2
    5

  • china pe 24 Iul 2011, 11:40
    buna

    De cand iau Breast succes m-am facut cat China

    2
    4

  • violeta pe 24 Iul 2011, 11:40
    breast succes fara succes

    breast succes fara succes

    3
    4

  • diana pe 24 Iul 2011, 11:39
    breast succes fara succes

    De cand iau breast succes prietenul meu mi-a promis ca face credit sa-mi puna silicoane

    2
    6

  • crina pe 24 Iul 2011, 11:37
    breast succes fara succes

    De cand iau breast succes imi pun sosete in sutien

    3
    4

  • loredana pe 24 Iul 2011, 11:36
    forumul este un pamflet

    Pe acest forum sunt date comentarii la Misto...totul este un Pamflet!!!!

    1
    4

  • dana pe 24 Iul 2011, 11:34
    breast succes fara succes

    breast succes fara succes

    3
    4

  • olga pe 24 Iul 2011, 11:34
    breast succes fara succes

    de cand iau breast succes mi-a crescut par intre sani:0

    3
    4

  • ana pe 24 Iul 2011, 11:33
    breast succes fara succes

    De cand iau breast succes arat ca femeia cu mustata

    3
    4

  • bia pe 24 Iul 2011, 11:32
    breast succes fara succes

    De cand iau breast succes arat ca Solcanu

    3
    4

  • corina pe 24 Iul 2011, 11:31
    breast succes fara succes

    nu o sa mai iau breast succes pentru ca nu mai gasesc sutiene ,marimea care imi trebuie mie,adica 0.

    5
    3

  • giulia pe 24 Iul 2011, 11:31
    breast succes fara succes

    breast succes fara succes De cand iau Breast succes am succes doar la gay,ei cred ca sunt barbat,sunt prea plata.

    3
    4

  • tana pe 24 Iul 2011, 11:29
    am luat

    am luat breast succes si am buricul intre tzatze

    2
    5

  • gabriela pe 24 Iul 2011, 11:29
    am luat breast succes

    am luat breast succes si mi-a crescut un sfarc in talpa

    2
    5

  • cristina pe 24 Iul 2011, 11:28
    breast succes

    am luat breast succes si mi-au crescut tzatzele ca la capra.

    3
    5

  • elena@yahoo.com pe 24 Iul 2011, 11:21
    asa este

    nu cititi acest forum se vede clar ca sunt comentarii date la misto

    2
    2

  • MINI pe 24 Iul 2011, 11:20
    nu cititi acest forum

    Pe acest forum sunt date comentarii la Misto...totul este un Pamflet!!!!

    4
    2

  • Dana pe 24 Iul 2011, 11:19
    xxlbust

    un produs bun si eficient , am luat si eu tratamentul si este foarte ok pana acum

    4
    1

  • geo pe 24 Iul 2011, 11:18
    xxlbust

    Am luat si eu produsul xxlbust si pot spune ca sunt extrem de multumita de el dupa prima luna.

    2
    2

  • teo pe 24 Iul 2011, 11:17
    h

    e foarte bun xxlbust crede-ma merita incercat mai ales cae 100%natural,nu risti nimic,ma refer la sanatate si in plus e si romanesc.

    3
    2

  • oana pe 24 Iul 2011, 11:16
    buna

    si eu am luat breast succes in trecut si nici un rezultat.Mi-as cumpara xxlbust...

    2
    3

  • cleopatra pe 24 Iul 2011, 11:16
    xxlbust

    am incercat xxlbust si e foarte bun dupa 3 luni sanii mi-au crescut 3cm.In trecut am incercat si eu breast succes si nu a avut nici un efect

    3
    1

  • alina pe 24 Iul 2011, 11:14
    am aj la spital

    ajuns la spital din cauza brest succesului aveti mare grija

    1
    5

  • ana pe 24 Iul 2011, 11:09
    breast succes

    mare teapa mi-am luat cu breast succes

    2
    5

  • ANDREEA pe 24 Iul 2011, 11:08
    breast succes de rahat

    nu e bun de nimic breast succes

    3
    5

  • vali pe 24 Iul 2011, 11:08
    breast succes

    comenteaza numai distribuitorii breast succes mai jos

    1
    6

  • Gabriela pe 24 Iul 2011, 10:08
    buna

    mi-am luat si eu o cutie de breat success de la breast-success.ro si intradevar am furnicaturi in sani , si din cate am inteles asta e de bine.

    9
    4

  • Livia pe 24 Iul 2011, 08:59
    neata

    am ajuns ai eu la cutia a 4-a si pana acum sanii mi-au crescut cam cu 2 cupe , sunt multumita pana acum de rezultat dar nu m-ar deranja daca ar mai creste ;) Cel mai mult ma bucur ca nu au reactii adverse.

    4
    3

  • anca pe 23 Iul 2011, 22:52
    noapte buna

    daca ai nelamuriri ,au si info, le scrii e mail, poti sa-i intrebi orice,

    5
    4

  • anca pe 23 Iul 2011, 22:48
    buna

    de pe site ul lor oficial ,nu mai stiu care e, dar daca nu o sa-ti raspunda alte fete o sa ma uit .

    8
    1

  • Andrada pe 23 Iul 2011, 22:46
    ciao

    l-am gasit pe breast-success.ro , spun ca sunt importatori al produsului.

    8
    1
Pagina « 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod