Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 2101-2150 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 29 Iul 2011, 07:45
    Breast Success

    Sant foarte multumita de Breast Success, este o metoda naturala de marire a sanilor,am doar cuvinte de lauda.E foarte eficient.

    9
    0

  • raluca pe 28 Iul 2011, 20:15
    xxl bust

    buna! eu am 17 ani si folosesc xxl bust de 2 saptamani. am sanii foarte mici si sper din tot sufletul sa-i am mai voluptosi,desi inca nu cred ca m-am dezvoltat suficient. pana acum simt o schimbare in bine a sanilor mei.s-au marit putin,dar sa termin tratamentul si apoi revin cu vesti. citez de mai jos : ''mai bine sa previi decat sa tratezi''

    1
    3

  • Anca pe 28 Iul 2011, 17:25
    Breast

    Breast Success este f.eficient,complet natural, referintele pe care le-am primit s-au adeverit in totalitate.Nu am terminat inca tratamentul ,dar deja sunt f. multumita.

    9
    0

  • alina pe 28 Iul 2011, 16:53
    am 16 ani:(

    la cei 16 ani ai mei nu am aproape deloc sani:((.Produsele enumerate de voi mai sus as putea sa lei`au chiar daca am numai 16 ani?:*:*:* raspuns pls...

    0
    0

  • ileana pe 28 Iul 2011, 16:51
    xxl bust

    Am luat si eu xxl bust acum vreo 6 luni in urma.Efectele sunt destul de bune. De atunci am revenit sa va spun ca sanii mi s-au mentinut tot asa si nu mi-au dat inapoi pana acum

    1
    3

  • dana pe 28 Iul 2011, 16:31
    xxl bust

    Personal am luat xxl bust si am ajuns sa am 4cm in plus, dar nici nu au dat inapoi pana acum .Nu vreau sa dezamagesc sau sa dau iluzii cuiva, pentru ca depinde de la persoana la persoana, mie una mi-a crescut frumos in timpul tratamentului cu xxl bust

    2
    3

  • Ramona pe 28 Iul 2011, 14:46
    Breast Success

    Sunt foarte multumita de Breast Success,rezultatele au fost pe masura asteptarilor,adica sani mai mari si mai estetici.

    8
    0

  • liliana pe 28 Iul 2011, 13:50
    xxl bust

    Buna Myranda. Si eu i-am comandat fetitei mele care are tot 16 ani. Mai intai am sunat la ei si au spus ca sunt contraindicate copiilor sub 14 ani. Deci, poti lua fara probleme. Eu am dus-o la control la doctor dupa ce a terminat prima cutie si nu i-a afectat nimic in organism

    1
    4

  • beatrice pe 28 Iul 2011, 13:43
    xxl bust

    Buna!Eu am administrat XXL BUST 4luni si am acumulat aproape 3.5cm. Sunt mutumita ca dupa ce l-am terminat acum cinci luni nu mi-au dat inapoi, deci s-au mentinut la fel.

    1
    4

  • Livia pe 28 Iul 2011, 07:28
    Breast Success

    Folosesc tratamentul Breast Success si rezultatele sunt deosebit de bune.Il recomand cu incredere.

    9
    0

  • Myranda pe 28 Iul 2011, 01:02
    xxlbust

    Buna, am vazut comentariile si as vrea sa va intreb daca pot sa-mi comand xxlbust chiar daca nu am 18 ani. Oare nu e nici o problema? Eu am 16 ani.

    1
    4

  • laura pe 27 Iul 2011, 22:25
    xxlbust

    sunt la a 4 a cutie de xxlbust totul merge fooooarte bine!

    1
    3

  • anca pe 26 Iul 2011, 22:28
    breast

    Am folosit si folosesc in continuare doar Breast success,sunt foarte incantata de marimea pe care o am acum la sani,dar cel mai mult ma bucura faptul ca acest produs este natural.

    9
    0

  • corina pe 26 Iul 2011, 22:17
    dorinta !

    mi-am comandat deocamdata 1 cutie de xxl bust, am 17 de ani si am sanii micuti ; cred ca nu m-am dezvoltat complet si deaceea folosesc acest adjuvant sa mai accelerez procesul ! i-mi doresc atat de mult sa am sani mari! consider ca este mai bine sa previn decat sa tratez!

    1
    2

  • Alexandra pe 26 Iul 2011, 22:02
    Rezultate :(

    Am inceput deja cutia a 2-a si nici un rezultat deocamdata... Nici un cm in plus, nu furnicaturi, nu schimbari de fermitate... Asta e ultima cutie pe care o am, ce sa fac? Sa imi mai comand? A avut cineva rezultate dupa atata timp de "neefect"?

    1
    0

  • ioana pe 26 Iul 2011, 14:34
    combinatie

    Chiar acum mi-am facut un capuccino mare si am si o ciocolata amaruie,merg asa de bine impreuna.Nu e tare bine dar macar bine ca nu fumez.

    3
    0

  • ramona pe 26 Iul 2011, 14:26
    cafea?

    Teoretic mancarea bogata in acizi,sucurile, cafeaua, fumatul impiedica hormonii feminini sa lucreze la maximum,mie mi-a spus fata cu care am vorbit la telefon ca e de preferat sa le eviti dar ca Breast success isi face efectul chiar daca nu ai un stil de viata f. sanatos.Iti dai seama ca nici eu nu sunt Mencinicopschi sau cum l-o chema pe cel cu hrana sanatoasa.Astept si alte pareri.Merci.

    8
    0

  • ioana pe 26 Iul 2011, 14:11
    cafea/ breast

    Oricum ma intereseaza parerea voastra in legatura cu cafeaua sau sucurile carbo,pentru ca si astea imi plac.Voi beti cafea sau cappuc.?

    2
    0

  • Ioana pe 26 Iul 2011, 14:09
    Breast Success

    Stiu ca s-a mai intrebat la un moment dat de cafea si fumat daca influenteaza cumva absorbtia lui Breast success .De fumat nu stiu ce sa zic pentru ca nu fumez,dar beau 1 sau 2 cappuccino/ zi si dupa o luna de grobust * la care am renuntat doar din cauza pretului mai mare,pentru ca este eficient si de incredere* si trei luni de Breast success am sinii mari mari cu aproape doua cupe.Pe site la grobust scrie ca bauturile carbogazoase si cafeaua incetinesc procesul de crestere.In orice caz,chiar cu cappuccino meu sunt f.multumita de ceea ce am obtinut pana acum.

    7
    1

  • ramona pe 26 Iul 2011, 13:54
    Breast S.

    Eu sant un pic mai plinuta si banuiesc ca din cauza unor cure de slabire aiurea facute pe la 15 -16 ani mi-am dat organismul peste cap si sanii mei nu s-au dezvoltat caum trebuie.Mama mea si sora mea au sani frumosi si destul de mari.Faptul ca am descoperit cauza nu ma ajuta cu nimic,in schimb inspiratia de a alege Breast success da, ma ajuta.Asa cum m-au ajutat si sfaturile fetelor care iau de mai mult timp Breastul,in special ale Ancutzei,cea care a devenit un fel de specialista in cunoasterea compozitiei produsului.

    8
    2

  • bianca pe 25 Iul 2011, 19:43
    buna

    astazi mi-am facut comanda de 2 cutii xxlbust ,am o prietena care a avut rezultate foarte bune cu aceste pastile .

    2
    1

  • lavinia pe 25 Iul 2011, 19:22
    bv. doinitza

    Crede-ma ca merita si ultimul leu dat , un produs din Canada ce isi merita totii banii. Am doua luni de cand iau tratamentul cu breast success si pot spune ca sanii mei au crescut cu circa 2 cupe. Ma pot privi si eu in sfarsit in oglida...

    7
    0

  • Doinitza pe 25 Iul 2011, 19:18
    am inceput si eu tratamentul cu breast success

    m-am decis si eu azi in urma mesajelor de pe internet sa incerc breast success , promit sa va tin la curent

    8
    0

  • georgiana pe 25 Iul 2011, 19:12
    buna

    mi-am comandat si eu xxlbust.

    2
    1

  • Anca pe 25 Iul 2011, 19:05
    breast success

    Lavinia efectul la mine si l-a facut cam in 2 saptamani , dimineata simteam furnicaturi in zona sanilor si erau grei de parca alaptam. Oricum , recomand cu incredere breast success , este intradevar un produs de top.

    8
    0

  • oana petrea pe 25 Iul 2011, 18:23
    xxlbust

    sa stii ca eu iau xxlb de 4 luni si am de gand sa-l mai iau cateva luni.efectele se vad dar mai vreau.

    1
    2

  • sonia pe 25 Iul 2011, 18:04
    buna

    stiti cat trebuie urmat tratamentul xxlbust? vreau sa iau si eu

    1
    2

  • diana pe 25 Iul 2011, 17:58
    xxlbust

    fac tratament cu xxlbust de 5 saptamani si se vad rezultate destul de ok,au crescut un cm ,sper la mai multi pe viitor.asae trebuie urmat ceva timp tratamentul pentru a vedea rezultate bune bune

    1
    2

  • Ella pe 25 Iul 2011, 17:55
    xb

    Eu iau xxlbust de 5 saptamani am intrat acum in a 6-a saptamana si sincer simt o mica tensiune in ei...sunt mai fermi si au mai crescut putin. Am citit undeva ca orice tratament naturist trebuie urmat cam 6 luni ca sa ai rezultatul dorit.

    1
    2

  • lavinia pe 25 Iul 2011, 17:51
    breast success

    am inceput si eu tratamentul cu breast success si sper sa de-a rezultate. Aveti idee in cat timp isi fac efectul?

    8
    0

  • stela pe 25 Iul 2011, 17:48
    xxl bust

    Chiar da rezultate xxl bust ,nu ma asteptam,am adaugat 1.5cm in 2 luni de cand il iau sper ca pe viitor sa reusesc sa mai creasca cu inca 4 - 5cm

    1
    2

  • ana-maria pe 25 Iul 2011, 17:40
    xxl

    sunt in a 3 a luna cu xxl bust ! l-am cumparat de la un plafar din bucuresti! pana acum sanii mei par mai fermi si i-am si masurat de curand cu centimetrul si pare ca s-au marit cu 2 cm ! spor!

    1
    2

  • Ioana pe 25 Iul 2011, 17:19
    buna

    Sunt multumita de breast success,am luat inainte o luna grobust,era bun,dar mai scump, si de trei luni iau breast si nu am nimic de reprosat, ba dimpotriva, mi-am marit sanii cu aproape doua cupe.

    10
    0

  • lavinia pe 25 Iul 2011, 17:15
    xxlbust

    ador xxlbust dintre toate pastilele care le-am luat pana acum e singurul care a dat rezultate.iau de 3luni xxlbust mai am 2 zile si termin si a treia luna si mi s-au marit 3cm.foarte foarte bun.

    1
    2

  • Alina pe 25 Iul 2011, 17:13
    Breast success

    Daca ai ambitia si rabdarea sa te tii de tratament asa cum trebuie, sa iei pilulele zilnic, dar fara sa depasesti dozajul,efectele sunt foarte bune,tinand cont ca sunt si din plante.Ma asteptam ca efectele sa apara mai tarziu, dar ele au aparut chiar dintr-a doua saptamana.

    11
    0

  • Olga pe 25 Iul 2011, 17:10
    parere despre breast success

    Probabil ca sunt si alte produse bune , doar ca eu pot sa va spun parerea doar despre ce am incercat. Eu m-am impacat f, bine cu breast success si cred ca merita toti banii. Important este sa vrei cu adevarat si sa ai rabdare si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

    11
    0

  • adina pe 25 Iul 2011, 17:05
    breast success

    Este foarte eficient Breast Success, imi dau seama de asta cu fiecare zi care trece.Le iau asa cum scrie in instructiuni si rezultatele sunt vizibile.Sunt cu adevarat extraordinare.

    10
    0

  • Tania pe 25 Iul 2011, 17:03
    Buna fetelor

    Ieri am terminat a doua cutie de xxlbust .nu am avut efecte adverse ,au crescut 2cm:) o sa continui.

    1
    3

  • monica pe 25 Iul 2011, 17:01
    xxlbust

    Astazi mi-am comandat xxlbust,am vazut comentarii f bune si am vorbit cu o fata in particular pe messenger care a folosit xxlbust si i s-au marit sanii,mi-a aratat cateva poze si am vazut diferenta,nu era pamela:) dar nici mici nu ii avea ,erau ok ok.

    1
    3

  • dana pe 25 Iul 2011, 16:54
    xxlbust

    am inceput tratamentul cu xxlbust in urma cu 2 luni si pot sa va spun ca rezultatele se vad FOARTE BINE,SUNT MAI FERMI SI 1CM IN PLUS.

    1
    3

  • anca pe 25 Iul 2011, 16:08
    breast

    Iau breast success de 2 luni si ceva si sunt foarte multumita. Rezultatele au aparut destul de repede.

    9
    1

  • MediaShopOnline pe 25 Iul 2011, 15:54
    Comunicat oficial Media Shop Online Srl

    Media Shop Online Srl , detinatoare a site-ului breast-success.ro aduce la cunostinta celor ce viziteaza acest articol ca toate postarile rautacioase legate de produsele concurente nu ne apartin , si roaga persoanele ce scriu in numele site-ului nostru sa inceteze cu asemenea postari care nu fac bine nici unui produs din cele mentionate mai jos. Multumim anticipat!

    8
    1

  • bianca pe 25 Iul 2011, 15:46
    xxlbust

    si eu iau xxlbust si ma simt foarte bine,iar rezultatele sunt excelente.le iau de 3 luni.

    1
    3

  • paula pe 25 Iul 2011, 15:44
    xxlbust

    xxlbust e romanesc e facut de Laboratoarele Medica scrie pe cutie si pe aviz ,mi-e mi-au trimis in colet si avizul.xxlbuts e ok din toate pc de vedere.

    1
    3

  • emilia pe 25 Iul 2011, 15:43
    salut

    acest forum intr-adevar era destinat xlbust ,aici discutam de efectele ADverse xxlbust si altele.Dar cat de nenorociti sunt distribuitorii astia de la breast succes ne-au dat de gol ,ei dau comentarii impotriva xxlbust logic isi pun tot felul de nume. Stiu sigur pentru ca asta fac eu.

    7
    0

  • Rica pe 25 Iul 2011, 15:37
    moni

    Eu iau xxl bust pentru ca e facut in china si Monica Gabor e prietena cu un chinez, ea daca nu se teme eu de ce sa ma tem?

    6
    1

  • irina pe 25 Iul 2011, 15:37
    xxlbust

    am luat xxlbust o luna si mi s-au marit 1cm,mi se pare foarte bun,o sa continui.Produsul este in regula,nu am avut efecte adverse de la el.

    1
    4

  • rica pe 25 Iul 2011, 15:33
    breast succes nu va recomand

    e facut in china breas succes

    1
    4

  • alina pe 25 Iul 2011, 13:10
    buna

    cei care spun de rau de xxlbust sunt distribuitorii de la breast succes...

    1
    4

  • corina pe 25 Iul 2011, 12:03
    xxlbust

    buna ziua am inceput tratamentul cu xxlbust .va tin la curent

    1
    3
Pagina « 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod