Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1951-2000 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aura matache pe 22 Aug 2011, 20:25
    xxlbust

    am fermitate si pt asta multumesc xxlbust.

    8
    6

  • irina pe 22 Aug 2011, 19:46
    xxlbust pare cel mai bun

    am stat si am urmarit cu atentie toate produsele de marit a sanilor pe care nu le-am incercat.si acum m-am hotarat ca trebuie sa iau xxlbust pt ca dupa cum zic unele fete continutul este chiar sanatos pt organism si are sanse sa dea efecte pozitive.

    8
    7

  • RALUKUTZZA pe 22 Aug 2011, 17:57
    XXL BUST

    Am urmat aceasta cura pentru marirea sanilor cu xxl bust si chiar am mi s-au marit sanii. Nu-mi vanea sa cred in loc de 80CM acum am ajuns la 85CM . Ma simt super mandra de mine si multumesc din suflet cine l-a facut si ma bucur ca l-am descoperit

    9
    7

  • nicol pe 22 Aug 2011, 17:45
    nu silicoanelor

    secolul asta cere perfectiune.trebuie sa fii slaba sa ai forme.dar ce facem cand nu intrunim cerintele?eu nu am avut niciodata de gand sa imi pun silicoane prefer metodele naturiste ca xxlbust pt marit sani.pup

    10
    6

  • anastasia pe 22 Aug 2011, 17:37
    buna

    Am crezut ca daca faci copii ti se maresc sanii si asa raman nu se mai micsoreaza. Se pare ca nu am stiut bine sau la fiecare in parte este altfel.Am incercat sa ma duc sa fac si masaj si exercitii si nimic.sa vedem ce cm imi da xxlbust

    9
    6

  • mariana pe 22 Aug 2011, 17:09
    xxlbust

    sunt novice in ale xxlbustului.am mai putin de 2 saptamani de cand iau xxlbust si sanii imi sunt tari ca si cum ar trebuii sa imi vina menstra.

    7
    7

  • raluca pe 22 Aug 2011, 16:40
    Breast Success

    Maine sunt doua saptamani de cand am inceput sa folosesc Breast Success si ma declar super incantata de acest produs.Senzatia de furnicaturi la nivelil sanilor persista de-a lungul intregii zile, ceea ce pentru mine e un semn ca pastilele actioneaza. Ma bucur ca am ales un produs de calitate si eficace!

    8
    8

  • loredana pe 22 Aug 2011, 16:34
    xxlbust

    dupa ce am nascut si am terminat de alaptat fermitatea sanilor mei a disparut.am gasit ca solutie xxlbust si vad ca nu numai eu.

    7
    7

  • daniela pe 22 Aug 2011, 16:30
    BREAST ACTIVES

    Breast Actives Eu am o alta metoda experimentata de mine si care chiar a dat rezultate. Pastilele BREAST ACTIVES sunt un supliment natural pentru marirea sanilor. Daca mai aveti curaj dupa DEZAMAGIREA cu XXL bust va sfatuiesc sa le incercati si voi pentru ca nu veti regreta si veti avea mai multa incredere in voi dupa tratament.Daca nu, cititi cu atentie cat mai multe informatii despre diferite produse si veti gasi ceea vi se potriveste.

    7
    9

  • brandusa pe 22 Aug 2011, 15:31
    xxlbust

    si eu as vrea sa am sani un pic mai mari...dar na..ce sa faci acuma daca asa m-a lasat mama natura......eu am auzit ca laptele mareste sanii..acum nu stiu cat de adevarat e....orikum e prima zi de xxlbust pt mine si o sa merg pe calea asta.

    8
    7

  • larisa pe 22 Aug 2011, 14:59
    XXL BUST

    Si eu am inceput sa administrez XXL BUST in urma sfatului doctorului homeopat . Dupa nenumarate incercari nereusite, acest produs XXL BUST pe care mi l- a recomandat doctorul a avut rezultate atat la mine cat si la colegele mele de birou. Toate am fost multumite de XXL BUST si efectele nu au intarziat sa apara . Eu zic ca daca aveti ambitie si vointa o sa reusiti. Multa bafta.

    9
    8

  • tania pe 22 Aug 2011, 14:49
    xxlbust

    am gasit o carte scrisa de un profesor in care spunea ca poti marii sanii prin alimentatie adica prin dulciuri ,carne ,produse de patiserie dar efectul negativ este acela ca ei devin moi si fara forma.pt mine cea mai sigura cale de a imi marii sani a ramas cea din plante.un exemplu in carte era samanta de marar pe care am gasit-o intr-o cautare la xxlbust.din aceasta cauza eu am incredere sa iau tratamentul celor de la xxlbust .

    8
    8

  • ilariaC pe 22 Aug 2011, 14:18
    xxlbust

    3 luni de folosinta si 3 cm

    7
    8

  • dona pe 22 Aug 2011, 13:47
    xxlbust

    iau xxlbust pt ca este facut din plante si nu are nici o interactiune cu anticonceptionale sau alte medicamente.2 cm am pana acum cu el

    9
    7

  • elena pe 22 Aug 2011, 13:47
    xxl bust si rezultatele

    Mi-am marit sanii cu xxl bust 3.5cm in 4 luni si in a doua saptamina din a treia luna vreau sa zic ca am facut o pauza si nu mi-au dat inapoi .asa ca xxl bust-ul e super. la mine a dat randament si de azi am inceput sa iau iarasi dupa 2 luni de pauza

    8
    8

  • nina pe 22 Aug 2011, 13:33
    xxl bust

    Administrez xxl bust de 2 luni si o saptamana si am castigat 2 cm. mult succes la toti

    9
    7

  • cristina pe 22 Aug 2011, 13:32
    xxlbust

    majoritatea femeilor apeleaza la metode de crestere a bustului daca au predispozitie la sani mici sau lasati.eu ma numar printre cele care au sanii lasati.nu imi este rusine sa recunosc asta , mai ales ca m-am saturat sa aud din partea copiilor mei fel de fel de intrebari de ce eu am asa si alte mamici asa.colega mea de munca ma sfatuise la operatie dar este foarte scumpa .ca alternativa la operatie mi-a fost oferit acest produs xxlbust pe care il incerc de 2 saptamani.va tin la curent cu informatii referitoare la rezultatele aduse de acest produs.

    9
    7

  • lidia pe 22 Aug 2011, 12:21
    xxlbust

    daca nu incercam xxlbust poate credeam ce scrieti voi pe aici.dar am 6 luni de xxl si rezultate sunt chiar bune

    7
    6

  • monik pe 22 Aug 2011, 11:16
    xxl bust- nici un rezultat

    Timp de 4 luni am luat xxl bust si NU AM OBTINUT NIMIC! nici cea mai mica modificare!Din cate vad nu sunt singura..

    8
    6

  • clementina pe 22 Aug 2011, 10:22
    buna

    Cu atat de multe si diferite site-uri de marirea sanilor existente pe internet, ma numar printre norocoasele care au ales xxlbust.o sa recomand xxlbust cu mare drag

    7
    6

  • valentina pe 21 Aug 2011, 17:42
    XXLBUST

    este o minciuna nu este bun de nimic,o prietena a luat 4 luni si nici o schimbare,nu aruncati banii la gunoi

    3
    14

  • Popa C pe 21 Aug 2011, 12:00
    5 luni de xxlbust

    sunt si eu una din multumitele xxlbust.am sanii fermi si ma simt atat de bine cand vad ca intorc privirea barabatilor

    8
    7

  • adina pe 20 Aug 2011, 17:04
    breast success=excelent

    Breast Success sunt cu adevarat extraordinare, sunt total naturale, au 13 plante! care se completeaza foarte bine pentru o eficacitate maxima.Mi-am marit sanii suficient de mult,acum fac pauza si prin octombrie o sa reiau tratamentul dar o sa micsorez doza pentru ca deja sunt foarte multumita de rezultat.

    8
    8

  • Natalia pe 19 Aug 2011, 21:37
    Breast success

    Solutia in cazul meu a fost si este Breast Success,am reactionat foarte bine la aceste pilule,chiar m-am mirat ca dupa 2 luni diferenta a fost vizibila,fiind naturale credeam ca am mai mult de asteptat si eram dispusa sa astept.Surpriza a fost ca efectele au aparut destul de repede,prin saptamana 2-3 Acum e mult mai usor,avand deja rezultate, totul a devenit o rutina placuta.

    7
    10

  • gabitza pe 19 Aug 2011, 17:18
    fermitatea mult dorita xxlbust

    fermitatea era un tabu pt mine.dar cu xxlbust imi face placere sa vorbesc despre asa ceva.mi-a oferit fermitatea mult asteptata

    9
    7

  • naira pe 19 Aug 2011, 15:12
    buna

    numele meu este naira si datorita tratamentului xxlbust am 2 cm in 4 luni

    9
    7

  • aysal pe 19 Aug 2011, 11:18
    rezultate xxx lbust

    buna fetelor.in sfarsit vad rezultatele de pe urma xxl bust.am ascultat sfatul celor care l-au mai folosit si am facut tratamentul 5 luni de zile Am ajuns la cupa b.Plus ca la un moment dat am luat-o de la capat pt ca verisoara mea atunci cand am fost la ea la mare s-a minunat atat de mine si de evolutia sanilor mei ca nu am avut incotro si i-am dat ei tratamentul meu.

    9
    7

  • oana pe 19 Aug 2011, 09:20
    3 luni xxlbust

    folosesc xxlbust de 3 luni si sunt multumita.nu am de gand sa ma masor pana nu termin tratamentul de 6 luni cat mi-am luat.

    9
    8

  • stefana pe 19 Aug 2011, 08:12
    stefana

    Daca te intereseaza de ce nu dai telefon si afla toate detaliile de care ai nevoie,in ceea ce priveste adancile batraneti ,ai putea face o paralela cu alte medicamente, de exemplu un antibiotic, oricat de tare ar fi nu -si face efectul daca nu e luat cand trebuie si cel putin 7 zile sa zicem. Daca il iei cu o zi mai putin efectul e 0,asta desigur in cazul de care vorbeam .Fiecare medicatie are particularitatile sale.

    14
    2

  • barbuandreea pe 18 Aug 2011, 23:07
    buna seara

    pe fiecare se muleaza un anumit produs .eu am incercat n produse si nu au avut efect ca xxlbust.nu sunt nici pro nici contra cu alte produse , dupa cum am zis totul tine de organism sau poate si de compozitie.eu am mers intotdeauna pe bio - natural.sunt incantata de xxlbust si o recunos.nu imi e rusine sa recunosc ca mi-am marit sanii astfel decat sa dau banii pe operatie de marire ca mai incolo cand vreua sa fac un copil sa ma gandesc ca am investit in mine si nu m-am gandit si la acel pui de om.

    10
    6

  • andreea pe 18 Aug 2011, 22:45
    xxl bust vs breast succes

    oke, oke, am inteles toate sunt bune si nu, toate dau rezultate fantastice si nu , dar exista o garantie la vreunul din ele daca nu dau rezultate? sa returneze banii?exista un mod de intrerupere al acestui tratament fara sa dispara ceea ce a rezultat pana in acel moment(daca este eficient) ? pentru ca aceste tratamente nu e bie sa fie urmate pana la adanci batraneti sau cu pauza si apoi iar.

    1
    11

  • raluca pe 18 Aug 2011, 19:02
    Breast Success

    La mine e a noua zi de breast success,semnele sunt bune, imi dau speranta,adica senzatie de furnicaturi,sanii ii simt mai grei.Am mare incredere ca breast success o sa functioneze si in cazul meu, doar rabdare sa am!

    11
    9

  • cory pe 18 Aug 2011, 17:52
    xxl bust

    Eu am adunat 5cm in 2010 cu xxl bust , si nici pana acum nu s-au micsorat . , in concluzie : este un produs f. bun . Bafta tuturor celor care urmeaza tratamentul cu xxl bust . va spun din propria-mi experienta ca merita.

    10
    9

  • crina pe 18 Aug 2011, 17:31
    xxl bust

    iau si eu acest xxl bust de 5 luni si mi s-au marit sanii deja cu 4 cm . Pana acum sunt fericita de rezultatele obtinute cu xxl bust . Daca o tin tot asa sigur ajung la marimea care mi-o doresc mai repede decat asteptarile mele

    9
    8

  • mirela pe 18 Aug 2011, 17:09
    Breast succes

    Dupa 2 luni de cand iau Breast succes pot sa zic ca sunt deja multumita de aspectul sanilor mei.Bineinteles ,iau in continuare , dar acum diferenta e clara fata de atunci cand am inceput sa le iau

    11
    7

  • zoe pe 18 Aug 2011, 16:22
    xxlbust

    a meritat asteptarea .xxlbust mi-a oferit fermitate si incredere

    9
    8

  • petruta pe 18 Aug 2011, 15:03
    xxlbust

    nu am crezut ca sanii mei pot capata fermitate .iau de 3 luni xxlbust si ma simt minunat.

    9
    7

  • vera pe 18 Aug 2011, 13:07
    xxlbust

    buna gagicute . sunt in culmea fericirii ,am 4 cm in plus

    9
    7

  • valeria pe 18 Aug 2011, 10:40
    xxlbust

    am folosit xxlbust in urma cu 4 luni pt a avea un as in meneca caci urma sa imbrac rochia de mireasa.efectul a fost unul pozitiv putand sa renunt la acele sutiene cu silicon .

    8
    8

  • Gianina pe 17 Aug 2011, 22:37
    breast success

    Am inceput si eu tratamentul cu breast success de 2 luni de zile si rezultatele sunt nemaipomenite, le recomand cu incredere.

    12
    7

  • marinela pe 17 Aug 2011, 17:53
    multumita de xxl bust

    • Acum mai bine de 12 luni am nascut o dulceata de baiat si am pus 12kg pe parcursul sarcinii, ma gindeam ca poate pe perioada alaptarii o sa slabesc, cum se mai intimpla in unele cazuri, dar eu din contra m-am ingrasat un pic . Abia acum,cind l-am intarcat imi permit si eu sa iau un tratament pentru sani deoarece dupa alaptare mi s-au micsorat ,asa ca m-am apucat de xxl bust .Pana acum am 3 luni si jumatate de cand iau xxl bust . Sunt multumita , ....cu aceste pastille mi-am recapatat increderea in mine si sincer...........a meritat efortul financiar fiindca am acumulat 4cm .... :) Bafta tuturor...la munca asta grea dar frumoasa!!!!!!!!

    8
    9

  • olimpia T pe 17 Aug 2011, 15:16
    xxlbust

    buna.am ajuns sa iau xxlbust nu pt ca duc lipsa de sani ci pt ca nu au fermitate.sanii mei sunt foarte lasati , iar de cand iau xxlbust ii am fermi

    8
    9

  • maryandrei pe 17 Aug 2011, 12:45
    breast succes

    mai sara bine ca nu ti-au explodat creierii

    7
    7

  • maryandrei pe 17 Aug 2011, 12:31
    xxlbust

    la mine e prima zi cand iau,sa vedem rezultatele..va tin la curent,daca functioneaza sau nu

    3
    11

  • nadina pe 17 Aug 2011, 10:24
    3 luni xxlbust sani fermi

    buna.eu iau xxlbust de 3 luni , pana acum sanii mei sunt fermi si am 1 cm in plus.am mai comandat 1 cutie .o sa va tin la curent

    7
    10

  • Alexandra pe 16 Aug 2011, 20:44
    Rezultate

    Eu iau de 2 luni xxl bust si pana acum nici un cm in plus... Voi, fetele, ce ma sfatuiti sa fac? Sa imi mai comand si pt lunile viitoare? In mai mult timp se poate vedea un rezultat?

    4
    11

  • fabia pe 16 Aug 2011, 17:49
    adevarul despre xxl bust

    intr-adevar ce se spune pe aici despre xxl bust este adevarat L-am testat 3 luni pe corpul meu si nu am avut reactii adverse de la aceste pastile , mai ales ca iau si contraceptive . parerea mea : excelent xxl bust si a dat rezultate multumitoare

    8
    10

  • natisM pe 16 Aug 2011, 17:30
    xxl bust

    nu stiu de voi dar eu am rezultat cu acest xxlbust.spre incantarea mea acum ma simt minunat si impacata cu mine.am sanii fermi si nicidecum lasati ca inainte.

    10
    10

  • tudoseioana pe 16 Aug 2011, 16:32
    o alegere buna xxlbust

    iau de aproximativ 1 luna si 2 saptamani si imi simt sanii fermi

    8
    11

  • stanaPreda pe 16 Aug 2011, 14:08
    xxlbust

    am 2 luni de adminstrare si am sanii fermi .nu am masurat inca. incerc sa ma abtin.mai am inca o luna de luat.pupici

    8
    11
Pagina « 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod