Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 1901-1950 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vali pe 25 Aug 2011, 12:05
    buna

    eu am incercat pana acum doar pastilele breast success de la breast-success.ro si am fost foarte multumita de ele. 2 cupe in 6 luni de zile nu e de ici de colo.

    4
    4

  • roxana pe 25 Aug 2011, 11:55
    Nora, nu uita sa raspunzi

    Nora,si eu sunt la fel de curioasa ca si Ermina!

    7
    2

  • ioana pe 25 Aug 2011, 11:53
    crema breast

    A incercat cineva crema Breast Success? Eu pana acum, adica de aproape trei luni, am luat doar pastile Breast,sanii mi s-au marit cu mai bine de o cupa, dar m-ar tenta si crema, poate in perioada cand o sa fac pauza.

    5
    4

  • gabi d. pe 25 Aug 2011, 11:09
    breast success

    Sunt la al treilea flacon de breast success si sunt uimita de noile mele dimensiuni, in sfarsit pot purta lejer bluze decoltate. Chiar imi face placere sa impartasesc din experientele mele. Pup

    5
    4

  • Ermina pe 25 Aug 2011, 10:54
    Buna Nora

    Spune-ne si noua te rog numele medicului si spitalul unde ai fost si ti-a prescris medicamente naturiste, sunt tare curioasa pentru ca nici un doctor nu va prescrie vreodata produse naturiste pentru ca nu este dovedit medical ca acestea ar trata sau ar fi adjutant. Astept un raspuns clar din partea ta.

    6
    1

  • Nora Grigore pe 25 Aug 2011, 10:43
    XXLBUST

    O mare perioada de timp pot sa spun ca efectiv am fost plata,aveam sanii atat de mici incat eram ingrozita.Medicii mi-au recomandat tot felul de hormoni si anticonceptionale.rezultatul a fost acela ca m-am umplut de par pe fata maini etc.Pilozitatea corpului meu crescuse extrem de mult .Am fost atat de dezamagita incat am facut o cadere nervoasa din care cu greu au reusit medicii sa ma scoata.Sfatul meu pt voi este sa va incredeti in doctori in proportie de 50 %.Unii dintre ei recomanda produsele cu care au contracte si de pe urma carora castiga niste banuti suplimentari.In problemele mele am apelat la doctorite poate pt ca imi era rusine sa ma afisez asa de plata in fata unui doctor barbat.Intamplator am descoperit de pe internet de un doctor foarte bun.Mi-am luat inima in dinti si m-am programat la el.I-am spus istoricul meu medical de care va precizez ca am fost intrebata ...lucru care se intampla prea putin in tara noastra Romania.Dansul a zis ca ma poate ajuta printr-o metoda naturista si mi-a dat timp de 6 luni un tratament cu niste pastile din plante numite xxlbust.A explicat modul de administrare si pornisem la drum.In prima luna am fost cam dezamagita recunosc.Nu vedeam nici o marire.In disperarea mea am pus mana pe telefon si l-am sunat imediat pe doctor.Mi-a explicat ca trebuie sa am rabdare.Au trecut lunile iar la 6 luni dupa tratament am deja cupa B

    4
    5

  • daria pe 25 Aug 2011, 09:45
    breast success

    Buna vivi, nu au cum sa nu de-a rezultate daca le administrezi asa cum recomanda cei de la breast-success.ro, la mine a fost ceva fenomenal cand am vazut schimbarea.

    5
    3

  • corina pe 25 Aug 2011, 09:23
    4 cm - 4 luni -xxlbust

    nu mi se marisera sanii deloc de la anti desi asta era speranta mea dar speranta se spulberase de acum 1 an de cand nu le mai luam.daca tot am descoperit pastilele astea de marirea a sanilor peste tot pe net m-am pus pe incercat.Surpriza!!! au efect xxlbust.am 4 luni si 4 cm in plus .

    4
    4

  • vivi pe 25 Aug 2011, 00:07
    breast success

    Am inceput si eu tratamentul cu breast success si astept ca rezultatele sa fie bune. va tin la curent

    4
    4

  • diana pe 25 Aug 2011, 00:04
    breast success este foarte bun

    L-am incercat si eu si sunt interadevar de top, un prous canadian ramane un produs canadian.

    5
    4

  • anelia pe 24 Aug 2011, 23:06
    xxlbust

    buna.am revenit cu rezultate xxlbust dupa cum am promis.sanii mei sunt tari ca piatra si ridicati.nu-mi vine sa cred.acum imi este drag sa ma imbrac cu bluze cu decolteu mai indraznet.

    5
    4

  • ana pe 24 Aug 2011, 21:01
    xxlbust

    tania aceleasi lucruri le stiu si eu.parca se facuse un experiment atunci sau ceva de genul.am incercat si eu metodele alea si nimic la mine.inca astept sa-mi vina comanda.si mai revin cu noutati.pupic

    5
    4

  • carina pe 24 Aug 2011, 20:26
    breast success

    in sfarsit ma pot declara multumita cu noile dimensiuni ale bustului, si asta in doar 6 luni de tratament cu breast success. Un produs foarte bun pe care il recomand din tot sufletul.

    5
    4

  • dana pe 24 Aug 2011, 20:19
    nu recomand aceste pastile minorilor

    Normal ca nu poti lua asemenea pastile daca esti minora, eu iti recomand sa stai linistita si sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Poti intreba lejer un medic, ca te convingi.

    4
    2

  • aliina pe 24 Aug 2011, 18:05
    astept raspuns..

    fratilor???????? pot sa i`au xxl bust daca am numai 16 ani?

    2
    6

  • delia pe 24 Aug 2011, 17:58
    xxl bust

    Din ce spuneti voi pe aici mi se pare un produs bun .De maine incep si eu xxl bust

    5
    5

  • alina pe 24 Aug 2011, 17:57
    dar la mn nu sare nimeni cu un raspuns???

    pot sa i`au medicamente de cresterea a sanilor de la 16 ani? astept rasp..:*:*

    3
    4

  • jeni pe 24 Aug 2011, 17:50
    buna

    cresterea sanilor reprezinta o mare problema pt multe femei.si eu ma numar printre ele.am incercat ca si voi toate tincturile fara rost si exact cand ma gandeam sa fac operatie m-am gandit sa ma opresc si la aceste xxlbust.am 1 luna de luat acum sunt in a 20 zi si am sanii super tari .cred din ce vad pe aici ca asta s-ar putea sa fie cu rezultat

    6
    4

  • Aliina pe 24 Aug 2011, 17:50
    fetelor??????? help:((

    am 16 ani sh am sanii mici:(( am voie sa i`au de la varsta asta medicamente pt cresterea sanilor? sh dak da ce sa i`au?:-? astept raspuns :*:*:* va pup all

    2
    4

  • oli pe 24 Aug 2011, 17:27
    breast success

    buna, m-ati convins sa comand si eu 2 flacoane de breast success de pe breast-success.ro si sper ca rezultatele sa fie pe masura asteptarii. Pupici

    5
    5

  • elena pe 24 Aug 2011, 17:21
    breast success

    Nu ma asteptam ca breast success sa fie intradevar eficiente, dar se pare ca m-am inselat. Recomand aceste pastile tuturor fetelor care doresc un produs de calitate din Canada. Va pup!

    4
    5

  • catrinel pe 24 Aug 2011, 16:25
    xxl bust

    am 2 cm in 2 luni si nu m-am ingrasat de la xxlbust , nu stiu daca e adevarata faza cu ingrasatul ca eu nu cred asa ceva :))am impresia ca unii nu reusesc sa ia feedback de la clienti si inventeaza tot felul de nebunii.

    5
    4

  • nina pe 24 Aug 2011, 14:57
    hei

    hei lume.vad ca sunt multe produse de marire a sanilor.unele dintre ele am auzit si vazut de bine altele deloc.eu am pledat pt xxlbust si se pare ca nu m-am inselat

    5
    3

  • ramona pe 24 Aug 2011, 14:39
    ciao

    Dana, eu mi-am comandat pastilele acum 4 luni de pe breast-success.ro , iar efectele s-au vazut dupa vreo 8-9 zile , incepusem sa simt sanii mai grei si sa imi furnice. Sper ca ti-am fost de folos.

    5
    4

  • Dana pe 24 Aug 2011, 14:06
    pt Ramona

    Urmez si eu tratament cu breast success si ma intereseaza dupa cat timp si-a facut efectul. Eu le iau de cam o saptamana si simt deja niste furnicaturi in zona sanilor. e ok?

    5
    4

  • rafira pe 24 Aug 2011, 13:08
    xxlbust

    sanii mei arata minunat de cand iau xxlbust

    4
    6

  • ramona pe 24 Aug 2011, 12:21
    Breast Success

    Breast success au in compozitie 13 plante specifice pentru marirea sanilor, care se completeaza reciproc. Efectul lor e cu adevarat remarcabil,acum ceva timp nici nu ma gandeam ca o sa pot sa-mi maresc sanii in mod natural . Dar uite ca am reusit!

    6
    4

  • iasmina pe 24 Aug 2011, 12:16
    pt gabitza

    gabitza felicitari pt reusita ta.si la mine se prezinta tot bine xxlbust.am 3 cm de 3 luni de cand iau .inca putin si ajung la cupa C.Nu imi mai incap in piele de fericire.

    4
    5

  • Anca pe 24 Aug 2011, 12:11
    buna

    Da Ramona, breast-success.ro se numesc, iar pastilele sunt din Canada.

    6
    3

  • ramona pe 24 Aug 2011, 12:04
    Breast success

    Anca, eu tot de la breast success.ro le-am luat,sunt importatori oficiali, mi s-a parut cel mai potrivit sa iau de la ei.

    5
    4

  • doina pe 24 Aug 2011, 11:03
    buna

    Buna Ioana, te rog sa ne ti si pe noi la curent cu felul cum decurge la tine tratamentul cu breast success. Eu sunt la al doilea flacon si sunt multumita per ansamblu, singurul dezavantaj este ca sunt uituica eu de fire si mai uit sa iau din pastile.

    6
    4

  • Adana pe 24 Aug 2011, 10:02
    buna

    Buna fetelor.Ma confrunt si eu cu aceeasi problema, incerc sa evit solutia cu bisturiul.In cautarea unor solutii am gasit la inceput branca ursului si uleiul de migdale. Sincer nu m-au ajutat chiar deloc , macar un cm .Acum sunt la xxlbust .Le folosesc de aproape 3 luni,dupa prima saptamana am remarcat o usoara ridicare si marirea sanilor a inceput sa fie vizibila la mine in a 2 luna de pastile, iar acum deja cresterea cupei e evidenta. Sunt extrem de multumita.pupici

    4
    6

  • ioana pe 24 Aug 2011, 09:46
    buna

    m-am tot documentat pe internet si m-am hotarat sa comand si eu breast success, sper sa imi fie de ajutor daca nu va bat :)

    5
    4

  • roberta pe 24 Aug 2011, 09:05
    mi-am luat si eu breast success

    de fire sunt cam spectica cand vine vorba de medicamente naturiste, si chiar le-am comandat cu strangere de inima, doar ca acum nu regret deloc. Cei de la breast-success.ro mi-au dat toate informatiile necesare care m-au ajutat, iar acum dupa 4 luni de tratament sanii au crescut cam cu doua cupe ceea ce mi-a redat increderea in sine.

    5
    4

  • Anca pe 23 Aug 2011, 23:35
    breast success

    Da Anca, la mine rezultatele au fost permanente iar efectele s-au simtit incepand cu prima saptamana cand au inceput sa imi furnice sanii, asa mi-am dat seama ca incep sa creasca. Vezi ca breast success este produs in Canada, iar pt siguranta ta ar fi bine sa cumperi de la un importator oficial, eu le-am luat de la breast-success.ro

    5
    4

  • claudia pe 23 Aug 2011, 23:31
    buna

    buna anca, am accesat si eu site-ul dat de tine si ma tenteaza sa incerc si eu (nu e prea placut cand sotul tanjeste dupa sani mai mari....) , spune-mi te rog dupa cat timp si-au facut efectul si daca sunt permanente.

    5
    4

  • Anca pe 23 Aug 2011, 23:25
    breast success

    Am urmat si eu tratamentul cu breast success si pot spune ca intradevar sunt eficiente, pe langa faptul ca au ajutat la marirea sanilor si la tonifierea lor , mi-a catifelat pielea si mi-a redus considerabil ceea ce parea a fi menopauza. Eu le-am luat de pe breast-success.ro , tu de unde le-ai luat Ramona?

    5
    3

  • vasilica pe 23 Aug 2011, 20:42
    xxl bust

    Dragelor, eu am observat la o prietena ca tot i se modificau sanii, ba mi se parea ca-i avea mai ridicati , ba ca-i cresteau ....si ieri m-am pus si am intrebat-o ce-a facut de are sanii asa frumosi ....si mi-a zis ca a cumparat un produs xxl bust de pe net . oricum eu stiu ce am vazut la ea si mi-am luat si eu 2 tuburi sa-l incerc

    6
    5

  • geoga pe 23 Aug 2011, 17:20
    xxl bust

    pentru mine xxl bust s-a dovedit a fi cel mai bun , din cate am mai incercat pana acum . In concluzie : Nu cred ca l-as putea inlocui cu ceva

    7
    5

  • carina pe 23 Aug 2011, 15:46
    xxlbust

    am 3 cm cu xxlbust .dupa ce m-am chinuit ca nebuna cu comprese reci , uleiuri ,masaje , inclusiv dusuri reci.

    6
    5

  • nico pe 23 Aug 2011, 15:16
    xxlbust

    am 31 de ani, am nascut doi copii,sanii nu mi-au crescut deloc in timpul sarcinilor,dar in timpul alaptarii erau frumosi si de trei ori mai mari.am reusit sa ii mentin cum ii aveam la alaptare multumita xxlbust

    7
    5

  • ramona pe 23 Aug 2011, 13:29
    Breast Success

    Singurul produs de marire a sanilor care m-a tentat si pe care de altfel l-am si achizitionat este Breast Success, produs de o companie canadiana,de incredere.In plus are mult mai multe calitati decat de marire a sanilor, are efect benefic asupra pielii etc..Pe mine m-a interesat in primul rand marirea sanilor, scop pe care l-am atins deja, dar nu ma supar daca beneficiez si de alte parti pozitive!Am facut cea mai buna alegere!

    7
    8

  • Madalina pe 23 Aug 2011, 13:19
    BIG BREAST

    Confirm cele spuse de Laura, Big Breast e un produs deosebit, tratamenntul e OK,il iau si eu de 5 luni si sanii mei arata cu totul altfel, mai mari si mai frumosi!

    6
    9

  • gabytza pe 23 Aug 2011, 12:16
    xxl bust

    in timpul celor 3 luni am adunat doar 2cm de la xxl bust , iar dupa ce am terminat am facut o pauza de inca 3 luni ca sa vad ce efecte are .....si.....surpriza : s-au mentinut la fel , asta m-a hotarat sa continui tot cu xxl bust inca 3 luni Pentru mine e ok acest tratament si nu am de gand sa-mi chinui organismul cu cu fel de fel de tratamente .....raman la xxl bust …..

    8
    6

  • nadina pe 23 Aug 2011, 11:58
    xxl bust

    eee super cat ati acumulat voi la sani ...mi-ati dat o speranta si mi-am comandat si eu xxl bust .sper sa dea rezultate :)

    8
    6

  • inga pe 23 Aug 2011, 11:42
    xxlbust

    Pacat ca nu le-am gasit mai repede si am suferit atata timp incercand alte metode care nu dadeau rezultatul la care ma asteptam :(

    7
    6

  • monica neamtu pe 23 Aug 2011, 11:07
    xxlbust

    xxlbust iau de 5 luni si sunt minunata de efectele pastilelor

    7
    6

  • olga pe 23 Aug 2011, 10:56
    xxlbust

    este un produs excelent care intradevar da rezultate

    7
    7

  • Laura pe 23 Aug 2011, 10:45
    BIG BREAST

    Consider ca BIG BREAST e cel mai BUN! Pentru ca lucrat cum nu se poate mai bine,in prezent am niste sani frumosi, voluptosi, de in vidiat. Nu aveam sanii foarte mici, dar BIG BREAST a definitivat ceea ce a inceput mama natura!

    6
    9

  • iolanda pe 23 Aug 2011, 09:15
    xxlbust

    buna.eu am incercat lemm dulce pt marirea sanilor timp de 6 luni dar nimic.am de gand sa incerc si eu cu xxlbust.

    8
    6
Pagina « 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod