Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 51-100 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adela pe 2 Oct 2013, 12:58
    marire

    Zilele trecute am vazut dr oz unde a venit un doctor estetician si a spus ca cine spune ca silicoanele sunt pentru toata viata minte,asta pentru ca ele in decursul a catorva ani trebuie schimbate de 2-3 ori. A mai spus ca peste 50% dintre femeile care isi pun silicoane au probleme in timp.Mi-a placut de el, putini doctori care sa fie atat de sinceri. Eu merg pe medicina naturista. Acum 6 luni am slabit cu ceaiul rithual silhouette si apoi am cumparat si ceaiul pentru marirea bustului si de doua luni beau zi de zi, imi fac in fiecare zi intr-o sticla de jumate si o iau cu mine peste tot.Rezultatele au inceput sa apara la mine dupa 3 saptamani, acum dupa 2 luni sanii mei au crescut 3cm.Foarte bun acest ceai si nu are efecte adverse.

    2
    0

  • Sorana Los pe 1 Oct 2013, 11:43
    Mie mi-a fost rau de la suplimente

    Buna fetelor, eu am avut o experienta neplacuta acum un an de la suplimentele de marire a sanilor si din acest motiv v-as sfatuiesc sa nu mai luati. Dupa perioada in care mi-a fost rau din cauza suplimentelor m-am hotarat sa fac pasul cel mare- o operatie de marirea sanilor la chirurgul estetician Silvia Stanculescu- Vasalos. Desi mi-a fost destul de frica inainte, dna Silvia m-a ajutat foarte mult sa-mi depasesc temerile fiindca mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu atat inainte de operatie, cat si dupa. Va sfatuiesc ca daca aveti posibilitatea, sa va mariti sanii chirurgical, pentru un rezultat care va ramane toata viata si nu va va afecta sanatatea din alte puncte de vedere. Va pup!

    3
    1

  • andra P. pe 21 Sep 2013, 19:48
    xxl bust

    buna seara! m-am gandit sa va impartasesc experienta mea cu xxl bust pentru ca sunt foarte multumita de rezulatat. l-m luat prima data in urma cu 6 luni si de atunci am avut grija sa nu intrerup pentru ca imi era frica ca nu o sa isi faca efectul. dupa 2 luni au inceput sa se vada diferentele. mam masurat in fiecare luna si dupa cum am spus, rezulatate vizibile au aparut dupa 2 luni.de atunci si pana acum am reusit sa imi maresc sanii cu 5 centimetri. sunt extra multumita si nu imi vine sa cred. ma simt foarte bine de la tratament si am observat ca am si libidoul ridicat. ma simt energica si mai increzatoare in aspectul meu fizic. sunt hotarata sa merg in continuare cu administrarea tratamentului. pup :)

    1
    2

  • Sorina pe 16 Sep 2013, 13:40
    1234

    Eu am luat xxlbust dupa siteul lor, am o saptamana de cand il iau.

    0
    0

  • Sori pe 10 Sep 2013, 16:16
    pastile marirea sanilor

    Breast Success se gaseste si in farmacii, dar il puteti achizitiona si de la importatorul oficial .. breast-success.ro ptr ca ofera certificate, ca si la farmacie de altfel

    0
    0

  • flori pe 10 Sep 2013, 10:41
    xxl bust

    de unde pot cumpara xxl bust.se gaseste in farmacii?

    2
    1

  • Monica pe 30 Aug 2013, 16:39
    Nu cumparati de pe www.marirea-sanilor.com

    buna fetelor... am crezut ca imi pot mari sanii cumparand un pachet de pe site'ul de mai sus.. insa spre dezamagirea mea..pachetul nu arata delok ca in imagine, mi s'a trimis un CD la 2 ron :( ...si desigur GOL :(...sunt foarte suparata... si pe langa asta pe pachet mai si scria nr meu de telefon desigur ca al lor nu :))..aveti grija fetelor.. m-ar tenta pastilele acelea xxl bust insa nu sunt prea sigura in legatura cu ele..sau cu orice alte pastile..dar totusi ele mi'au atras atentia

    0
    0

  • mara trans pe 30 Aug 2013, 15:01
    nu stiu ce sa creda ,sunt forte multe com despre pastile si nu asai vrea sa patesk ce va de la el

    nu stiu ce sa creda sincera despre pastile

    0
    0

  • elena pe 29 Aug 2013, 11:30
    XXLBUST

    Alina are dreptate. Mi-am facut si eu comanda de trei pachete xxlbust.O sa va spun rezultatele peste trei luni.

    0
    0

  • Alina pe 26 Aug 2013, 15:23
    inca ceva

    Si apropo xxlbust este 100%natural,nu aveai cum sa lesini sau sa faci atac cerebral de la marar:) asta e vrajeala ce spui tu. Decat sa alegeti pastile aduse din alte tari mai bine cumparati xxlbust pentru ca este romanesc si nu contine altceva in compozitie decat ce scrie pe eticheta. Asa cele aduse din afara intotdeauna contin mai multe prostii decat ceea ce scrie pe eticheta.Etcheta le este schimbata,ei trec ce vor pe ea. Asa xxlbust este facut la laboratoarele de la noi din tara,eu m-a informat bine inainte sa le cumpar.Si acum vi le recomand pentru ca le folosesc si vad rezultatele iar efecte adverse nu am.

    0
    0

  • Alina pe 26 Aug 2013, 15:18
    buna

    Mie mi-a fost rau de alte pastile dar de la xxlbust nu am avut niciun efect advers si il iau de 5 luni iar rezultatele sunt foarte bune.

    0
    0

  • Bianca pe 16 Aug 2013, 01:35
    Doamnelor

    Este o mare prostie, lumea isi promoveaza tot "rahatul".

    0
    0

  • Dana pe 14 Aug 2013, 22:11
    Nu recomand sa luati acele porcari de xxl bust

    Am luat tratament cu xxl bust si dupa o luna am fost la medic pentru ca ma simtem foarte rau, Aveam stari de lesin si dureri incredibile de cap. Doctorul mi-a spus ca daca nu incetam sa mai iau acele porcarii puteam sa fac un atac cerebral. Fetelor nu mai luati asemenea porcarii fara sa consulati un medic. Va riscati viata din cauza lor

    1
    0

  • vali pe 13 Aug 2013, 19:40
    sani mari cu medicamente??

    Foarte important . Si dupa 2-3 luni daca nu mai ai bani sa continui ,ce se intampla cu sani,raman asa sau se disumfla??????

    4
    1

  • Sorina pe 9 Aug 2013, 12:37
    parere

    Dragelor, am inceput sa iau xxlbust de 3 saptamani si ma masor de fiecare data cu cm. Cert este ca pastilele dau rezultate, au crescut 1cm si sunt mai voluptosi. Efecte adverse nu am simtit si nici nu-mi doresc. Vreau sa urmez tratamentul acesta cu xxlbust 3-4 luni.Cat ma tine buzunarul:)

    0
    1

  • anabarcelona pe 9 Aug 2013, 12:30
    buna

    si eu recomand tot xxlbust!!!

    0
    0

  • Sorana pe 6 Aug 2013, 10:10
    rezultat

    Am testat mai multe produse insa singurul care a dat randament in cazul meu a fost breast-success.ro , acum, depinde de fiecare organism in parte, klar..

    0
    0

  • ELENA pe 30 Iul 2013, 13:08
    buna

    Toate sunt avizate, avand n vedere ca sunt naturale nu au ce rau sa faca. Cel mai important este daca da sa nu rezultate. De exemplu eu iau xxlbust de cateva luni si da rezulate foarte bune,nu are efecte secundare,este avizat si nu regret o clipa ca am facut pasul asta de a cumpara acest produs.nu am crezut la inceput ca o sa obtin rezultate si dupa prima luna am continuat pentru ca dadea rezultate.

    0
    0

  • Flaviaana pe 26 Iul 2013, 13:17
    Corect

    Sunt de acord cu tine

    0
    0

  • Camelia pe 25 Iul 2013, 17:19
    produse

    Sunt o gramada de produse pe internet, cred ca indicat ar fi sa le luati doar pe cele care ofera certificate de conformitate si alte chestii.

    0
    0

  • acamelia pe 24 Iul 2013, 10:57
    apropo

    le-am luat de pe breast-success.ro , daca vrei sa vezi despre ce e vorba.

    1
    0

  • acamelia pe 24 Iul 2013, 10:56
    efecte adverse

    eu am luat breast success si n-am patit nimic, am primit certificat care atesta ca produsul este avizat de ministerul sanatatii , de celelalte nu stiu nimic

    0
    1

  • andreutza pe 23 Iul 2013, 13:01
    Breastfast au efecte adverse?

    A avut careva efecte adverse cu Breastafst? Multumesc!

    0
    0

  • Elena pe 18 Iul 2013, 15:58
    buna

    Buna,eu iau deaproape 4 luni xxlbust si functioneaza. La mine au aparut primele rezultate dupa 3 saptamani, acum am 5 cm in plus.Daca ar fi sa fac o comparatie cum aratau sanii mei inainte sa iau xxlbust si cum arata acum dupa ce am luat xxlbust, este o mare diferenta:) Clar este ca merita toti banii si nu are efecte adverse.

    1
    0

  • Maria Ioana pe 11 Iul 2013, 15:13
    marire sani

    am luat breast-success.ro si sunt bune

    1
    1

  • mary10 pe 8 Iul 2013, 15:28
    Marirea sanilor cu Breastfast

    Am primit astazi o cutie de Breastfast, dar am vazut in anumite comentarii ca luea nu e multumita de acest supliment. Asta ma cam ingrijoreaza putin! Ce sa fac?Sa-l returnez sau sa-l tin! A returnat carev aprodusul si a primit banii pe el! Eu i-am desfacut capacul pt ca eram curioasa, sper sa nu fie problema! Mersi!

    0
    0

  • Ioana pe 8 Iul 2013, 09:34
    raspuns

    intr-adevar unele comentarii par a fi postate strict pentru reclama, dar daca spun de unde le-am achizitionat, nu o fac neaparat pentru reclama ci din nevoia de a ajuta, eu de ex: le-am luat de pe breast-success.ro ptr ca mi-au dat certificat de autenticitate..ma intelegi? :)

    1
    0

  • Adelina pe 6 Iul 2013, 22:32
    DESPRE PASTILE

    Am incercat toate pastilele de marirea sanilor si singurul la care vad ca in sfarsit obtin rezultate este xxl bust. Multe produse de marirea sanilor sunt apa de ploaie, dar acum ma bucur ca dupa atatea incercari am reusit sa gasesc un produs care sa dea rezultatele promise. Noroc cu voi fetelor cele care luati xxlbust si impartasiti experienta voastra,ca altfel nu aflam de el.

    0
    0

  • Andra pe 6 Iul 2013, 01:33
    Prostia omeneasca

    serios?!astia cu reclamele..voi chiar credeti ca cineva crede ce ziceti voi?vedeti ca va repetati prea mult..adica maria, ioana, iulia..nu pot sa aiba acelasi limbaj..aceeasi exprimare...vedeti-va de site-urile voastre si lasati-ne sa ne convingem sa comandam anumite produse..daca va bagti pe toate site-urile unde se discuta despre marirea sanilor..si noi ne dam seama de treaba asta..n-o sa mai fim tentate sa plasam o comanda..Gooood..stupid people!!

    7
    1

  • alina pe 21 Iun 2013, 01:47
    am o intrebare

    se recomanada xxl bust pt persoanele cu noduli la san?,poate provoca cancer mamar?

    1
    0

  • Sorana pe 19 Iun 2013, 09:02
    tratament pastile

    eu sunt la prima luna de breast success si singura modificare pe care am sesizat-o..sanii sunt mult mai fermi.

    0
    0

  • mariana pe 12 Iun 2013, 09:59
    xxl b

    'neatza! aseara am administrat ultima capsula de xxl bust si dupa 6 luni de tratament am ajuns la o marime cu aproape 5 centimetri mai mare decat inainte. ma bucur ca am reusit...

    0
    0

  • Nicoleta pe 6 Iun 2013, 18:03
    tratament

    La mine singurul care a da rezultate este xxlbust.Il iau deja de trei luni si nu a existat niciun efect advers,asa ca o sa continui cu el inca trei luni.Rezultatele sunt forte bune si nu vreau intrerup tratamentul,poate dupa aceea nu mai da randament.

    1
    0

  • angelica pe 5 Iun 2013, 14:57
    Rezultate acceptabile

    Exista o gramada de suplimente pentru cresterea sanilor pe piata, dar eu am cumparat un produs dupa ce m-am consultat cu mai multe persoane de specialitate. Ei mi-au zis ca nu prea exista crestere generata de la pastile si ca singura metoda care da rezultate este interventia chirurgicala! Totusi mi-au zis sa incerc si un supliment inainte ca poate o sa functioneze. Asa am ajuns sa cumpar Breastfast de pe www.breastfast.ro Dupa 4 luni de tratament am castigat ceva in circumferinta sanilor dar si in fermitatea lor! Sunt foarte fericita ca am scapat de operatie!

    1
    0

  • dorina pe 5 Iun 2013, 14:24
    xxl bust

    buna! au trecut 2 luni de cand iau xxl bust si am sanii mult mai mari decat inainte. sunt tare fericita pentru ca in sfarsit am gasit o solutie. voi continua sa le iau pana ajung la o masura care sa ma multumeasca...

    2
    0

  • Mady pe 4 Iun 2013, 17:31
    Am o intrebare

    Unde pot vedea poze ? :( Vi se si ridica ? Sau cresc dar lasati ? Va rog astept raspunsurile voastre !!!

    1
    0

  • Mady P. pe 4 Iun 2013, 13:11
    Jucarii pentru copii - Magazin online Oradea (

    https://www.facebook.com/events/135460189984180/ si https://www.facebook.com/pages/Magazin-de-jucarii/491259997590631 !

    1
    1

  • daniela pe 28 Mai 2013, 13:47
    stiu ca e bun

    Stiu ca da rezultate si ca nu are efecte adverse.Eu oricum mai mult de 6 luni nu iau pastilele,asa ca mi-am luat de la bun inceput 6 flacoane,mi s-a facut si reducere,si o asa o sa urmez tratamentul 6 luni.Acum am 3 luni si ceva de cand le iau si am obtinut rezultate foarte bune,sanii au crescut.

    0
    0

  • gabriela20 pe 28 Mai 2013, 13:25
    xxxl bustt

    buna ziua! am terminat tratamentul de 6 luni cu xxl bust si rezultatele sunt foarte bune. m-am masurat la inceput si acum, dupa 6 luni. am sanii mai mari cu 5 centimetri. sunt destul de mari si imi plac. ma simt mai increzatoare si mai atragatoare. am sa fac o pauza si am de gand sa reincep tratamentul pentru ca vreau sanii si mai mari. cateodata am senzatia ca am o obsesie pentru marirea sanilor mei. dar fac o pauza si voi continua.

    1
    1

  • alina pe 25 Mai 2013, 17:04
    Marirea sanilor cu Breastfast

    Datorita acestor suplimente mi-am recapatat fermitatea sanilor si in plus am castigat si cativa centimetri in circumferinta sanilor.Sincer nu credeam ca poate sa se intample asa ceva, pentru ca eram destul de sceptica, dar nici interventie chirurgicala nu vroiam sa fac. Poate ca prin operatie imi maream sanii mai repede, dar mi-a fost frica de efectele secundare!Daca vreti sa aflati mai multe despre acest produs care pe mine m-a ajutat puteti gasi informatii pe www.breastfast.ro. Au acolo si o sectiune de blog cu articole interesante! O zi cat mai fumoasa!

    2
    0

  • andreea pe 22 Mai 2013, 15:58
    xxl bustt

    buna! am inceput si eu cu xxl bust luna trecuta. pana acum se vad dieferentele inainte-dupa. cred ca am mai mult cu 1 centimetru. deocamdata sunt multumita!

    0
    0

  • laura pe 16 Mai 2013, 17:12
    recomand xxlbust

    eu recomand xxlbust pentru ca e bun si da rezultate,de trei luni de cand il iau sanii mei au crescut 4cm.

    2
    0

  • Mari pe 15 Mai 2013, 11:37
    Breast+

    Eu am folosit Breast+ si am fost super multumita. Va recomand cu incredere

    0
    0

  • IOANA pe 14 Mai 2013, 13:19
    x

    GATA MI-AM FACUT COMANDA DE XXLBUST ,O SA VA TIN LA CURENT CU EVOLUTIA.

    0
    0

  • ana-maria pe 13 Mai 2013, 12:55
    xxl bust

    buna ziua! am inceput sa iau xxl bust dupa ce am vazut rezultatele prietenei mele. nu mi-a venit sa cred ca a reusit in numai 5 luni. acum are sanii foarte mari si fermi. vreau si eu sani mari ! :)

    1
    0

  • cristina90 pe 9 Mai 2013, 09:49
    Breastfast

    Si pentru mine a functionat suplimentul Breastfast. Nu pot sa zic ca mi s-au marit sanii prea mult, dar cel putin au alta fermitate si s-au mai ridicat. Sper sa-mi creasca in continuare sanii! Eu l-am luat produsul de pe www.breastfast.ro

    0
    0

  • Oana pe 30 Apr 2013, 12:14
    buna

    O sa se vada daca pleci peste 2-3 luni la mare.si eu am luat xxlbust 3 luni si au crescut 4cm.De atunci nu am mai luat si au ramas la fel de mari.Oricum mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca dupa 3 saptamani sanii mei si-au schimbat forma.

    1
    0

  • Adina pe 25 Apr 2013, 12:27
    xxl

    Gata am inceput tratamentul cu xxlbust,sper ca pana cand plec la mare sa se vada ceva.va pup

    0
    0

  • Viorica pe 22 Apr 2013, 15:04
    xxlbust e cel mai bun si cel mai sanatos

    pentru mine xxlbust e cel mai bun,nu am avut niciun efect advers de la el si sanii au crescut 6cm in 5 luni.

    1
    0

  • Viorica pe 22 Apr 2013, 15:04
    xxlbust e cel mai bun si cel mai sanatos

    pentru mine xxlbust e cel mai bun,nu am avut niciun efect advers de la el si sanii au crescut 6cm in 5 luni.

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod