Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 201-250 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 21 Nov 2012, 13:22
    pastilele xxlbust

    Buna, am inceput sa iau xxlbust de o luna si aproape 2 sapt,pastilele sunt facute de laboratoarele medica si sunt foarte bune.Sanii mi s-au intarit si au crescut,nu foarte mult dar eu vad si simt diferenta,o sa iau in continuare.

    2
    0

  • ionela savu pe 21 Nov 2012, 09:18
    pt. Violeta - dar cine a zis ca eu cer bani pentru exercitii??

    pt. Violeta - dar cine a zis ca eu cer bani pentru exercitii?? eu doar am recomandat si mi-am zis parerea. Si ca sa iti raspund si la intrebarea ta, Intradevar sunt sunt exerciti gratuite pe internet... DAR NU GASESTI PACHETUL INTREG PT EFECTUAREA CORECTA A EXERCITIILOR SI NICI INSTRUCTIUNILE DE FOLOSIRE EXACTA - doar ideea in sine. sa ai o zi frumoasa!

    0
    0

  • Violeta pe 21 Nov 2012, 09:10
    pentru, ionela savu

    Buna draga mea, daca tot sustii ca exercitiile sunt sanatoase si le recomanzi, de ce soliciti bani pentru ele? Cand pot fi achizitionate gratuit de pe internet? Poate toate firmele ofera certificat, dar tu oferi vreo garantie ca in urma exercitiilor obtii rezultate?

    2
    0

  • paula neag / cluj napoca pe 20 Nov 2012, 21:49
    am folosit cateva metode naturale

    sustin si eu programul digital de pe www.marirea-sanilor.com e un program extra si usor de folosit cu exercitii si masaj pentru ridicare, marire si tonifierea sanilor in plus va invata si cums a va face-ti alifi sau tincturi pe care le puteti folosi in timul masajului... Doar ca trebuie sa ai un pic de rabdare pentru rezultate.... dar macar sunt naturale..... :d

    4
    1

  • ionela savu pe 20 Nov 2012, 21:46
    DE CE VA LASA-TI ASA USOR PACALITE....??

    toate produsele dau certificat de autenticitate.... helouuu nu va mai tot lasa-ti asa usor pacalite... mai bine efectuati exercitii pentru marirea sanilor sau ceva masaj... macar e natural si nu iti afecteaza partea hormonala deloc.... nu sunt contra pastilelor dar nici nu sunt pentru ele..... Sanatatea conteaza cel mai mult asa ca nu o alungati din viata dvs pt 2 cm in plus in bust care dupa ce nu mai luati pastile sani o sa va revina la normal.....

    3
    1

  • Evelina pe 20 Nov 2012, 14:21
    pastile marire sani

    Da, majoritatea sunt made in china, sau o mare parte din ele, dar pentru pastilele breast success am primit un certificat de autenticitate. Asta m-a convins sa aleg aceste pastile. Si certificatul este in conformitate cu UE!

    0
    1

  • Adelina pe 17 Nov 2012, 14:03
    schimbari

    Buna. Eu am ales Xxl bust pentru ca am zis sa incerc un produs fabricat in Romania. M am saturat sa tot iau tzepe cu produse importate din alte tari. Am observat ca majoritatea sunt chinezesti( Made in China ). Cand am descoperit Xxl bust am ramas placut surprinsa sa constat ca un produs romanesc da asemenea rezultate. Acum sunt convinsa ca in Romania se fac produse de buna calitate,fata de alte tari. Administrez Xxl bust de 1 luna si sanii s au schimbat considerabil. Sunt tari. Sunt extrem de multumita.

    1
    0

  • Fiona pe 16 Nov 2012, 12:45
    pastile

    Toate femeile dupa ce nasc au probleme cu sanii, chiar si nicoleta luciu a avut. Eu nu iau breast success pt. a-mi mari sanii ci doar pentru a-i intari/tonifia.

    0
    0

  • Adina pe 15 Nov 2012, 14:31
    pastile

    Dupa ce am nascut mi s-au lasat foarte tare sanii si singura solutie era sa fac opeatie estetica.Nu pot sa ma operez,pana la urma e un lucru firesc si omenesc sa se intample acest lucru,insa totusi am cautat ceva naturist care sa ma ajute.Am incercat diverse pastile naturiste pentru marirea sanilor,acum iau xxlbust de 3 luni si rezultatele sunt foarte bune.O sa mai iau cateva luni.va pup!

    0
    0

  • Silvia pe 15 Nov 2012, 08:36
    Pentru Ioana!

    Draga Ioana, comentariile nu iti sunt sterse dar incearca sa nu mai faci reclama site-ului. Fiecare are dreptul sa-si dezvaluie experienta. In cazul meu doar breast-success.ro a dat randament, ce vrei sa te mint? :)

    0
    0

  • ioana pascu pe 14 Nov 2012, 20:20
    intrebare....

    wow nu pot sa cred cineva imi tot sterge comentul... chiar am vrut sa imi afirm si eu exemplu si bucuria ca, am crescut 3 nr in plus cu Big Boobs pe care lam achizitionat de pe marirea-sanilor.com / ce ii asa de rau in asta? Sau numai pastilele xxl brest succes au loc in comenturi pe acest blog?? de ce?

    0
    0

  • Silvia pe 12 Nov 2012, 09:18
    breast success

    mi-am comandat 2 flacoane de breast success, nu pt. marire, ci pentru tonifierea lor. o prietena de-a mea a urmat un tratament de 4 luni si am ramas surprinsa de ce rezultate a obtinut.

    0
    0

  • adriana pe 10 Nov 2012, 19:05
    xxl

    Am terminat tratamentul. ieri am luat ultima capsula. Am luat produsul 6 luni fara intrerupere si nu m-am masurat deloc. In dimineata asta mi-am cumparat un centimetru sa ma masor. Rezultatul a fost cel asteptat. Am sanii mai mari cu 5 centimetri. Sunt multumita !

    2
    0

  • monica pe 9 Nov 2012, 10:57
    breast success ruless

    Si eu am utilizat pastilele breast success si sunt super incantata. Pana sa la incerc, nu credeam ca exista asa ceva, ca cu niste simple pastile iti poti mari sanii, dar s-a intamplat si inca sunt socata.

    1
    0

  • monica pe 7 Nov 2012, 15:35
    de ce

    de ce mi se afiseaza la comentariu poza fetei de mai jos pe care o cheama tot Monica? Nu suntem una si aceeasi persoana si nu am incarcat nicio poza pe acest site.

    0
    0

  • monica pe 7 Nov 2012, 15:33
    xxlbust

    Le iau si eu de cateva zile ,daca dupa prima luna se vad rezultate ,o sa le iau in continuare.

    0
    0

  • Diana pe 6 Nov 2012, 23:19
    xxl bust

    buna, as vrea sa stiu si eu de unde v-ati comandat acest produs,care site ?, eu locuiesc in anglia, si nu stiu livreaza si in afara tarii ,stie cineva? multumesc

    0
    0

  • alinacrazy pe 6 Nov 2012, 11:30
    Buna

    O prietena de a mea a luat xxlbust si i s-au marit sanii,ma intereseaza si pe mine pastilele acestea.O sa le comand si o sa revin cu vesti.

    2
    0

  • madalina pe 6 Nov 2012, 08:43
    xxl bust

    buna fetelor! azi am comandat prima cutie de xxl bust! o sa va scriu daca a avut efect, o experienta in plus nu strica la nimeni(buna sau proasta) depinde de rezultat!!

    0
    0

  • Madalina pe 5 Nov 2012, 09:20
    Xxl bust

    Buna ! Eu sunt obsedata sa am sanii mai mari, asa ca daca as avea posibilitatea sa mi fac o operatie, as face-o oricand. Cred ca mi-as pune cele mai mari silicoane. Insa nu pot pentru ca nu am atatia bani. De mult timp caut o solutie. Acum 2 luni m-am reintalnit cu o amica mai veche cu care am fost in scoala generala. Pe vremea aceea cautam impreuna solutii pentru a ne mari sanii sau sa-i facem sa arate mai mari. Cand ieseam sa ne plimbam prin parc sau la un suc cu prietenii, purtam sutiene mai mari la cupe si le umpleam cu vata. Pare incredibil,nu? Acum ca m-am reintalnit cu ea, am observat ca are sanii maricei. Prima impresie a fost ca si-a bagat ceva in sutien. Am intrebat-o daca si-a pus silicoane. A zis ca nu, insa foloseste un tratament naturist pe care l-a gasit la un plafar de langa casa ei. A zis sa-l incerce ca nu are nimic de pierdut. Spunea ca l-a folosit aproape 5 luni. Acum nu-l mai foloseste pentru ca nu mai are nevoie. De atunci iau si eu produsul. Se numeste XXL Bust. M-am dus si eu la plafarul de unde si l-a luat, cu hartiuta pentru ca nu reuseam sa tin minte numele produsului. Il administrez si acum si sunt foarte multumita. Sanii mei au alta forma si sunt mai plini si foarte tari. Sper sa creasca cat mai mult. Deja am 2 centimetri in plus.

    3
    0

  • Monica pe 4 Nov 2012, 19:32
    hello

    Am incercat multe pastile de marire si acum de 2 luni iau xxlbust si sanii au inceput sa creasca,au crescut 2cm.

    1
    0

  • ioana pe 3 Nov 2012, 12:46
    BigBoobs 1cm

    este un program natural si am crescut cu el 1 cm in 2 luna si un pic detali de aici www.marirea-sanilor.com - dar macar este natural si definitiv

    4
    0

  • Geta pe 2 Nov 2012, 16:03
    marire sani

    si eu mi-am luat 3 flacoane de breast success pt. inceput, revin cu comentarii vis a vis de rezultatele obtinute.

    0
    0

  • oana pe 31 Oct 2012, 16:14
    fetelor

    am terminat prima cutie de xxlbust,trec la urmatoarea,pana acum 1 cm in plus:) ehehe

    2
    0

  • ina pe 30 Oct 2012, 00:34
    buna

    Am incercat mai multe pastile pentru marirea sanilor si pana la urma cele mai eficiente sau dovedit a fi pastilele xxlbust.Sunt inca la inceput, a 3 a luna mai exact, mi-am achizitionat 6 flacoane pt. tratament complet.

    1
    0

  • Giulia pe 29 Oct 2012, 09:16
    pilule naturale

    foarte bune pastilele astea breast success, nu credeam ca exista pe piata asa ceva. pana acum am luat numai 2 flacoane dar as vrea sa urmez un tratament de minim 4 luni.

    0
    1

  • sara ana maria pe 28 Oct 2012, 15:23
    BigBoobs 2 cm

    este un program natural si am crescut cu el 2 cm in 1 luna si un pic detali de aici www.marirea-sanilor.com

    6
    0

  • Estonia pe 26 Oct 2012, 09:14
    Draga, Anka

    Nu te inteleg. Exercitiile sunt un mod natural de a-ti mari sanii, ca si cu pastilele breast success de altfel. Cum pot sa zici ca e mare teapa, cand ce-i de la breast success mi-au oferit certificat de autenticitate , care atesta faptul ca produsul este 100% natural. Documenteaza-te inainte.

    0
    2

  • anka pe 25 Oct 2012, 16:49
    xxl bust

    buna dragelor ! ei bine , tocmai am primit coletul cu xxlbust pe 3luni de zile , de maine incep si eu !!! am niste emotii !!! dana , multumesc in numele tuturor pt mesajul tau ca ai specificat despre anticonceptionale ... chiar daca eu nu iau , sunt persoane ca mine care se documenteaza mult pana se decid daca sa faca sau nu pasul cu xxl , si cauta sa afle daca e ok !

    1
    0

  • SORANA pe 25 Oct 2012, 10:18
    BREAST SUCCESS

    Yo am luat 5 flacoane de pe breast-success.ro si am primit un certificat si manual de instructiuni, foarte tare!

    0
    0

  • mary pe 24 Oct 2012, 22:14
    xxlbust

    azi mi-am comandat si eu xxl bust.m-am lasat convinsa de o prietena care in 4 luni a reusit sa castige 3 centimetri la bust.sper sa aiba efect si la mine la fel de bine cum a avut la ea... sunt nerabdatoare sa incep...

    1
    0

  • dana pe 24 Oct 2012, 17:49
    bust

    buna! eu recomand xxlbust pentru ca da rezultate foarte bune mai ales din punct de vedere a fermitatii sanilor.Ai mei au crescut si arata mult mai bine ca inainte si eu ii aveam micuti si lasati.Acum arata cu totul si cu totul altfel,eu am luat xxl 6 luni si vreau sa continui sa mai iau 2-3 luni ,ii vreau mai mari. Cat am luat xxl mi-au crescut 6 cm.Eu iau anticonceptionale si nu am avut nici o problema.

    1
    0

  • Alexandra Chiru pe 24 Oct 2012, 17:25
    Xxl bust

    Si eu iau xxl bust de 3 luni si sincer va spun ca sanii mei au suferit o mare schimbare. Nu mai sunt lasati ,sunt mai fermi si sunt mult mai mari. La mine are efect benefic. Ma bucur enorm ca am gasit acest produs si ca l-am incercat.

    2
    0

  • Ancutzata pe 24 Oct 2012, 15:16
    breast success ?

    In urma unui tratament cu pastilele breast success, am obtinut rezultate considerabile, si dupa 5 luni de cand am terminat tratamentul, inca se observa rezultatele. Se pare ca rezultatele obtinute la sfarsitul tratamentului sunt intr-adevar permanente!

    4
    0

  • Alexandra Ticu pe 24 Oct 2012, 09:12
    Sustin metodele naturale

    sustin si eu programul digital de pe www.marirea-sanilor.com e un program extra si usor de folosit... Doar ca trebuie sa ai un pic de rabdare pentru rezultate.... dar macar sunt naturale..... :d

    4
    3

  • anka pe 23 Oct 2012, 16:28
    buna Loredana

    multumesc frumos pt raspuns ... si eu ma gandesc sa imi comand zilele astea ca deja numa acolo imi sta capul , ma bucur enorm de mult ca sunt persoane care au folosit si vorbit despre acest produs !!! credca esti super incantata ... sper sa revin si eu cu vesti la fel de bune ca ale tale :D !

    0
    0

  • Loredana pe 23 Oct 2012, 12:40
    xxl bust

    Buna anka,eu iau pastilele xxlbust de 4 luni si sanii mei au crescut 4 cm,mi-au crescut cate 1 cm in fiecare luna ,insa s-au si tonifiat,adica, s-au intarit . Au si de ce sa fie laudate, dau rezultate bune.

    2
    0

  • Corondache Geanina pe 23 Oct 2012, 10:13
    Hi

    Buna fetelor, va pupacesc de nu vedeti. Sunt bucuroasa sa vad ca exista si forumuri destinate doar noua femeilor si ca putem discuta despre orice si ne putem recomanda diverse experiente. Eu mi-am luat 4 flacoane de breast success si sunt foarte multumita de calitatea acestora, success.

    2
    0

  • Maria Joldesh pe 22 Oct 2012, 00:46
    Astept si eu sa incep programul

    da corina si eu am luat acel colet,in vreo 2 zile o sa imi ajunga si mie coletul deabea apuc sa imi incep programul.... revin cu amanunte... Mersi corina pentru sfat

    4
    0

  • anka pe 19 Oct 2012, 15:08
    xxl bust???

    buna fetelor !!! ma tot documentez si eu de ceva vreme ... am tot citit postarile voastre si am vazut ca xxl bust e cel mai cumparat si laudat produs ... am inteles ca se gasesc si in farmacie ! de teama sa nu ma dezamagesc , sincer , nu am incercat inca nici un produs dar cu toate astea sunt inca in dubii , ma gandeam sa va intreb , cate luni trebuie administrate aceste pastile??? si dupa intreruperea lor sanii revin la forma initiala ??? v-am pupat !

    0
    0

  • Andreea pe 18 Oct 2012, 16:12
    rezultate

    In cazul meu au dat rezultate pastilele breast success, totusi cred ca difera de la persoana la persoana, depinde de organismul fiecarui om. Bineinteles, conteaza si din ce ingrediente este realizat produsul. Le-am luat de pe breast-success.ro

    1
    0

  • Anastasia pe 18 Oct 2012, 12:54
    Buna ziua

    Singurele pastile de marirea sanilor care au dat rezultate la mine au fost xxlbust.Am luat si altele inainte sa iau xxlbust si nu am avut rezultate.Si in presa daca va uitati pe siteuri de femei sau de stiri o sa vedeti stiri cum ca xxlbust e sigurul produs natural care da rezultate.Eu eram dezamgita de toate produsele astea de marirea sanilor si apoi am vazut peste tot in presa cum ca xxlbust e singurul produs de marirea sanilor care da rezultate si l-am cumparat si eu,apoi am vazut ca da rezultate bune si l-am luat 7 luni.Eu l-am luat pana in iunie anul asta ,am ajuns la marimea pe care o visam de mult timp la cupa 85c si din iunie de cand nu mai iau sanii mei au ramas la fel nu s-au micsorat .

    1
    0

  • Alexandra Barbu pe 17 Oct 2012, 19:10
    Rezultate 2 nr...

    Azi am postat parerea mea si rezultatele mele pe aceasta pagina www.marirea-sanilor-definitiva.ro , chiar va rog sa va convingeti singure.... Am postat cu tot cu poza... Asa sunt de fericita si multumita..... Deci astept parere...

    6
    1

  • Viorica pe 17 Oct 2012, 14:56
    breast success

    mama mea are 53 de ani si ia breast success pentru a-si intari sanii..asa e a mai cocheta, vrea sa arate bine si la 70 de ani.

    2
    0

  • Mica pe 16 Oct 2012, 10:27
    tratament

    eu iau breast success si sunt foarte multumita.

    1
    0

  • Daria pe 15 Oct 2012, 20:20
    hello

    Da e bun xxlbust,il iau si eu de o luna jumate.

    2
    0

  • gabriela pe 15 Oct 2012, 10:38
    xxlbust

    Am lua xxl-bust 4 luni si mi s-a marit sanii cu aproximativ 3,5 centimetri.Se vede clar diferenta ! Nu i-mi place sa am sanii prea mari,dar cum ii am acum sunt ok.Pe mine m-a ajutat mult xxlbust ca mi i-a intarit si nu mai sunt lasati... Il recomand in special pentru doamnele care au sanii lasati.Spun cu mana pe inima ca xxl-bust te ajuta sa-ti recapeti fermitatea!

    3
    0

  • ionela pe 13 Oct 2012, 14:44
    an inceput xxl bust

    buna! am inceput xxl bust de 2 zile. adia astept sa treaca timpul cat mai repede ptr ca vreau sani mari. succes

    2
    0

  • MADA pe 12 Oct 2012, 18:49
    XXL BUST

    BUNA ! EU ITI RECOMAND XXL BUST. DUPA PAREREA MEA ESTE CEL MAI BUN ! SE GASESTE IN FARMACII SI CEL MAI IMPORTANT ESTE CA DA REZULTATE RAPID. EU IL IAU DE 2 LUNI. DACA AI VEDEA CE SANI FRUMOSI AM ! SUNT MAI MARI SI FOARTE TARI! CEL MAI BINE AR FI SA INCERCI XXL BUST SI APOI SA REVII CU REZULTATE ! SUNT SI EU CURIOASA. TE PUP...

    1
    0

  • MADA pe 12 Oct 2012, 18:47
    XXL BUST

    BUNA ! EU ITI RECOMAND XXL BUST. DUPA PAREREA MEA ESTE CEL MAI BUN ! SE GASESTE IN FARMACII SI CEL MAI IMPORTANT ESTE CA DA REZULTATE RAPID. EU IL IAU DE 2 LUNI. DACA AI VEDEA CE SANI FRUMOSI AM ! SUNT MAI MARI SI FOARTE TARI! CEL MAI BINE AR FI SA INCERCI XXL BUST SI APOI SA REVII CU REZULTATE ! SUNT SI EU CURIOASA. TE PUP...

    1
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod