Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 401-450 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 7 Aug 2012, 12:50
    Marirea sani

    Si eu mi-am luat 3 flacoane de breast success, dupa primele 2 saptamani pot spune ca deja sanii mei sunt mai tari si simt intr-adevar usoare furnicaturi. Revin la sfarsit

    0
    0

  • Geta pe 6 Aug 2012, 23:02
    breast success

    Am incercat prima cutie de breast success si pot spune ca sunt f. multumita de rezultate. Am ales sa merg pe acest tratament datorita recomandarilor de la prietene si pot spune ca nu am dat gres,

    0
    0

  • biiiii pe 3 Aug 2012, 22:38
    reast success

    hey fetelor mie imi este teama sa i-au pastile dar voi ce parere aveti :am 13 ani ,iar bustul meu masoara 77 cm.eu zic ca am sanii mici dar voi ce credeti?plz. rasp.

    0
    0

  • alina marcu pe 3 Aug 2012, 16:03
    am facut comanda

    Astazi am facut comanda de xxlbust.Promit ca o sa va scriu cat de des pot.

    1
    0

  • laviniaB pe 30 Iul 2012, 16:13
    e foarte bun

    Iau xxlbust de 4 luni si sanii mei au crescut,s-au intarit ,in concluzie arata f bine si xxlbust da rezultate fata de alte pastile de pe piata pe care le-am luat inainte. Vreau sa spun ca nu au existat efecte adverse,uneori simteam o presiune la ei,dar f rar ,exact cum simtim atunci cand ne vine problema aceea lunara,in rest totul e ok.Nu m-am ingrasat,ma simt absolut normal si sanii arata din ce in ce mai bine.Asa ca fetelor eu o sa continui sa le mai iau cateva luni si revin dupa sa va mai povestesc.

    2
    0

  • Dorina pe 25 Iul 2012, 23:20
    Xxl bust

    Buna seara. Mi am comandat al 3 lea flacon de xxl bust. Cu primele 2, am obtinut aproape 3 centimetri in plus la circumferinta bustului. Abia astept sa ma masor dupa ce termin al treilea flacon. Promit ca am sa revin cu rezultate. Seara frumoasa.

    0
    0

  • Selena pe 25 Iul 2012, 15:57
    breast

    yo iau breast succes de 2 luni si deja simt sani mai tari si simt furnicaturi.

    0
    0

  • Laura pe 25 Iul 2012, 11:13
    buna

    Si eu administrez anticonceptionale impreuna cu xxlbust si totul este in regula mi s-a si spus de la inceput ca nu este nicio problema este in regula sa le administrez pe amandoua.La mine au inceput sa se vada rezultate de cand iau xxlbust de 3 luni si am de gand sa le mai iau in 3-4 luni.O sa revin cu rezultatele finale.pupici

    0
    0

  • Magda pe 24 Iul 2012, 10:24
    Xxl Bust

    Administrez Xxl Bust de aproximativ trei luni. . Am castigat 1 cm si ii simt si mai fermi . Se vede bine diferenta , avand in vedere ca am sanii f. micuti.

    0
    0

  • Alina pe 24 Iul 2012, 08:52
    Anticonceptionale

    Daca faci tratament cu pastilele breast success, da, poti. Acestea pot fi administrate concomitent cu alte medicamente.

    0
    0

  • Dia pe 23 Iul 2012, 23:36
    Buna

    Pot sa iau si anticonceptionale in timpul tratamentului de marire a sanilor?stie cineva?ms

    0
    0

  • Valentina pe 23 Iul 2012, 15:53
    Pastile marirea sanilor

    mie mi-a spus o prietena buna de a mea k si-a luat breast success si ca a primit si certificat si prospect, si ca produsul este original, conform certificatului. pt. inceput mi-am luat doar 4 flacoane. In functie de rezultate, probabil voi mai cumpara.

    0
    0

  • sorina pe 22 Iul 2012, 23:02
    ma tenteaza

    ma tenteaza sa cumpar si eu pastile pentru marirea sanilor,dar nu stiu pe care sa le iau sunt foarte multe.Ma bate gandul sa cumpar xxlbust ,am citit si compozitia si comentariile celor care-l folosesc si pare cel mai ok. Voua in cat timp va ajuns acasa comanda pe curier?

    0
    0

  • adina pe 20 Iul 2012, 12:21
    xxlbust

    Am terminat tratamentul ! Aseara am luat ultima capsula de XXL BUST. Am luat produsul 6 luni fara intrerupere si nu m-am masurat deloc. In dimineata asta m-am dus la magazin si mi-am cumparat un centimetru sa ma masor. Rezultatul a fost cel asteptat. Am sanii mai mari cu 5 centimetri. Este fantastic. Sunt foarte multumita !

    0
    0

  • Nina pe 19 Iul 2012, 16:22
    Merci foarte mult!

    Mersi forate frumos, am asteptat raspunsul tau. Am facut comanda acum.

    0
    1

  • Geta pe 19 Iul 2012, 15:28
    breast success

    Eu prima oara mi-am luat din Canada cand am fost la o prietena in vacanta, iar ultima oara am comandat de la breast-success.ro

    0
    0

  • gabriela pe 17 Iul 2012, 12:12
    xxl

    ola ! administrez xxl bust de 3 saptamani. efectele au aparut din prima saptamana. sanii s-au intarit si sunt mai fermi. am sa revin cu rezultate dupa ce ma voi masura. multumesc !

    1
    0

  • Flavia pe 16 Iul 2012, 19:39
    buna

    Eu momentan iau xxl si si sunt multumita

    1
    0

  • Nina pe 16 Iul 2012, 11:26
    Breast Success

    Buna, Geta. Dupa cat timp s-au observat rezultatele cu pastilele breast success. Si spune-mi te rog de pe ce site le-ai achizitionat. Ms.

    0
    0

  • Laura pe 15 Iul 2012, 19:07
    xxlbust

    Buna! Am luat acum cateva luni in urma xxlbust si intr-adevar da rezultate si nici nu te ingrasi de la ele.Initial am vrut sa-mi pun silicoane si sincer va spun ca tot ma bate gandul sa-mi pun indiferent ca sanii mei in acest moment au un aspect mult mai frumos fata de cum ii aveam inainte.Sotul meu ma incurajeaza sa iau in continuare xxlbust sa ajung la o marime mai mare dar parca as face operatie sa nu mai astept atat...La tratamentele acestea cu pastile rezultatele se vad in timp ,in cateva luni,trebuie sa ai rabdare,iar eu as vrea sa obtin un rezultat mai rapid si ma incanta ideea de a avea silicoane.De exemplu eu am luat xxlbust aproape cinci luni si au crescut cu 4cm,eu as vrea 10 cm in plus.Nu stiu ce sa fac..

    2
    0

  • Nicoleta pe 13 Iul 2012, 23:09
    eu am luat xxlbust

    eu recomand xxlbust,mi-am marit sanii ,nu are efecte adverse si este si 100%natural.Am zis ca daca da rezultatele pe care le promite o sa-l recomand oricui .Am 4 luni de cand il iau si am de gand sa-l mai iau cateva luni.

    0
    4

  • violet pe 12 Iul 2012, 23:04
    :)

    nu ma ingras de la aceste pastile sau dupa tratament cand nu le mai iau?

    0
    1

  • Geta pe 11 Iul 2012, 22:29
    breast success

    Recomand breast success ca un produs de f. buna calitate. L-am testat pe propria piele si rezultatele au fost multumitoare.

    0
    1

  • Stefania U. pe 11 Iul 2012, 16:46
    xxl bust

    Felicitari Andreea, esti una dintre norocoase. Eu iau xxl bust de 3 luni , dar pana in momentul de fata se vede ca sunt mai fermi , insa am sesizat o crestere de 1 cm . Dar nu ma descurajez - merg mai departe pana obtin cm doriti. Este clar ca difera de la fata la fata .

    0
    1

  • Buruiana pe 10 Iul 2012, 09:04
    marire

    Si mie mi-au crescut sanii cu pastilele breast success dar nu 5 cm , ci doar 2 in urma unui tratament de 4 luni. Dar sunt foarte multumita de rezultate.

    0
    1

  • Andreea pe 10 Iul 2012, 00:19
    mie mi-au crescut sanii

    Mi-au crescut sanii 5cm cu xxlbust in 5 luni de zile de cand il iau,asa ca nici nu ma mai gandesc la operatie.

    1
    1

  • Alina pe 9 Iul 2012, 14:00
    Buna, Irinuk!

    Ai dreptate irinuk in legatura cu faptul ca rezultatele difera de la persoana la persoana. Eu am urmat un tratament de 4 luni cu pastilele breast succes si sunt foarte multumita de rezultate. Pe langa faptul ca fata de operatie, pastilele nu provoaca durere, mai exista si avantajul ca nu iti raman semne. Dar vorba ta, fiecare e liber sa incerce ce vrea. O zi buna tuturor! P.S de pe breast-success.ro le-am achizitionat, daca intereseaza pe careva..

    0
    1

  • Irinuk_Marin pe 9 Iul 2012, 12:05
    prefer operatia

    este posibil ca pastilele sa ajute,dar nu in cazul tuturor!cred ca singura solutie reala pentru marirea sanilor este operatia,eu am tot incercat diverse trucuri de genul asta si intr-un final m-am decis ca e mai bine sa ma operez decat sa ma indop cu atatea pastile...am mers la consultatie la dr.Silvia Stanculescu,am stabilit in ce conditii urmeaza sa decurga operatia si dumneaei mi-a fost alaturi pe tot parcursul.nu am avut complicatii si cred ca a fost solutia ideala,pentru ca mi-au ajuns ani de zile de incercat diverse metode care la mine, nu au avut succes deloc.nici eu nu credeam ca imi permit initial, dar m-am informat pe clinica-metamorphosis.ro si am vazut ca nu e asa de scump precum credeam!spor fetelor, alegeti optiunea care vi se pare mai buna pt voi

    1
    1

  • Sanda pe 9 Iul 2012, 08:03
    breast success

    Nu recomand nimanui operatia de marirea sanilor atata timp cat exista breast success. Eu le-am incercat la indemnul unei colege de munca si pot spune ca sunt foarte multumita de rezultate. Singurul inconvenient fata de operatie este ca trebuies luate zilnic pastilele.

    1
    0

  • Madalina Popa pe 5 Iul 2012, 21:51
    XXL Bust

    Buna ! Eu sunt obsedata sa am sanii mai mari, asa ca daca as avea posibilitatea sa mi fac o operatie, as face-o oricand. Cred ca mi-as pune cele mai mari silicoane. Insa nu pot pentru ca nu am atatia bani. De mult timp caut o solutie. Acum 2 luni m-am reintalnit cu o amica mai veche cu care am fost in scoala generala. Pe vremea aceea cautam impreuna solutii pentru a ne mari sanii sau sa-i facem sa arate mai mari. Cand ieseam sa ne plimbam prin parc sau la un suc cu prietenii, purtam sutiene mai mari la cupe si le umpleam cu vata. Pare incredibil,nu? Acum ca m-am reintalnit cu ea, am observat ca are sanii maricei. Prima impresie a fost ca si-a bagat ceva in sutien. Am intrebat-o daca si-a pus silicoane. A zis ca nu, insa foloseste un tratament naturist pe care l-a gasit la un plafar de langa casa ei. A zis sa-l incerce ca nu are nimic de pierdut. Spunea ca l-a folosit aproape 5 luni. Zicea ca este miraculos. Acum nu-l mai foloseste pentru ca nu mai are nevoie. De atunci iau si eu produsul. Se numeste XXL Bust. M-am dus si eu la plafarul de unde si l-a luat, cu hartiuta pentru ca nu reuseam sa tin minte numele produsului. Il administrez si acum si sunt foarte multumita. Sanii mei au alta forma si sunt mai plini si foarte tari. Sper sa creasca cat mai mult. Deja am 2 centimetri in plus. Dar cand voi avea bani, tot am sa-mi pun cele mai mari silicoane de pe planeta.

    2
    1

  • Ela pe 5 Iul 2012, 11:24
    Operatii

    Am vazut tot pe acest site mai multe discutii referitoare la opreatia pentru marirea sanilor. Prefer sa incerc pastilele pt. marirea sanilor, respectiv breast-success.ro sau alte chestii de genu`. Am motivele mele pt. care evit operatia.

    2
    2

  • rodica pe 3 Iul 2012, 18:09
    xxlbust

    am comandat si eu 3 flacoane de xxl bust. dar pana sa fac comanda m am documentat amanuntit. am vazut ca au pe site notificarea de la ministerul sanatatii asa ca am vrut sa vad daca este ok. am intrat pe site-ul ministerului si am gasit acelasi document care se afla si pe site-ul www.xxlbust.ro Mi-am facut comanda si abia astept sa-mi ajunga coletul. Eu mi-am comandat produsele pe adresa de la birou pentru ca nu vreau sa stie iubitul meu. Vreau si eu rezultate !

    1
    1

  • Ana pe 2 Iul 2012, 17:10
    Xxl bust

    Eu mi am comandat xxl bust luna trecuta. Mai am putin si termin cutia. Am observat ca am sanii mai tari. Inca nu m am masurat. Am o prietena care este la a 4 a cutie. A reusit sa obtina 5 centimetri. O invidiez...

    0
    1

  • Ileana pe 2 Iul 2012, 09:18
    marirea sanilor

    Am optat pentru pilulele breast success, au toate certificarile de conformitate.

    1
    1

  • Amalia pe 29 Iun 2012, 18:31
    xxlbust

    Daca comand xxlbust pe curier, in cat timp imi ajunge ?Stie cineva?

    0
    1

  • marilena pe 28 Iun 2012, 22:55
    xxl bust

    buna seara! eu administrez xxl bust de aproximativ 2 luni si chiar am observat schimbari. eu mi-am luat produsul, special pentru tonifierea sanilor, pentru ca am nascut 2 copii si sanii mei nu mai au fermitatea de alta data. in cazul meu a avut un efect benefic. eu am sa-l iau in continuare, pentru ca ma ajuta sa ma simt bine in pielea mea.

    0
    1

  • marilena pe 28 Iun 2012, 22:54
    xxl bust

    buna seara! eu administrez xxl bust de aproximativ 2 luni si chiar am observat schimbari. eu mi-am luat produsul, special pentru tonifierea sanilor, pentru ca am nascut 2 copii si sanii mei nu mai au fermitatea de alta data. in cazul meu a avut un efect benefic. eu am sa-l iau in continuare, pentru ca ma ajuta sa ma simt bine in pielea mea.

    0
    1

  • Monica pe 28 Iun 2012, 15:17
    Marire sani

    Eu mi-am luat pastile breast success la fel, cu consultarea medicului inainte. Sunt 100% naturale si am primit si certificatul care atesta faptul ca produsul este original si 100% natural.

    1
    1

  • Ioana pe 27 Iun 2012, 18:38
    aveti grija ce pastile alegeti

    Inainte de toate aveti grija ce pastile alegeti sa cumparati,sa fie facute numai din plante a altfel o sa faceti tot felul de dereglari hormonale. Eu m-am documentat foarte bine ,am mers si la doctor i-am aratat compozitia produsului xxlbust si doctorul mi-a confirmat ca pot lua linistita aceste pastile pentru ca sunt 100%naturale si nu au cum sa imi provoace vreun efect advers.Le iau de 3 luni,o sa le mai iau inca 3 luni,totul decurge bine,sanii mei arata din ce in ce mai bine,au crescut ,nu foarte mult,dar am rabdare ,eu sunt multumita pana acum de xxlbust.

    0
    1

  • Tina pe 27 Iun 2012, 16:05
    breast success

    M-am consultat cu sotul si ne-am decis ca merita sa incerc si eu pastilele breast success, aveti idee in cat timp se vad rezultatele?

    0
    1

  • dana pe 26 Iun 2012, 15:21
    xxl bust

    Buna! Si eu am vrut sa stiu inainte sa cumpar daca xxl se gaseste in farmacii si mi s-a confirmat ca se gaseste si sunt si cateva farmacii online care il vand ,daca scrii pe google iti apar farmaciile.Si eu iau xxl bust ,sunt la a doua cutie si au inceput sa se vada cateva schimbari dar nu vreau sa ma laud prea mult ca nu e bine asa ca o sa va spun la sfarsit rezultatul final.

    2
    1

  • ana maria pe 26 Iun 2012, 14:49
    xxl bust

    se gaseste in farmacii ? astept un raspuns!

    0
    1

  • Petruta pe 25 Iun 2012, 13:53
    Pt flory

    Da, flory, de pe site-ul acela le-am comandat, pt. ca sunt singurii care ofera certificat de autenticitate si toate datele adresei lor, inclusiv 3 numere de telefon, unde pot cere informatii oricand.

    0
    1

  • Flory pe 25 Iun 2012, 12:22
    Buna, Petruta!

    Spune-mi si mie te rog de unde le-ai cumparat, de pe site-ul breast-success . ro ?

    0
    1

  • ancka pe 23 Iun 2012, 17:25
    xxlbust

    buna! eu administrez xxl bust de 4 luni. l am luat dupa ce am aflat de la o colega de liceu ca l a folosit 6 luni si ca i s au marit sanii destul de mult. am vazut cu ochii mei rezultatul. si la mine rezultatul este foarte bun. se vede diferenta. am vazut multe fete care spun ca s au masurat insa eu nu stiu cum sa o fac. nu stiu care sunt punctele de reper. asa in mare, dupa masuratoarea mea se pare ca as avea 5 centimetri in plus. acum nu stiu sigur, dar este o mare diferenta ''before and after'' , asa ca voi lua produsul in continuare sa vad pana unde ajung...

    0
    1

  • carmen pe 22 Iun 2012, 12:39
    pastile

    Vreau sa iau si eu pastilele xxlbust din acestea de marirea sanilor,vad ca dau rezultate din cate am citit pe froumuri.O sa va scriu dupa prima luna de administrare,pana atunci numai bine!

    0
    1

  • Petruta pe 21 Iun 2012, 15:09
    breast success

    Acum am facut si eu o comanda de 1 cutie de breast success si maine il primesc. YUPIIIIIIIIIIII

    0
    1

  • natalia pe 20 Iun 2012, 14:31
    cel mai bun este xxlbust

    credeti-ma ca am incercat toate pastilele de marirea sanilor ,singurele care dau rezultate sunt xxlbust. il iau de aproape 5 luni si sanii mei arata altfel,mi-am cumparat cateva sutiene noi pentru ca cele vechi ma strangeau si in afara ca s-au marit au alta forma sunt mult mai fermi si arata foarte bine.o sa continui sa iau xxlbust pana ajung la o marime care sa ma multumeasca ,pentru ca atunci cand am comandat am intrebat daca pot sa le iau mai mult de 6 luni si mi s-a spus ca pot fi luate mai multe luni.

    0
    0

  • irina pe 20 Iun 2012, 13:40
    xxl bust

    Ori am eu organismul mai rapid decat altele , ori mi se pare mie fiindca iau xxl bust de 1 luna de zile si am castigat 1 cm la sani . Sa stiti ca m-am masurat de 2 ori ca prima data am crezut ca mi se pare , dar nu a fost asa. Chiar este bun...

    0
    0

  • Monica pe 20 Iun 2012, 11:10
    Va multumesc.

    Va multumesc tuturor pentru sfaturile date. Dar m-am hotarat si mi-am comandat 2 flacoane de breast success si in functie de rezultate, voi continua tratamentul.

    0
    0
Pagina « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod